Pohjoismaiden dynaamisimmin pysähdyttävä satiirisivusto

miehen käsi työntää deodoranttia vaakasuorassa lähes täyteen peilikaappiin Tapetilla nyt

Deodorantille löytyi tilaa peilikaapista

Raju tapahtumasarja sai alkunsa maanantaina yksityiskodissa Karkkilassa, kun Tuomas Markkunen etsi koko aamun deodoranttiaan, jota ei ollut onnistunut havaitsemaan missään.

Politiikka

Hallitus luopuu mp- ja veneverosta – tilalle latuvero»

Valtio voi kerätä Lahden MM-hiihdoista miljoonatulot. Hallituksen tarkoituksena on suhteuttaa latujen hoito kunkin kilpailuun osallistuvan maan bruttokansantuotteeseen.

Asuminen

Mies kokosi vaatekaapin yksinään»

Hyvinkääläinen insinööri Bo Garde sai myöhään tiistaina kootuksi Ikean vaatekaapin täysin vailla ulkopuolista apua. Kokoaminen vaati lähes 11 kuukauden päivittäisen harjoittelun.

Innovaatiot

Uusi teknologia mullistaa talviautoilun
Lentävä automobiilireki Yhteishyvä-lehdessä 19.11.1915

Viime talvena koetettiin Sveitsissä Davosissa, joka on koko Europan mantereen tunnetuimpia talviurheilupaikkoja, rekimallia, joka kuvassamme näkyy. Sen asiantuntijain lausuman mukaan pitäisi saavuttaa loistava menestys.

Sanottu konelaitos on samalla kertaa reki, automobiili ja lentokone. Se on tarkotettu nopeakulkuiseksi ajoneuvoksi niillä leveillä lumipeitteisillä vuorenrinteillä, joita Sveitsissä niin runsaasti on. »

Videot

Autoilija antoi tietä jalankulkijoille

Tapaus sattui Helsingin keskustassa tiistaina hieman puolen päivän jälkeen. Uutissirkuksen Pertti Usvan mukaan on täysin mahdollista, että hän itsekin saattaa tilanteen nähtyään käyttäytyä auton ratissa samalla tavalla jonain päivänä.

Katso Usvan tuore videotaltiointi suoraan Senaatintorin laidalta!

Muut kohkaukset

Asiantuntijat: hyvä maine voisi antaa vetovoimaa Tommosjärvelle

Uutiskynnyksen puolisen vuotta sitten vaivoin ylittänyt kuntien vetovoimatutkimus on nostattanut alueen asukkaat takajaloilleen.

Kaksoiskansalainen pääsi töihin ministeriöön

Uutissirkuksen kylillä kuulemista puheista selviää, että pääministeri Juha Sipilä (kesk) myötävaikutti voimakkaasti kaksoiskansalaisen palkkaamiseen.

Jänis ei mahtunut pensaaseen

Päätään pensaaseen työntänyt jänis joutui perääntymään, koska pensaassa oli jo Suomen hallitus. Jäniksen mukaan pensaaseen oli ahtautunut myös suuri joukko ministerien avustajia.

Epäily: Donald Trump manipuloi Suomen euroviisumenestystä

Suomen poliisi on löytänyt vaihtoehtoisia faktoja, jotka todistavat Yhdysvaltain presidentin Donald Trumpin osuuden Suomen kehnoihin euroviisutuloksiin.

Faktatieto hankaloittaa turvallisuuskeskustelua

Lähes neljän miehen ja yhden naisen epäillään loukkaantuneen vakavasti heidän luettuaan poliisin ennakkotietoja parantuneesta katuturvallisuudesta.

Uskottu mies arvioi kiinteistön arvon oikein

Arviointi saattoi perikunnan jäsenet erittäin hankalaan tilanteeseen, koska he joutuvat maksamaan perimästään maatilan talouskeskuksesta ja kahdesta kesämökistä perintöveroa.

Vaihtoehtoiset faktat pelastavat kuntatalouden

Totuuden vaatimuksen poistuminen hallinnon teksteistä on tuomassa valtavat säästöt julkiselle sektorille.

Suojatievero täydentää tienkäyttömaksuja

Suojatievero kerättäisiin jalankulkijoilta ja muulta kevyeltä liikenteeltä kertamaksuna jokaisen ajoradan ylityksen tai väylän käytön yhteydessä.

Elintasopakolainen pääsi Yhdysvaltoihin

Parempaa elintasoa etsinyt maahanmuuttaja on aiheuttanut suuren vaaran kaikille maapallon asukkaille.

Yksiöstä löytyi tyhjä vaatehylly

Helsinkiläisnaisen epäillään löytäneen asunnostaan käyttämätöntä säilytystilaa. Tapaus sattui kolme viikkoa sitten Punavuoressa 15,2 neliön yksiössä.