Pohjoismaiden dynaamisimmin pysähdyttävä satiirisivusto

Mies kävelee Senaatintorin laita katse kiinteästi puhelimessaan Tapetilla nyt

Mies: tasa-arvoinen avioliittolaki ei olisi ollut tasa-arvoinen

Espoolaismies sanoo, että lakiehdotus jäi puolitiehen, koska hän ei lainmuutoksen toteutuessakaan voisi mennä naimisiin älypuhelimensa kanssa.

Rikokset

Somesta syrjäytyneen miehen Amerikan-loma kiinnostaa poliisia»

Tapauksesta tekee epäilyttävän matkasta kertovien sosiaalisen median viestien täydellinen puuttuminen.

Politiikka

Ex-pääministeri Kekkonen pyrkii takaisin eduskuntaan»

Entinen keskustavaikuttaja ja entinen pääministeri ja tasavallan presidentti Urho Kekkonen lähtee tavoittelemaan eduskuntapaikkaa kevään vaaleissa.

Muut kohkaukset

Autoilija piti turvaväliä Turun moottoritiellä

Tapauksen havaitsi ensimmäisenä ohituskaistalla autoillut insinööri Simo Ranne, joka oli hämmästyksensä vuoksi pudottaa kännykkänsä sylissään olleeseen kahvikuppiin.

Lähikaupasta löytyi yli 9000 vuotta vanha pakastunut alaskanseiti

Uutissirkuksen tutkijat ovat kaivaneet itähelsinkiläisen lähikaupan kylmäaltaasta täydellisesti säilyneen kalapuikon pakastuneen muumion.

Uutissirkus löysi parhaat paikat nenäpäivän viettoon

Uutissirkuksen toimitus keräsi listan paikoista ja kadunnimistä, jotka sopivat nenäpäivästä innostuneelle ihmiselle kuin kaksi sierainta päähän.

Ristiintaulukointi paljasti miesten seksifantasiat

”Yllättävää kyllä, suomalaismiehen yleisin seksifantasia on seksi”, Seksitilastokeskuksen yliaktuaari Jorma Kapulainen kiteyttää kolmivuotisen tutkimushankkeen annin.

Yllättävä yksityiskohta vei innon Guggenheimin varjoraadilta

Uutissirkuksen varjoraadin jäsenen maininta, ettei Helsinki ole tehnyt rakennuspäätöstä Guggenheim-museosta sai raadin luopumaan museon arkkitehtuurikilpailun ehdotusten arvioinnista.

Miehen uusi ruokavalio oli tuhota perheen

Miehensä ruokavalioon rahkaa ujuttanut vaimo alkoi katua tekoaan vasta huomattuaan, että puolison vartalossa tapahtuneiden muutosten jälkeen mikään ei pysynyt entisellään.

Suomalainen yllätysnimi uudistaa stand upin

Ismo Leikolan menestys innostaa suomalaisia ensi vuoden “Maailman hauskin henkilö” -kilpailuun. Pisimmällä harjoittelussaan on kokoomuksen joukkueen Alexander Stubb.

Vahva vandalismiepäily: maaseudulta löytyi kuopaton tie

Liikenneministeriön perinnetietyöryhmä havaitsi Lappajärvellä sijaitsevasta syrjäkylästä kulkuväylän, jossa ei ole yhtään roudan aiheuttamaa monttua.

Televisiosta tuli ohjelmaa

Oululainen eläkeläinen löysi perjantai-iltana yhden kanavan, jolta tuli mainosten tai ohjelmapuffien sijasta ohjelmaa. Hän onnistui saamaan järkytykseensä lähes välitöntä hoitoa.

Mies heräsi pirteänä maanantaiaamuna

Kokkolalainen tehdastyöntekijä koki elämänsä yllätyksen tuntiessaan itsensä levänneeksi herätyskellon soidessa varhain maanantaiaamuna.