Pohjoismaiden dynaamisimmin pysähdyttävä satiirisivusto

voimalinjan alla kulkee polku, ja sen reunustalla hyvin kaukana näkyy punatakkinen henkilö Tapetilla nyt

Rasisti sanoutui irti rasismista

Suomen kovaäänisten miesten keskusyhdistysten liiton päärasisti Veli-Matti Ausländer-Raus hämmästelee väitteitä, joiden mukaan hän olisi mukana rasistisessa toiminnassa.

Talous

Venevero laajenee soutuveneisiin»

Koska yli 5,5-metristen moottori- ja purjeveneiden verotuotto voisi jäädä vain 50 miljoonaan euroon, hallitus harkitsee veron ulottamista myös soutuveneisiin.

Liikenne

Tampere vaihtaa raitiovaunut köysirataan»

Pikaraitiovaunuyhteyksien kustannusarvio on karkaamassa käsistä jo ennen rakennustöitä, joten raitiotietä ehdotetaan korvattavaksi köysiradalla ja gondolihissiverkostolla.

Videot

Pyöräilijä nautti työmatkastaan

Tapaus sattui Brysselissä toukokuun lopussa. Uutissirkuksen Pertti Usvan mukaan on täysin mahdollista, että vastaavaa voi sattua Suomessakin.

Katso Usvan tuore videotaltiointi suoraan Belgiasta!

Muut kohkaukset

Ulkomaalaismiehet häiritsivät ufoa

Turvapaikanhakijoiden epäillään häirinneen ufon laskeutumista myöhään eilisiltana Pohjois-Satakunnassa. Miehet vaanivat ufoja Honkajoen uimahallin takaisessa metsikössä.

Heteroseksuaalisuuden kielto eduskunnan käsittelyyn

Kansanedustajan julkisuudesta keräämien tietojen mukaan homoseksuaaleja ei syntyisi, mikäli heteroseksuaalinen käyttäytyminen onnistuttaisiin kitkemään pois.

Remontin valvoja valvoi remonttia

Putkiremonttiurakan valvojan epäillään valvoneen putkiremonttia, jonka valvojaksi hänet oli palkattu. Tapaus paljastui, kun valvoja arvosteli urakoitsijan työn laatua työmaakokouksessa.

Länsimetro-osaaminen Kruunusiltojen valtiksi

Helsingin kaupunki selvittää parhaillaan, voitaisiinko siltoja lyhentää noin kymmenen prosenttia joko keskeltä tai niiden päistä.

Mies meni sieneen Perniössä

Kymmenkunta kantarellia on saanut uuden, onnellisen omistajan. Poikkeuksellista asiassa on se, että sienet löysi metsästä länsisuomalaistaustainen miespuolinen henkilö.

Työryhmän jäsenet lukivat muistion

Päijäthämäläisen viraston toimintaa kehittäneen työryhmän jäsenten epäillään lukeneen kokonaan kollegansa kirjoittaman muistion. Tapauksesta ei aiheutunut välitöntä hengenvaaraa.

Kattoremontoijat käyttivät valjaita

Äkillinen havainto työturvallisuudesta säikähdytti vaikeasti yhtä ohikulkijaa ja oli jopa aiheuttaa kolarin hämeenlinnalaisella kerrostaloalueella.

Olympiaurheilijat alkavat turvata kansalaisia

Olympialaisiin osallistuneet ampumaurheilijat eivät lähde kisojen päätyttyä takaisin kotimaahansa, vaan jäävät turvaamaan Brasilian kansalaisia rikollisilta.

Rion palkintojenjako siirtyy viiden vuoden päähän

Aiemmista kisoista jälkikäteen paljastuneet dopingtapaukset ovat pelästyttäneet Kansainvälisen Olympiakomitean. Olympialaisissa otetaan käyttöön viiden vuoden varoaika.

Raju ihmiskoe: Huuhaa-dokumenttien katselu romutti terveyden

Somerolaisnainen katseli kesälomallaan kuukauden ajan television huuhaa-dokumentteja. Seuraukset olivat järkyttävät.