Pohjoismaiden dynaamisimmin pysähdyttävä satiirisivusto

Moottoritie Heinolassa Tapetilla nyt

Raju pääsiäisennuste: perinteiset ruuhkahuiput haihtuvat olemattomiin

Liikenneviraston yllättävä arvio on pakottanut monet perheet suunnittelemaan ajoreittinsä ja -aikataulunsa uudelleen.

Kotimaa

Tohtorit selvittivät paperitukoksen»

Apulaisprofessori ja yliopisto-opettaja ovat selvittäneet kopiokoneen paperitukoksen täysin ilman ulkopuolista apua. Tapaus sattui Itä-Suomen yliopiston Kärsämäen toimipisteessä eilen iltapäivällä.

Talous

Hiekoitushiekka parantaisi lasten vastustuskykyä»

Jo kahdeksan suomalaiskuntaa suunnittelee kaduilta keräämänsä hiekoitushiekan uusiokäyttöä päiväkotien ja leikkipuistojen hiekkalaatikoissa.

Muut kohkaukset

Kokoomus ulkoistaa puheenjohtajuutensa

Valintatalot tai R-kioskit voisivat ryhtyä hoitamaan asiamiespuheenjohtajuutta ja -pääministeriyttä samaan tapaan kuin posti- ja pakettipalveluja.

Uusi Wilma-sovellus helpottaa vanhempien seuraamista

Sovellus hälyttää lapsen kännykässä, jos vanhempi on unohtanut lähteä töistä kotiin tai istuutuu heti kotiin saavuttuaan läppärinsä ääreen.

Tutkijaa puukotettiin käteen yliopistolla

Määräaikaista tutkijaa puukottaneen määräaikaisen yliopisto-opettajan mukaan hän yritti suunnata iskunsa uhrin selkään, mutta ei kyennyt toteuttamaan tekoaan siten kuin oli suunnitellut.

Viinamatka Viroon tuotti rajun pettymyksen

Suomalainen lähihoitaja koki karvaan pettymyksen Viroon suuntautuneella viinanhakureissulla: ”Siellä mitään säästynyt!” hän purkautui Länsisatamassa.

Lenkkitossut ehkä verolle

Hallituksen asiantuntijan mukaan urheilu- ja liikuntavälineiden ja -palveluiden haittavero vähentäisi rajusti sairauspäiviä ja hoitomenoja ja kohentaisi tuottavuutta.

Perussuomalaiset: jyrkkä ei lintujen kevätmuutolle

Perussuomalaiset harkitsee välikysymyksen tekemistä muuttolintujen hyysäämisestä ja ulkomailta saapuvien lajien pesimisestä valtion omistamissa metsissä.

Palolaitos löysi miehen matriisiorganisaatiosta

Matriisiorganisaatioon jumittunut keski-ikäinen toimihenkilö oli elänyt kolme vuotta tyhjässä toimistokiinteistössä Espoon Leppävaarassa.

Apple erottanee kaikki työntekijänsä

Tietotekniikkajätti Applen sisäisessä tarkastuksessa on käynyt ilmi, että yhtiön työntekijät ovat olleet alusvaatteidensa alla täysin alasti.

Alaska liittyy takaisin Venäjään

Alaskan osavaltio päätti myöhään sunnuntaina liittyä takaisin Venäjän imperiumiin, mikäli presidentti Vladimir Putin on valmis joustamaan passinmyöntöperusteissa.

Abiturientti kävi läpi lukion terveystiedon kirjan

Eteläsatakuntalainen kirjastonhoitaja epäilee abiturientin lukeneen teoksen kannesta kanteen, koska sen kaikki sanat oli alleviivattu kuivamustekynällä.