Pohjoismaiden dynaamisimmin pysähdyttävä satiirisivusto

makkarapaketti, b-luokan ruokamakkara Tapetilla nyt

Miehen uusi ruokavalio oli tuhota perheen

Miehensä ruokavalioon rahkaa ujuttanut vaimo alkoi katua tekoaan vasta huomattuaan, että puolison vartalossa tapahtuneiden muutosten jälkeen mikään ei pysynyt entisellään.

Aluepolitiikka

Vahva vandalismiepäily: maaseudulta löytyi kuopaton tie»

Liikenneministeriön perinnetietyöryhmä havaitsi Lappajärvellä sijaitsevasta syrjäkylästä kulkuväylän, jossa ei ole yhtään roudan aiheuttamaa monttua.

Media

Televisiosta tuli ohjelmaa»

Oululainen eläkeläinen löysi perjantai-iltana yhden kanavan, jolta tuli mainosten tai ohjelmapuffien sijasta ohjelmaa. Hän onnistui saamaan järkytykseensä lähes välitöntä hoitoa.

Muut kohkaukset

Mies heräsi pirteänä maanantaiaamuna

Kokkolalainen tehdastyöntekijä koki elämänsä yllätyksen tuntiessaan itsensä levänneeksi herätyskellon soidessa varhain maanantaiaamuna.

Kim Jong-un vieraili salaa Pyhäjoella

Pohjois-Korean johtajan katoaminen sai lisäselityksen sunnuntaina, kun Kim Jong-un nähtiin Pyhäjoella Fennovoiman voimalahankkeen laajennetussa rahoittajakaronkassa.

Lapsi saapui syömään yhdellä kehotuksella

Viisivuotias poika keskeytti leikkinsä ja istuutui ruokapöytään heti äitinsä ensimmäisen kutsun kuultuaan.

Lääketieteellinen läpimurto: työura selville verianalyysillä

V-käyrän plasmamarkkereihin perustuvassa menetelmässä tutkimuskohteiden työhalut ja -kyvyt voidaan analysoida yksinkertaisella peukalon päästä tai nenästä otettavalla pikatestillä.

Moniteholaseja käyttänyt mies loukkaantui pankkiautomaatilla

Uhkaava tilanne sattui varhain tiistaiaamuna Helsingin keskustassa, kun noin 50-vuotias ylimpään keskijohtoon kuuluva mies näki naapurinsa saldon.

Työmatkalainen puhui vierustoverilleen

Lähes 30 vuotta samaa työmatkajunaa käyttäneet miehet ovat keskustelleet keskenään. Tapaus sattui Riihimäeltä Helsinkiin matkalla olleessa lähijunassa varhain tänä aamuna.

Asiantuntija-arvio: Nato ymmärtää vältellä Suomea

Uutissirkuksen asiantuntija toppuuttelee tulkintoja, joiden mukaan Nato olisi Suomen Nato-jäsenyyden kannalla.

Varusmies oli hereillä omassa punkassaan

Teon syyt ja motiivit ovat tällä hetkellä hämärän peitossa.

Virkamies yllättyi: Porissa ei asutakaan maakuopisssa

Porin hätäkeskuslaitokselle tarjoaman vuokranalennuksen innoittamana valtionhallinnon virkamies perehtyi kaupungin elämäntapaan lähes viiden minuutin ajan.

TV-formaatti lepytti anarkistin

Anarkisti on siirtynyt pois bussin edestä Helsingin Rautatientorilla, koska häntä on pyydetty mukaan Vain elämää –sarjan seuraavalle tuotantokaudelle.