Press "Enter" to skip to content

Media, På tapeten, Senaste inlägg

Mannen lyssnade på en hel podcast

En man trors ha lyssnat på en 58 minuter lång podcast. Händelsen ägde rum för en vecka sedan nära Malmö.

Mannen trors ha lyssnat på podcasten hemma nära Malmö.
Mannen trors ha lyssnat på podcasten i sitt vardagsrum nära Malmö.

Mannen mår efter omständigheterna bra. Han har inte ännu kunnat förklara varför och hur kunde han lyssna hela podcasten från början till slutet.

“Han har ju höllit på att spela in sina egna podcaster en gång om veckan redan under ett par år, men det här är den första gången han har orkat lyssna på sig själv så länge”, konstaterar den 38-årige mannens sambo.

Enligt våra källor har det även hittats tre män i Stockholm, vilka i maj har lyssnat på en podcast nästan från början till slutet.

Dela!


© 2023 Nordpol Produktion, Cheatingu Consulting och Finska Nyhetscirkus, BOX 1047, 00101 HELSINGFORS, FINLAND | Nyhetscirkus är en internationel satirisk webzine, dvs en gratistidning på nätet | Ansvarig utgivare: Gilbert Granholm | ISSN 1798-5048 | Humör, komik, satir, parodi, travesti och andra slags av burlesk jonglering med text och bild började vi med sajten cheatingu.com år 2004 | Integritetspolitik