Press "Enter" to skip to content

Huller och buller, Nyheter och gammelheter, På tapeten, Senaste inlägg, Världen

Ryssland vill förbjuda heterosexuella relationer

President Vladimir Putin anser att det mest effektiva sättet för att minska antalet homosexuella människor är ett totalförbud mot heterosexuella relationer.

Två duvor
Studier har visat att människor av samma kön inte kan få barn med varandra. Vår arkivbild har mer eller mindre att göra med saken.

Putins nyliga undersökningar har visat att alla homosexuella män och kvinnor har sitt ursprung i heterosexuella relationer, dvs att de är födda efter att en man har befruktat en kvinna.

“Hade män inga sexuella relationer med kvinnor, skulle ingen födas, och så småningom skulle homosexuella människor försvinna totalt från vårt land,” säger Putin.

Den officiella Finland har inte ännu sagt nånting om Putins tanken och är troligen inte villig att reagera alls eftersom vårt lands östhandel har nått samma eller nästan större nivån än under Sovjetunionens existens.

För att bli effektiva kräver Vladimir Putins senaste tankar att bli godkända av Vladimir Putin.

Är din dag grå? Titta på eller skapa dina egna regnbågar:
Putinarainbow.com

Andra avisor om olika relationer:
SvD 19.08.2013: Ryska homolagen väcker ilska på fler håll
AB 18.08.2013: Här stöttas Emma – av finske ministern

Den här artikelns originalversion har vi publicerat på flytande finska i uutissirkus.com

Dela!


© 2023 Nordpol Produktion, Cheatingu Consulting och Finska Nyhetscirkus, BOX 1047, 00101 HELSINGFORS, FINLAND | Nyhetscirkus är en internationel satirisk webzine, dvs en gratistidning på nätet | Ansvarig utgivare: Gilbert Granholm | ISSN 1798-5048 | Humör, komik, satir, parodi, travesti och andra slags av burlesk jonglering med text och bild började vi med sajten cheatingu.com år 2004 | Integritetspolitik