Pohjoismaiden dynaamisimmin pysähdyttävä satiirisivusto

Valtioneuvoston linna Tapetilla nyt

Salasopimus: Suomi saa neljän puolueen koalitiohallituksen

Neljän koplan sopimus nousi yllättäen esille, kun siivooja tyhjensi valtioneuvoston kanslian kassakaappiin sijoitetun roskakorin.

Ruoka, juoma, meno muu

Tutkijat löysivät avaruudesta yöelämää»

Uutissirkuksen tutkijaryhmä on ensi kertaa löytänyt avaruudesta monimutkaisia, hiilipohjaisia molekyylejä, jotka ovat yöelämän perusosasia.

Kotimaa

Ennakkoäänestyksen jonotus käynnistyi vilkkaana»

Erityisesti nuoret ja vanhat ovat jo alkaneet kerääntyä telttoineen ja makuupusseineen ennakkoäänestyspaikkojen liepeille.

Muut kohkaukset

Ministeri onnistui aprillaamaan itseään

Myös ministerille asuntolainan myöntänyt pankki uskoi useita vuosia, että hän jatkaisi vaalien jälkeen ministerinä, korkeassa EU-virassa tai edes jonkin yrityksen yhteiskuntasuhdejohtajana.

Tavanomainen sää vaikeuttaa otsikointia

Vuodenaikaan nähden tavanomainen sää on hankaloittanut ja hidastanut lööppi- ja nettiotsikkotuotantoa eri puolilla Suomea.

Äänestäjä löysi suosikkinsa vaalikoneesta

Hyvinkääläiselle kotirouvalle sattunut tapaus on ehtinyt hämmentää koko keskistä Uuttamaata.

Nastaimplantit mullistavat renkaanvaihdot

Kun kumiin upotettuihin implantteihin ruuvaa tarpeen vaatiessa irtonastat, voi kokonaan välttää kevään ja syksyn renkaanvaihtohärdellit.

Alainen noudatti esimiehensä ohjeita

62-vuotiaan työntekijän epäillään toimineen 29-vuotiaan esimiehensä ohjeiden mukaisesti. Tapaus sattui välisuomalaisessa kunnanvirastossa alkuviikosta.

Paras paikka selfielle: Tallinnan televisiotorni – katso video!

Selfie-kuvat on kaikkein tehokkainta ottaa Tallinnan televisiotornin wc:ssä, asiantuntijamme arvioi.

Nollalinjatutkimus yllätti halpuudellaan

Huippuekonomistien mukaan Stubbin hallituksen äärimaltillinen nollalinjatutkimus tuli selvästi edullisemmaksi valtiolle kuin Kataisen hallituksen aiempi nollatutkimus.

Vaimo oli tyytyväinen miehensä tekemään siivoukseen

Oululainen Arto Hurunen on saavuttanut ensimmäisenä miehenä kotitalousmarttojen kunniamerkin onnistuneesta viikkosiivouksesta.

Lastenvaunujen pyörät säilyivät puhtaina

Tamperelainen perheenäiti epäilee työnnelleensä lastenvaunuja ulkona siten, että niiden pyöriin ei tarttunut ensimmäistäkään koirankakkapökälettä. Poliisi on tapauksessa voimaton.

Valeteini jäi kiinni työhaastattelussa

Ellei haastattelija olisi ollut tarkkaavainen, 32-vuotias amisviikset kasvattanut mies olisi saattanut viedä kesätyöpaikan nuoremmilta työnhakijoilta.