Pohjoismaiden dynaamisimmin pysähdyttävä satiirisivusto

Nostolava kerrostalon ylimmäisen kerroksen ikkunan vieressä Tapetilla nyt

Hallituspuolue löysi kannattajan

Päähallituspuolue Sininen tulevaisuus on löytänyt yhden kannattajan. Hänet havaittiin lämpökameran avulla myöhään tiistai-iltapäivänä Helsingin Narinkkatorilta.

Politiikka

Valtuusto sopi erimielisyyksistä»

Tommosjärven uuden kunnanvaltuuston toiminta nopeutuu huomattavasti, kun yhteisten näkemysten sijaan valtuustoryhmät ovat sopineet siitä, mistä ne ovat ehdottomasti eri mieltä.

Aseet ja neuleet

Mannerheimkin ryhtyy presidenttiehdokkaaksi»

Sauli Niinistö on saanut jo toisen vakavan haastajan. 150-vuotias Suomen marsalkka Carl Gustav Emil Mannerheim ilmoitti ehdokkuudestaan tänä aamuna Hietaniemen hautausmaalla.

Innovaatiot

Väinö Voionmaa vuonna 1919: Rautatiepolitiikkamme

Rautatiet ovat aina taloudellisia yrityksiä. Niihin ei voida ryhtyä siellä, missä ei ole taloudellisia voimia ratain rakentamiseen ja käynnissä pitämiseen. Ne ovat taloudellisia yrityksiä siinäkin suhteessa, että rautatien omistaja niistä tavallisesti toivoo taloudellista hyötyä ja voittoa itselleen. »

Videot

Miten käy poliitikolta aprillaus?

Uutissirkus selvitti asiaa aprillipäivänä Helsingissä Malmin markkinoilla. Aprillauksen äärellä olivat poliitikot kaikista eduskuntapuolueista eli Ben Zyskowicz (kok.), Kati Juva (vihr.), Tuulikki Tepora (kd.), Jape Lovén (sd.), Anna Ranki ja Jukka Ihanus (kesk.), Björn Månsson (r.), Jussi Niinistö (ps.) ja Ville Ritala (vas.).

Katso video!

Muut kohkaukset

Nauti Uutissirkuksesta myös kesän kestäessä!

Uutissirkus löytyy kesä- ja heinäkuussa Facebookista, jossa tarjoamme linkkejä aiemmin julkaistuihin juttuihimme kolmesti viikossa.

Sauli Niinistö saa vahvan haastajan presidenttikilvassa

Presidentti Urho Kekkonen aikoo asettua ehdolle vuoden 2018 vaaleissa. Häntä ovat jo pyytäneet ehdokkaakseen Keskusta ja SDP.

Rikollisten reality-sarja kaipaa osallistujia

Tuoreen Rosvot 2017 -sarjan miljoonan euron pääpalkinnon saa parhaan keikan tehnyt rikollisryhmä. Rikoksesta saatu hyöty arvioidaan saaliin realisoinnin jälkeen.

Espoossa havaittiin peruspäivärahalainen

Silminnäkijähavaintojen mukaan peruspäivärahalainen lähti viipottamaan Leppävaaran asemalta kovaa vauhtia kohti Kauniaisten suunnan suojaisampaa maastoa.

Ravintola palveli lapsiperhettä äitienpäivälounaalla

”Aistin heti saapuessamme lähes täyden ravintolan ovelle, että kaikki ei ollut kohdallaan”, kertoi järkyttyneen nelihenkisen ruokakunnan äiti Pirkko-Liisa Suominen-Svensson.

Hallitus aikoo poistaa työttömyyden kokonaan

Työttömien viikoittaisten työhakemusten vastaanottokeskus voisi ensi alkuun työllistää lähes 300 000 virkailijaa.

Pariskunta jonotti vailla toivetta ilmaisesta ämpäristä

Suomalaisen pariskunnan epäillään seisoneen jonossa useita kymmeniä minuutteja, vaikka se tiesi jäävänsä ilman maksutonta ämpäriä.

Facebook kieltää takatalvikuvat

Harvinaisen monet peräkkäiset lumi-, räntä- ja raekuurot ovat saattaneet Facebookin tallennuskapasiteetin äärirajoilleen.

Junista luopuminen tehostaa Länsimetroa

Jos Länsimetro toteutetaan ilman metrojunia, Espoo saa sijoitetuksi radan tunneleihin muiden muassa kahdeksantoista homekoulun oppilaat, hiihtoputken ja osan Länsiväylän henkilöautoista.

Kankaanpäästä löytyi taidekoulu

Löytymistä vauhdittivat paikallisten asukkaiden epäilykset siitä, että kaikki ei ollut kaupungissa kohdallaan.