Pohjoismaiden dynaamisimmin pysähdyttävä satiirisivusto

mies rientää sadetakki yllään kadulla Tapetilla nyt

Ministeri Lindström: Miehet ovat turvallisuusuhka

Poliisin arvion mukaan tänä vuonna on ollut tutkinnassa lähes tuhat raiskausepäilyä, joissa epäitynä on mies, toteaa oikeusministeri Jari Lindström (ps).

Kotimaa

Vappupallo ilahdutti perhettä puoli vuotta»

Itähelsinkiläisen perheen vappuviikolla ostama foliopallo vajosi lattialle vasta marraskuun puolivälissä. Kyseessä ei tiettävästi ole yksittäistapaus.

Kehitystoiminta

Kouluverkon karsinta kannustaa yrittäjyyteen»

Mikäli perusopetus siirtyy kunnilta itsehallintoalueille, syntyy lukuisia yrittäjyysmahdollisuuksia, joista opettajat ja koulutoimenjohtajat voivat löytää uuden uransa.

Videot

Pyöräilijä nautti työmatkastaan

Tapaus sattui Brysselissä toukokuun lopussa. Uutissirkuksen Pertti Usvan mukaan on täysin mahdollista, että vastaavaa voi sattua Suomessakin.

Katso Usvan tuore videotaltiointi suoraan Belgiasta!

Muut kohkaukset

Lenkkeilijät pettyivät pakolaisiin

Lukuisat nuorten ja keski-ikäisten miesten lenkkeilijäryhmät eri puolilla Suomea ovat tuskastuneet pakolaisten hyvään käyttäytymiseen kuluvan syksyn aikana.

Perheenäiti medikalisoitui Helsingin keskustassa

Keski-ikäinen nainen medikalisoitui täysin yllättäen hieman sen jälkeen, kun hän oli noussut tiistai-iltapäivällä raitiovaunuun palatakseen töistä kotiinsa.

Jouluvalovero uhkaa Suomen värimaailmaa

Hallitus aikoo esittää jouluvaloveron pikaista käyttöönottoa. Pahiten vero iskisi violetteihin, oransseihin ja neonvihreisiin sekä vilkkuviin jouluvaloihin.

Kriisitietoisuus räjähti nousuun

Kansan tietoisuus hallituksen pitkään jatkuneista kriiseistä on nyt korkeimmalla tasollaan sitten vuoden 1961, jolloin Kekkonen hajotti eduskunnan.

Lapsenpäästöautomaatti voi ratkaista sotekiistan

Suomi tulee toimeen viidellä sotealueella, mikäli kätilörobotit otetaan laajamittaiseen käyttöön. Myöhemmin niitä voidaan täydentää leikkaus- ja aluehallintoroboteilla.

Pätevien naisten pesäke löytyi Perniöstä

Perniöläismies havaitsi sieniretkellään epäilyttävän näköistä parveilua taajaman läheisyydessä.

Matkustajan viereen istui toinen matkustaja

Tapaus sattui täydessä työmatkajunassa Helsingin ja Tampereen välillä. Kukaan junan muista matkustajista ei puuttunut tapahtumien kulkuun.

Talviuni voisi korvata kellojen siirron

Aamun hetkellinen valaistuminen tuo jälleen haasteita syksyn synkeyteen erinomaisesti tottuneille suomalaisille. Asiantuntijoiden mukaan talviajan tilalle sopisikin talviuni tai -horros.

VW:n päästöhuijaus piristää valtiontaloutta

Mikäli VW-konserni on onnistunut vääristelemään myös autojensa hiilidioksidipäästöjä, Suomen valtiontalous voi saada tuntuvan piristysruiskeen takautuvasti perittävistä autoveroista.

Mielialalääkkeet pelastivat terveen miehen

Tapaus sai alkunsa elokuun lopussa läntisellä Uudellamaalla, kun myöhäisen keski-iän ohittanut yrittäjä ryhtyi pohtimaan omaa elämäänsä.