Pohjoismaiden dynaamisimmin pysähdyttävä satiirisivusto

Uutissirkuksen Osama bin Ladenin murhaa havainnollistavassa otoksessa ketsuppipullo on rikottu mäntypuiselle pöydälle. Tapetilla nyt

Suomalainen kranaatinheitin pelasti miehen

Suomalaisvalmisteisella kraanaatinheittimellä laukaistun kranaatin sirpaleiden epäillään osuneen mieheen niin vähän, että hän pelastui täydellisesti.

Asuminen

Parvekepiereskely puhuttaa taloyhtiöitä»

Piereskelyä rajusti suitsiva laki antaisi yhtiöille mahdollisuuden hakea kunnalta piereskelykiellon määräämistä parvekkeille ja jopa huoneistojen sisätiloihin.

Kulttuuri

Keski-ikäinen mies oli kriisiytyä kirjastossa»

Silminnäkijöiden mukaan tapaus liittyi slaavilaiseen kirjallisuuteen.

Videot

Pyöräilijä nautti työmatkastaan

Tapaus sattui Brysselissä toukokuun lopussa. Uutissirkuksen Pertti Usvan mukaan on täysin mahdollista, että vastaavaa voi sattua Suomessakin.

Katso Usvan tuore videotaltiointi suoraan Belgiasta!

Muut kohkaukset

Länsimetro noussee Espoon tärkeimmäksi turistikohteeksi

Mikäli Länsimetro onnistuu hyödyntämään barcelonalaisen Sagrada Familia -kirkkotyömaan laatujärjestelmää, se voidaan rahoittaa kokonaan matkailijoiden luomilla rahavirroilla.

“Vain elämää” sai poliitikot näyttämään tunteensa

Eduskunnan täysistunnoissa, kyselytunneilla ja valiokunnissa on nähty liikutuksen kyyneleitä tämän tästä.

Posti uudistaa jakelupalvelunsa

Supernopeaksi nimetty jakeluratkaisu maksaa 15 euroa. Tällöin asiakas voi itse valita hänelle parhaiten sopivan ajankohdan saapuvan lähetyksensä vastaanottamiseen.

Kansanedustajien ryhdyttävä maksamaan omat taksimatkansa

Pääministeri Juha Sipilän (kesk) liikennekaarihallitus on pääsemässä yksimielisyyteen keskeisestä hankkeestaan, joka saattaa vapauttaa takseja tavallisen kansan käyttöön.

Heinolasta löytyi kännykätön poika

Poika oli löytöhetkellä hyväkuntoinen, mutta useita vuosia jatkunut matkapuhelimettomuus oli jättänyt häneen pysyviä jälkiä.

Hakkerit ohjailivat suomalaismiehen auton jarruja

Kiinalaiset tutkijat ovat onnistuneet pysäyttämään vantaalaisen Aki Mäkisen auton juuri ennen suojatietä. Jarrujen ohjailu tapahtui murtautumalla Mäkisen aivoihin.

Venevero laajenee soutuveneisiin

Koska yli 5,5-metristen moottori- ja purjeveneiden verotuotto voisi jäädä vain 50 miljoonaan euroon, hallitus harkitsee veron ulottamista myös soutuveneisiin.

Tampere vaihtaa raitiovaunut köysirataan

Pikaraitiovaunuyhteyksien kustannusarvio on karkaamassa käsistä jo ennen rakennustöitä, joten raitiotietä ehdotetaan korvattavaksi köysiradalla ja gondolihissiverkostolla.

Ulkomaalaismiehet häiritsivät ufoa

Turvapaikanhakijoiden epäillään häirinneen ufon laskeutumista myöhään eilisiltana Pohjois-Satakunnassa. Miehet vaanivat ufoja Honkajoen uimahallin takaisessa metsikössä.

Heteroseksuaalisuuden kielto eduskunnan käsittelyyn

Kansanedustajan julkisuudesta keräämien tietojen mukaan homoseksuaaleja ei syntyisi, mikäli heteroseksuaalinen käyttäytyminen onnistuttaisiin kitkemään pois.