Pohjoismaiden dynaamisimmin pysähdyttävä satiirisivusto

jokupa siinä kiiruhtaa Tapetilla nyt

Valevirkamiesepäily järisyttää hallintoa

Tommosjärven kunnanviraston hallinnon ja palveluiden järjestämisen toimialueelta paljastui myöhään eilisaamuna yksi alle 45-vuotias virkamies. Häntä epäillään myös naiseksi.

Kotimaa

Kiinteistöhuolto laajentaa palvelujaan: alkaa myös huoltaa kiinteistöjä»

Itäespoolainen kiinteistöhuolto ilmoitti tänään laajentavansa palveluvalikoimaansa tehokkaan ja nopean laskutuksen ulkopuolelle.

Talous

Työtön mies osaksi valtion kokonaan omistamaa yhtiötä»

Mies esittää, että hänet siirretään kokonaan valtio-omisteisen yhtiön hallinnoitavaksi. Uusi yhtiö huolehtisi miehen perustoimeentulosta ja veronmaksukyvyn ylläpidosta.

Videot

Pyöräilijä nautti työmatkastaan

Tapaus sattui Brysselissä toukokuun lopussa. Uutissirkuksen Pertti Usvan mukaan on täysin mahdollista, että vastaavaa voi sattua Suomessakin.

Katso Usvan tuore videotaltiointi suoraan Belgiasta!

Muut kohkaukset

Ehdotus: kesäaikaan porrastetusti vuonna 2017

Jotta koululaiset välttäisivät huhtikuisen aamuväsymyksen ja univaikeudet, eduskunta ottaa pikimmiten käsiteltäväkseen lakiehdotuksen, joka porrastaa kesä- ja talviaikaan siirtymiset.

Uusi työntekijä sai työpisteen ja -välineet

Ohjelmistotalon myyntiassistentti järkyttyi ensimmäisenä työpäivänään, kun hänen pöydälleen oli täysin yllättäen ja pyytämättä ilmestynyt läppäri, matkapuhelin ja niiden käyttöohjekirjanen.

Puhelin irtosi teinin kädestä

Suomalainen kirurgiryhmä on ensimmäisenä maailmassa onnistunut irrottamaan älypuhelimen 15-vuotiaan tytön kädestä.

Kehysriihen lopputulos: verotus keskitetään suuriin kaupunkeihin

Hallitus päätti kehysriihessään myöntää 84 miljoonaa euroa avustusta pääkaupunkiseudun Raide-Jokerille ja 71 miljoonaa Tampereen ratikalle.

Tulipallon alkuperäksi epäillään mämmiä

Lähes 30 kiloa mämmiä syöneestä kurikkalaismiehestä tehtiin satoja ilmoituksia pääsiäispyhien aikaan. Miehen nähtiin lentävän useaan otteeseen eteläisen Suomen taivaalla.

Karjalan evakko oli saada rantatontin

Ilman päättäväisten kyläläisten yhteistoimintaa evakkoperheen pientila olisi saattanut ulottua läheiseen järvenrantaan asti. Tapaus sattui Porin lähellä 1940-luvun puolivälissä.

Huippunopea ryyppyputki Turku-Turku -reitille?

Jos ihmiset matkustavat alipaineistetussa ryyppyputkessa, he pääsevät Turusta Tukholmaan yhdessätoista ja Turusta Turkuun 22 minuutissa.

Pilkkijä katosi jäältä Kulosaaren lähellä

Äkillisen katoamisen havaitsi ensimmäisenä pilkkijän vaimo, joka löysi hänet perheen olohuoneen sohvalta Itä-Helsingistä.

Pääministeri Sipilä: Suomi ei tuhoudukaan

Elinkeinoelämän keskusliitto EK:n mukaan Suomi voi silti vielä tuhoutua täysin, mikäli pienipalkkaiset naiset eivät nyt tee niinkuin EK käskee.

Kannatuksen puute laskee hallituspuolueiden suosiota

Tuorein kysely osoittaa, että puolueiden kannatus on kääntäen verrannollinen niiden saamaan budjettirahoitukseen.