Pohjoismaiden dynaamisimmin pysähdyttävä satiirisivusto

Senaatintori, valtioneuvoston linna ja isoa kassia kantava ihminen. Tapetilla nyt

Saikkujen tasajako auttaa toipumaan leikkauksista

Smolnan liepeiltä eilen tihkuneiden tietojen mukaan saikut aiotaan jakaa tasan, jotta hallitusneuvottelijat toipuisivat leikkausten aiheuttamista komplikaatioista.

Ruoka, juoma, meno muu

Ruokailu kuntoillessa pitää nälän loitolla»

Ravintofysiologia-asiantuntijamme selvityksen mukaan säännölliset pasta-ateriat liikunnan yhteydessä pitävät näläntunteen loitolla jopa useita tunteja.

Kotimaa

Nainen sai palvelua rautakaupassa»

Nopea ja asiantunteva palvelu johti siihen, että liesikupua hankkimaan saapunut nainen joutui asentamaan sitä jo samana päivänä ilman että edes ehti syödä mukaansa varaamiaan eväitä.

Muut kohkaukset

Palaverikorvaus toisi sata lisätyötuntia

Jos työnantajat maksaisivat korotettua palkkaa kokoustunneista, tehottomat palaverit katoaisivat ja säästyneestä työajasta kertyisi helposti vähintään sata tuntia vuodessa.

Miestutkija sai professuurin omilla tutkimusansioillaan

Helsinkiläisen yliopistotutkijan kohtalo on ehtinyt saattaa koko työyhteisön tolaltaan.

Asiantuntija tunnisti vedenalaisen kohteen

Huippupoliitikoista koostuvan asiantuntijaryhmän mukaan Suomen aluevesillä eilen havaittu vedenalainen kohde on mitä todennäköisimmin vedenalainen kohde.

Hallitustunnustelut vauhdittuvat

Juha Sipilän (kesk.) hallitustunnustelut ovat edenneet ripeästi jo katsekontakteihin asti.

Syksyn Big Brother käynnistyy eduskuntatalolta

Uuden tuotantokauden jokainen kilpailija on katsojien valitsema. Big Brother Talk Show lähetetään suorana Arkadianmäeltä torstaisin klo 16.00.

Salasopimus: Suomi saa neljän puolueen koalitiohallituksen

Neljän koplan sopimus nousi yllättäen esille, kun siivooja tyhjensi valtioneuvoston kanslian kassakaappiin sijoitetun roskakorin.

Ilmastonmuutos pakotti pysymään kuivilla

Valkeakoskelainen Tenho Uhkujärvi on vastikään joutunut aivan konkreettisesti tuntemaan, mitä ilmaston lämpeneminen merkitsee vannoutuneelle pilkitsijöitsijälle.

Tutkijat löysivät avaruudesta yöelämää

Uutissirkuksen tutkijaryhmä on ensi kertaa löytänyt avaruudesta monimutkaisia, hiilipohjaisia molekyylejä, jotka ovat yöelämän perusosasia.

Ennakkoäänestyksen jonotus käynnistyi vilkkaana

Erityisesti nuoret ja vanhat ovat jo alkaneet kerääntyä telttoineen ja makuupusseineen ennakkoäänestyspaikkojen liepeille.

Ministeri onnistui aprillaamaan itseään

Myös ministerille asuntolainan myöntänyt pankki uskoi useita vuosia, että hän jatkaisi vaalien jälkeen ministerinä, korkeassa EU-virassa tai edes jonkin yrityksen yhteiskuntasuhdejohtajana.