Press "Enter" to skip to content

Huller och buller, Jag övar min svenska, På tapeten, Senaste inlägg, Svearike

Lågkolhydratkosten orsakar köer vid godisautomaten

Långa köer uppstod i Sollentuna i morse vid en godisautomat. Enligt uppgift började kaoset när en konsument hade hittat kött i automaten.

“Jag är alltid hungrig och jag älskar godisautomater”, konstaterar en man när han står i 250 meter lång kö.

“Det är viktigt att inte äta för mycket kolhydrater. Jag åkte hit genast när jag hörde att en så här lågkolhydratkostautomat hade öppnats.”

En kvinna hade sett en mus i godisautomaten nära Sollentuna station i går kväll. Johan Lindholm, marknadschefen på Selecta, har inte ännu hunnit berätta om företaget tar i bruk mer köttserverande godisautomater i framtiden.

Andra avisor om lågkolhydratkost och automater:
AB 5.2.2013: Godisautomat fick besök – av en mus
Folkbladet.nu 26.1.2012: Han fick ut en mus ur uttagsautomaten

Det här var inlägg 14/100 för #blogg100 av bloggen “Jag övar min svenska”, vilket kan betyda att det finns några/många/riktigt många felskrivna ord och grammatikfel i texten.

Dela!


© 2023 Nordpol Produktion, Cheatingu Consulting och Finska Nyhetscirkus, BOX 1047, 00101 HELSINGFORS, FINLAND | Nyhetscirkus är en internationel satirisk webzine, dvs en gratistidning på nätet | Ansvarig utgivare: Gilbert Granholm | ISSN 1798-5048 | Humör, komik, satir, parodi, travesti och andra slags av burlesk jonglering med text och bild började vi med sajten cheatingu.com år 2004 | Integritetspolitik