Pohjoismaiden dynaamisimmin pysähdyttävä satiirisivusto

kantarellit ämpärissä Tapetilla nyt

Mies meni sieneen Perniössä

Kymmenkunta kantarellia on saanut uuden, onnellisen omistajan. Poikkeuksellista asiassa on se, että sienet löysi metsästä länsisuomalaistaustainen miespuolinen henkilö.

Kotimaa

Kiskolaisnaista epäillään possessiivisuffiksin ryöstöviljelystä»

Varsinais-Suomen poliisi vahvistaa, että tavuviivojen liikakäytöstä kiinni jäänyttä kiskolaista kotirouvaa epäillään myös possessiivisuffiksin salaviljelystä.

Ongelmat

Mies kohteli kerjäläistä ystävällisesti»

Pääkaupunkiseudulla asuva mies sanoi kerjäläiselle huomenta tänä aamuna Helsingin rautatieasemalla. Maamme takarivin poliitikot ovatkin jo tehneet aloitteen kerjäämisen kriminalisoinnista.

Videot

Pyöräilijä nautti työmatkastaan

Tapaus sattui Brysselissä toukokuun lopussa. Uutissirkuksen Pertti Usvan mukaan on täysin mahdollista, että vastaavaa voi sattua Suomessakin.

Katso Usvan tuore videotaltiointi suoraan Belgiasta!

Muut kohkaukset

Kattoremontoijat käyttivät valjaita

Äkillinen havainto työturvallisuudesta säikähdytti vaikeasti yhtä ohikulkijaa ja oli jopa aiheuttaa kolarin hämeenlinnalaisella kerrostaloalueella.

Olympiaurheilijat alkavat turvata kansalaisia

Olympialaisiin osallistuneet ampumaurheilijat eivät lähde kisojen päätyttyä takaisin kotimaahansa, vaan jäävät turvaamaan Brasilian kansalaisia rikollisilta.

Rion palkintojenjako siirtyy viiden vuoden päähän

Aiemmista kisoista jälkikäteen paljastuneet dopingtapaukset ovat pelästyttäneet Kansainvälisen Olympiakomitean. Olympialaisissa otetaan käyttöön viiden vuoden varoaika.

Raju ihmiskoe: Huuhaa-dokumenttien katselu romutti terveyden

Somerolaisnainen katseli kesälomallaan kuukauden ajan television huuhaa-dokumentteja. Seuraukset olivat järkyttävät.

Pokémon Go uhkaa useiden alojen hyvinvointia

Pokémon Go -pelin pelätään aiheuttavan laajaa yhteiskunnallista häiriötä ja kansantaloudellista tappiota Suomessa.

Pariskunta paljasti marjapaikkansa sijainnin

Eteläsuomalaisen avioparin epäillään paljastaneen mustikkapaikkansa sijainnin ystävilleen. Asiasta kertoi ensimmäisenä pariskunnan naapuri.

Kadonnut graafikko löytyi säkkituolista

Outo haju johdatti etelähelsinkiläisen mediakoordinaattorin neljä vuotta sitten pikkujouluissa kadonneen graafikon jäljille.

Pyöräilijä soitti kelloa jalankulkijalle

Pyöräilijää epäillään myös vauhdin hidastamisesta lapsiperheen kohdalla sekä smalltalk-keskustelun viljelemisestä liikennevaloissa.

D-vitamiini oli myrkyttää nuoret Paltamossa

Tapahtumaketju sai alkunsa, kun teini-ikäisen pojan isä oli kadottanut kalanmaksaöljypullon korkin ja siirtänyt öljyn tyhjään viskipulloon.

Sopimusterminologia selveni yllättäen

SAK:n puheenjohtaja Lauri Lyly ja EK:n toimitusjohtaja Jyri Häkämies olivat silmin nähden helpottuneita kertoessaan, että 13 vuoden vatuloinnin jälkeen yhteiskuntakykysopimus syntyy vihdoin.