Pohjoismaiden dynaamisimmin pysähdyttävä satiirisivusto

mies astuu keskikorokkeelta suojatielle Tapetilla nyt

Suojatievero täydentää tienkäyttömaksuja

Suojatievero kerättäisiin jalankulkijoilta ja muulta kevyeltä liikenteeltä kertamaksuna jokaisen ajoradan ylityksen tai väylän käytön yhteydessä.

Asuminen

Yksiöstä löytyi tyhjä vaatehylly»

Helsinkiläisnaisen epäillään löytäneen asunnostaan käyttämätöntä säilytystilaa. Tapaus sattui kolme viikkoa sitten Punavuoressa 15,2 neliön yksiössä.

Politiikka

Hallitus yhtiöittää hengitysilman jakelun»

Jatkossa hengitettäväksi tarkoitetun ilman omistaa Hengitysilmayhtiö Hema Oy, joka myy hengitysilmakiintiöitä öljy- ja vakuutusyhtiöiden sekä kauppaketjujen edelleen myytäväksi.

Videot

Pyöräilijä nautti työmatkastaan

Tapaus sattui Brysselissä toukokuun lopussa. Uutissirkuksen Pertti Usvan mukaan on täysin mahdollista, että vastaavaa voi sattua Suomessakin.

Katso Usvan tuore videotaltiointi suoraan Belgiasta!

Muut kohkaukset

Pappi antoi anteeksi

Saarnan alkupuolen perusanteeksiantojen jälkeen ensimmäisenä armahdettiin kirkkoväki kirkollisverosta. Anteeksianto sattui Karnaisten kirkossa loppiaisena, mutta siitä ei aiheutunut henkilövahinkoja.

Mies oli tyytyväinen lumenauraukseen

Koillishelsinkiläisen miehen epäillään suhtautuneen tyynesti talonsa pihan auraukseen.

Työajanpidennys uhkaa kansanedustajia

Kuuden minuutin päivittäisen työajanpidennyksen vuoksi Suomen kansanedustajien lukumäärä voidaan pudottaa 198:aan. Kansanedustajat vastustuvat voimakkaasti ajatusta.

Joululahjaksi saatu tietokone toimi

Tommosjärveläisen Lyttisen perheen isä ei ole vieläkään täysin toipunut tilanteesta, vaan soittelee toistuvasti koneen myyneen liikkeen asiakaspalveluun. Myös perheen äiti Sointu Lyttinen on hämmentynyt.

Pariskunta haluaa antaa koiransa huono-osaisille

Paimiossa havaittiin varhain tänä aamuna eläkeläispariskunta, joka haluaa lahjoittaa 12-vuotiaan Reidar-koiransa hyväntekeväisyyteen.

Miesseura voi raunioittaa ostosreissun

Asiantuntijamme mukaan aktiivisesti ostoksia tekevillä naisilla havaittiin erittäin korkea pohjelihasten maitohaponsietokyky. Tämä voi selittää miesten nopean väsymisen pitkäkestoisen ostosreissun aikana.

Posti alkaa tarjota huonekalujen kokoamiskavereita

Postin ja Ikean aiesopimuksen mukaan postinjakajat ryhtyvät kokoamaan asiakkaiden tilaamia huonekaluja maanantaisin ja torstaisin.

Nyhtökossusta joulun hittituote

Alko lanseeraa joulun alla myymälöihinsä uuden Nyhtökossuksi nimetyn virkistysjuoman. Nyhtökossun myynnistä odotetaan vilkasta sen ainutlaatuisten ominaisuuksien ja kilpailukykyisen hinnan vuoksi.

Sähkömies siivosi omat roskansa

Kun sähkötöitä teettänyt Sami Rantila palasi töistä kotiinsa Lohjan Ikkalaan, hän ei nähnyt missään johdonpätkiä eikä sähköjohdon kuoria. Katossa ja seinissä lamppujen ympärilläkään ei ollut likaisia sormenjälkiä.

Mies kieltäytyi esittämästä nöyrää

Poliitikkona työskentelevä mies (kesk) on onnistunut kieltäytymään nöyrän esittämisestä jo yli kuuden vuorokauden ajan.