Press "Enter" to skip to content

Finska rike, Nyheter och gammelheter, På tapeten, Senaste inlägg

Ingenjörsstudent rengjorde sin kaffekanna

En manlig ingenjörsstudent som går i den tredje årskursen i yrkeshögskolan trors ha diskat sin kaffekokares kanna i Helsingfors.

Mannen mottag sin kaffekokare som gåva för tre år sedan när han flyttade bort från sitt barndomshem.
Mannen mottog sin kaffekokare som gåva för tre år sedan när han flyttade bort från sitt barndomshem.

Händelsen inträffade i en studentbostad i stadsdelen Vallgård. Den första för att upptäcka vad som hade hänt var mannens rumskamrats flickvän.

“Jag övernattade där. I morse blev jag mycket överraskad när jag märkte att kaffet i kaffekannan såg ut som kaffet när jag stirrade på det genom kannan. Sen märkte jag en diskborste och en flaska handdiskmedel på diskbänken”, konstaterar Tiia Bakbacka, 22.

Enligt Bakbacka hade mannen även använt avkalkningsmedlet för att rengöra kannan.

“Genom kaffekannans botten kunde jag se att det fanns kaffe i kannan.”

Enligt rykten finns det även en manlig student i byggnadens tredje våning, som ska ha sagt i går i skolan att kanske putsar han sin kaffekokare den här veckan.

I en närvarande butik vid Sturegatan har det dock inte ännu sålts mer handdiskmedel än vanligt. De flesta ensamboende finska män putsar sin kaffekokares kanna ungefär en gång i livet genom att skölja den med kallt vatten strax efter att ha tagit den ut från lådan för första gången.

Den här artikeln har vi publicerat på flytande finska i Uutissirkus.com

Dela!


© 2023 Nordpol Produktion, Cheatingu Consulting och Finska Nyhetscirkus, BOX 1047, 00101 HELSINGFORS, FINLAND | Nyhetscirkus är en internationel satirisk webzine, dvs en gratistidning på nätet | Ansvarig utgivare: Gilbert Granholm | ISSN 1798-5048 | Humör, komik, satir, parodi, travesti och andra slags av burlesk jonglering med text och bild började vi med sajten cheatingu.com år 2004 | Integritetspolitik