Pohjoismaiden dynaamisimmin pysähdyttävä satiirisivusto

teinejä ja valeteinit jonottavat käytävällä Tapetilla nyt

Valeteini jäi kiinni työhaastattelussa

Ellei haastattelija olisi ollut tarkkaavainen, 32-vuotias amisviikset kasvattanut mies olisi saattanut viedä kesätyöpaikan nuoremmilta työnhakijoilta.

Kehitystoiminta

Nainen syttyi tuleen kesken palaverin»

Keski-ikäinen kehityspäällikkö sai lievän palovamman sytyttyään tuleen myöhään aamupäivällä Espoossa. Palon syyksi epäillään ideasta lennähtänyttä kipinää.

Politiikka

Naisehdokas näytti koko repertuaarinsa Senaatintorilla – katso kuva!»

Tilanne sai alkunsa, kun neljä suurinta puoluetta ei päässyt konsensukseen siitä, kenen ehdokaslistalle väitöskirjaa valmisteleva, entinen yökerhotanssija ja missiehdokas, lottovoittajanakin tunnettu tv-restonomi Amanda Metsä-Kyyhky, 25, kuuluisi.

Muut kohkaukset

Mies joutui olemaan minuutin ilman olutta

Tapaus sattui Lahdessa, kun kioskille saapunut mies luki kännykästään keskustan keskiolutlinjausta käsitellyttä uutista niin pitkään, että myyjä ehti lähteä tupakille ja sulkea puodin oven.

Miehen epäillään aikoneen Keravan rautatieasemalla

Ilman naapurinsa tarkkaavaisuutta ja teleoperaattoreiden apua suomalaistaustainen mies olisi saattanut jäädä vapaalle jalalle, vaikka hän selvästi aikoi jotakin.

Kokoomuksen syöksylasku mahtuu virhemarginaaliin

“Kuuden prosentin pudotus puolessa vuodessa selittyy täysin sillä, että kyselyitä on tehty Stubbin aikana kuusi ja jokaisessa on ollut yhden prosentin virhemarginaali”, asiantuntijamme arvioi.

Kotiremontoija oli onnistua peilikaapin asennuksessa

Mikäli rintamamiestaloaan remontoinut mies olisi ponnistellut vielä pari vuorokautta, hän olisi hyvinkin voinut saada peilikaapin seinään kiinni, miehen ex-vaimo arvioi.

Kyselyn hälyttävä tulos: Yli puolet iltapäivälehdistä erittäin huolestuneita Suomen turvallisuustilanteesta

Kauhean huolestunut oli lisäksi Helsingin Sanomat. Aika huolestuneita olivat YLE ja MTV3.

Rikollisen nimi puuttui poliisin salaisesta rekisteristä

Vastikään vankilasta vapautunut Jore Salminen sanoo, että hänen nimensä puuttuminen poliisin rikoksesta epäiltyjen rekisteristä tuli hänelle täytenä yllätyksenä.

Asunnonomistaja aikoo alentaa hintojaan

Ruoan hinnanalennusbuumi on levinnyt asuntomarkkinoille. Espoon Westendissä kotiaan kaupitteleva mies ilmoittaa pudottavansa erillistalonsa hintapyyntöä 50 prosentilla.

Jääkaapin halkeaminen vaurioitti asuintaloa

Päivystävän palomestarin mukaan halkeamisen syynä olivat alennetut elintarvikkeiden hinnat. Tapaus sattui Keski-Espoossa myöhään maanantaiaamuna.

Kunnat tehostavat jääkiekkoilijakoulutusta

Mikäli hiekoittaminen lopetetaan, lapset pääsevät osan vuotta luistelemalla kouluun.

Avioliiton arki yllätti pariskunnan

“Meissä on ilmeisesti jotain vikaa, kun emme kykene olemaan eri mieltä mistään asiasta”, viisi vuotta sitten naimisiin menneet Pirjo ja Waldemar Harhanen miettivät.