Pohjoismaiden dynaamisimmin pysähdyttävä satiirisivusto

mies voimistelee tynnyrin kanssa (kuva Suomen Urheilulehti nro 6/1901) Tapetilla nyt

Myyjä kuunteli asiakasta – seurauksena mittavia toimitusvaikeuksia

Myyntityöhön rekrytoidun työkokeilijan keskittyminen asiakkaan toiveisiin uhkaa kaataa pkt-yrityksen vuosia kestäneen tilaus- ja toimitusprosessien harmonisointihankkeen.

Aluepolitiikka

Dubain-matka poikii uuden aluehallinnon»

Suomalaisten maakuntajohtajien tutustumismatka Abu Dhabiin ja Dubaihin on tuottamassa näkyvää tulosta: kaavaillut sote-alueet ja kunnat aiotaan yhdistää hieman yli kolmeksisadaksi satraappikunnaksi.

Kotimaa

Keski-ikäinen nainen oli tyytyväinen painoonsa»

Tapaus sattui Muhoksen Kylmälänkylällä tiistaiaamuna, kun nainen oli päivittäiseen tapaansa punnitsemassa itseään peilin edessä ja ilahtui katsoessaan vaakansa näyttöä.

Videot

Pyöräilijä nautti työmatkastaan

Tapaus sattui Brysselissä toukokuun lopussa. Uutissirkuksen Pertti Usvan mukaan on täysin mahdollista, että vastaavaa voi sattua Suomessakin.

Katso Usvan tuore videotaltiointi suoraan Belgiasta!

Muut kohkaukset

Tarjoilijan ripeys loukkasi asiakkaita

Naisseurue joutui poistumaan ruokaravintolasta pakkaseen, koska tarjoilija toi laskun jo ensimmäisellä viittilöinnillä.

Työilmapiiriraikastin mullistaa tuottavuuden

Alavetelin yritys- ja erehdyshautomon nanobisneskiihdyttämön poikkitieteellinen innovaatio on puolittanut sairauspoissaolot ja saanut työntekijät jopa lopettamaan someviestittelyn työajalla.

Asiantuntija ehdottaa: katupartiot lumitöihin

Uutissirkuksen pakolaispolitiikka- ja reviiriasiantuntija Uolevi Ahonen haluaisi tarjota katupartioaktivisteille mielekästä tekemistä kutsumalla heitä ilmaiseksi lumitöihin.

Lapset ehdottavat: säästöä 400 miljoonaa

Itävantaalaisen päiväkodin lapset kokosivat aamupiirissään valtion budjetista reilun 370 miljoonan euron säästöt, jotta olisivat saaneet hallituksen köyhäinkyykytyspolitiikan aisoihin.

Mies epäilee: muistin loppiaisen tarkoituksen

Päijäthämäläinen mies arvelee muistaneensa loppiaisen tarkoituksen jo kaksi vuotta sitten, kun hän oli viettämässä baari-iltaa.

Lanttulaatikko loppui yllättäen Pälkäneellä

Ritva ja Kalle Kuusisen perheen joulunvietto päättyi ikävään aviokriisiin tammikuun ensimmäisenä lauantai-iltana, kun Ritvan valmistama lanttulaatikko loppui kokonaan.

Toimittaja vähätteli kovaäänistä miestä

Eteläsuomalaisessa mediatalossa työskentelevä toimittaja on iltavuorossa ollessaan jättänyt uutisoimatta yli sata kovaäänisen paikallispoliitikon rotuvihaa uhkuvaa mielipidettä.

Mummo otti rasistin syliin Lahdessa

Viranomaiset ovat asian suhteen voimattomia, sillä tapauksessa ei epäillä rikosta.

Älyvalmentaja ja -yleisö mullistavat jääkiekon

Suomalaisessa jääkiekossa aiotaan ottaa käyttöön dataa tuottava älyvalmentaja. Mikäli hanke onnistuu, myös pelaajat ja yleisö aiotaan varustaa älyllä.

Ruotsista löytyi maailman vanhin joulupukkiin uskova ihminen

Ruotsin Karlsborgissa asuva 104-vuotias Lisbet Larsson sanoo nuorempana kärsineensä jopa työpaikkakiusaamisesta katsomuksensa vuoksi.