Pohjoismaiden dynaamisimmin pysähdyttävä satiirisivusto

hiekkaranta meren äärellä ja keltainen aurinkovarjo Tapetilla nyt

Piristä kesääsi palaamalla menneeseen

Uutissirkus tarjoaa tänäkin vuonna perinteisen kesänviettotavan, jonka avulla voi saada aikansa kulumaan kuin siivillä jopa ilman grillausta ja saunontaa.

Pikauusinnat

Mies oli vähällä muodostaa Nato-kannan»

Varsinaissuomalainen mies onnistui täpärästi pidättäytymään Nato-kantansa muodostamisesta.

Kesäuusinnat

Hymyilevä mieshenkilö piinasi salolaisia»

Hymyssäsuin jalkakäytävällä kävellyt mieshenkilö herätti suurta hämmennystä ja aiheutti lopulta myös viiden auton ketjukolarin Salon ydinkeskustassa.

Toiveuusinnat

Keski-ikäinen nainen oli tyytyväinen painoonsa»

Tapaus sattui Muhoksen Kylmälänkylällä tiistaiaamuna, kun nainen oli päivittäiseen tapaansa punnitsemassa itseään peilin edessä ja ilahtui katsoessaan vaakansa näyttöä.

Muuten vain uusinnat

Lapset ehdottavat: säästöä 400 miljoonaa»

Itävantaalaisen päiväkodin lapset kokosivat aamupiirissään valtion budjetista reilun 370 miljoonan euron säästöt, jotta olisivat saaneet hallituksen köyhäinkyykytyspolitiikan aisoihin.

Joulua odotellessa

Toimintakohtaukset ja uimapukukierros Linnan juhlien valteiksi»

Loppuillan uimapukukierros ja poliisivetoiset toimintakohtaukset voisivat nostaa Linnan juhlien katsojamäärän jopa yli viiteen miljoonaan, asiantuntijamme arvioi.

Tapetilla aina

Kiskolaisnaista epäillään tavuviivan käytöstä»

Varsinais-Suomen käräjäoikeus on vanginnut kiskolaisen kotirouvan epäiltynä toissa viikolla paljastuneesta tavuviivan liikakäytöstä.

Tapetilla taas

Uusi työntekijä sai työpisteen ja -välineet»

Ohjelmistotalon myyntiassistentti järkyttyi ensimmäisenä työpäivänään, kun hänen pöydälleen oli täysin yllättäen ja pyytämättä ilmestynyt läppäri, matkapuhelin ja niiden käyttöohjekirjanen.

Videot

Pyöräilijä nautti työmatkastaan

Tapaus sattui Brysselissä toukokuun lopussa. Uutissirkuksen Pertti Usvan mukaan on täysin mahdollista, että vastaavaa voi sattua Suomessakin.

Katso Usvan tuore videotaltiointi suoraan Belgiasta!

Muut kohkaukset

Kadonnut graafikko löytyi säkkituolista

Outo haju johdatti etelähelsinkiläisen mediakoordinaattorin neljä vuotta sitten pikkujouluissa kadonneen graafikon jäljille.

Pyöräilijä soitti kelloa jalankulkijalle

Pyöräilijää epäillään myös vauhdin hidastamisesta lapsiperheen kohdalla sekä smalltalk-keskustelun viljelemisestä liikennevaloissa.

D-vitamiini oli myrkyttää nuoret Paltamossa

Tapahtumaketju sai alkunsa, kun teini-ikäisen pojan isä oli kadottanut kalanmaksaöljypullon korkin ja siirtänyt öljyn tyhjään viskipulloon.

Sopimusterminologia selveni yllättäen

SAK:n puheenjohtaja Lauri Lyly ja EK:n toimitusjohtaja Jyri Häkämies olivat silmin nähden helpottuneita kertoessaan, että 13 vuoden vatuloinnin jälkeen yhteiskuntakykysopimus syntyy vihdoin.

Mies oli vähällä muodostaa Nato-kannan

Varsinaissuomalainen mies onnistui täpärästi pidättäytymään Nato-kantansa muodostamisesta.

Lehti julkaisi täysin virheettömän artikkelin

Tommosjärven Sanomien uutisointi nostatti kohun, koska seudun yrittäjien vuosikokousta käsitellyt juttu oli täysin virheetön. Lukijoiden järkytys aiheuttaa pysyviä muutoksia lehden toimitusrutiineihin.

Robotit korvaavat yritysjohtajat ja poliitikot

Asiantuntijoidemme mukaan kaivosyhtiö Talvivaara ei olisi koskaan aloittanut toimintaansa, mikäli kaikki yhtiöön liittyvät päätökset olisi tehnyt ihmisen sijasta robotti.

Hallitus aikoo muuttaa veden viiniksi

Pääministeri Juha Sipilän (ps) hallituksen yksivuotisen Via Dolorosan kunniaksi hallituspuolueet saivat ensi vaiheessa sovituksi galluphyvitykset alkoholin jakeluun.

Mies loukkaantui kiekkokeskustelussa

Ainakin yksi perheenisä loukkaantui vakavasti aamiaispöydässä sattuneessa keskustelussa, jossa hänen poikansa ylisti Suomen MM-hopeaa.

Hallitus kohentaa turvallisuuttaan

Suomen hallitus alkaa järjestää kaikki yleisistuntonsa Irakissa, Afganistanissa ja Somaliassa. Ratkaisu perustuu maahanmuuttoviraston tuoreisiin linjauksiin.