Pohjoismaiden dynaamisimmin pysähdyttävä satiirisivusto

Ulkoministeriön tietoturvaharjoittelijan mukaan urkkija ei päässyt ylemmän tason järjestelmiin, koska hänellä ei ollut ministeriön admin-tunnuksia. Tapetilla nyt

Työntekijä kirjautui yrityksensä intraan ilman perehdytystä

Alkukesästä ostoavustajana aloittaneen työntekijän epäillään kirjautuneen itsenäisesti ainakin työnantajansa sisäiseen puhelinluetteloon sekä ERP- ja matkalaskujärjestelmään.

Tapetilla jo eilen

Islamofoobikko anoo valtiolta korvauksia»

Islamofoobikko Antero Nimimerkintaka joutui keskeyttämään kesälomansa, jotta kansa olisi saanut oikeaa tietoa muslimien aiheuttamista vaaroista.

Kotimaa

Hymyilevä mieshenkilö piinasi salolaisia»

Hymyssäsuin jalkakäytävällä kävellyt mieshenkilö herätti suurta hämmennystä ja aiheutti lopulta myös viiden auton ketjukolarin Salon ydinkeskustassa.

Videot

Pyöräilijä nautti työmatkastaan

Tapaus sattui Brysselissä toukokuun lopussa. Uutissirkuksen Pertti Usvan mukaan on täysin mahdollista, että vastaavaa voi sattua Suomessakin.

Katso Usvan tuore videotaltiointi suoraan Belgiasta!

Muut kohkaukset

Hallitus uudistaa välikysymysmenettelyn

Juha Sipilän (kesk) hallitus aikoo tehdä ensimmäisen välikysymyksensä. Oppositio joutuu vastuuseen hallituksen kaikista virheistä heti alkusyksystä.

Vieras mies käveli kadulla Kirkkonummella

Tapaus sattui Evitskogissa varhain keskiviikkoiltapäivällä. Ainakin yhden kirkkonummelaisen epäillään sanoneen tulokkaalle päivää.

Äänestäjä uskoi Timo Soinin puheisiin

Eteläsuomalainen mies on luottanut Timo Soiniin (ps). Tapaus sattui varhain tänä aamuna, kun mies kuunteli radiota, katseli televisiota ja selasi nettiä.

Kiskolaisnaista epäillään tavuviivan käytöstä

Varsinais-Suomen käräjäoikeus on vanginnut kiskolaisen kotirouvan epäiltynä toissa viikolla paljastuneesta tavuviivan liikakäytöstä.

Johtajan eleet ja ääntely paljastavat tulevaisuutesi

Palasiko esimiehesi juuri lomalta? Voit tehdä hyvinkin tarkkoja johtopäätöksiä työpaikkasi tulevaisuudesta, jos alat tarkkailla esimiehesi arkipäiväisiä rutiineja.

Naista teititeltiin Järvenpäässä

Eläkeläisrouva joutui tiistaina vakavan teitittelyn uhriksi. Hän oli maksamassa ostoksiaan paikallisessa liikkeessä, kun kassaa hoitanut nuori mies kysyi: “Maksatteko käteisellä vai kortilla?”

Lomien päättyminen yllätti alaiset

Töihin palaaminen liian jyrkässä tulokulmassa on tänäänkin ollut monille traumaattinen kokemus, vanhempi muutosprosessi- ja työhönpaluupsykologi Liisa Lahtinen-Virtanen kiteyttää.

Piristy palaamalla menneeseen!

Uutissirkus tarjoaa yleisölleen tänäkin vuonna perinteisen kesänviettotavan, jonka avulla voi saada aikansa kulumaan kuin siivillä jopa ilman grillausta ja saunontaa.

Nainen kehitti USB-liittymän ohjausjärjestelmän

Kahden minuutin kehitystyön tuloksena päijäthämäläinen nainen kykenee asettamaan muistitikkunsa tietokoneensa USB-liitäntään aina oikein päin.

Yksinhuoltajaäiti eli yli 20 vuotta kriisitiedottomana

Tiedoton palasi tajuihinsa seurattuaan sohvaltaan vaalikeskustelua, hallitusneuvotteluja ja uuden hallituksen ensiaskelia.