Pohjoismaiden dynaamisimmin pysähdyttävä satiirisivusto

auto on tunkin päällä Tapetilla nyt

Nastaimplantit mullistavat renkaanvaihdot

Kun kumiin upotettuihin implantteihin ruuvaa tarpeen vaatiessa irtonastat, voi kokonaan välttää kevään ja syksyn renkaanvaihtohärdellit.

Politiikka

Äänestäjä löysi suosikkinsa vaalikoneesta»

Hyvinkääläiselle kotirouvalle sattunut tapaus on ehtinyt hämmentää koko keskistä Uuttamaata.

Videot

Paras paikka selfielle: Tallinnan televisiotorni – katso video!»

Selfie-kuvat on kaikkein tehokkainta ottaa Tallinnan televisiotornin wc:ssä, asiantuntijamme arvioi.

Muut kohkaukset

Nollalinjatutkimus yllätti halpuudellaan

Huippuekonomistien mukaan Stubbin hallituksen äärimaltillinen nollalinjatutkimus tuli selvästi edullisemmaksi valtiolle kuin Kataisen hallituksen aiempi nollatutkimus.

Vaimo oli tyytyväinen miehensä tekemään siivoukseen

Oululainen Arto Hurunen on saavuttanut ensimmäisenä miehenä kotitalousmarttojen kunniamerkin onnistuneesta viikkosiivouksesta.

Lastenvaunujen pyörät säilyivät puhtaina

Tamperelainen perheenäiti epäilee työnnelleensä lastenvaunuja ulkona siten, että niiden pyöriin ei tarttunut ensimmäistäkään koirankakkapökälettä. Poliisi on tapauksessa voimaton.

Valeteini jäi kiinni työhaastattelussa

Ellei haastattelija olisi ollut tarkkaavainen, 32-vuotias amisviikset kasvattanut mies olisi saattanut viedä kesätyöpaikan nuoremmilta työnhakijoilta.

Naisehdokas näytti koko repertuaarinsa Senaatintorilla – katso kuva!

Tilanne sai alkunsa, kun neljä suurinta puoluetta ei päässyt konsensukseen siitä, kenen ehdokaslistalle väitöskirjaa valmisteleva, entinen yökerhotanssija ja missiehdokas, lottovoittajanakin tunnettu tv-restonomi Amanda Metsä-Kyyhky, 25, kuuluisi.

Suomalaisinnovaatio parantaa ajoturvallisuutta

Päijäthämäläinen startup-yritys testaa mopoauton ja älypuhelimen yhdistelmää, jossa tuulilasi toimii puhelimen näyttönä ja viestittely hoituu jalkiolla, jossa on 105 poljinta.

Nainen syttyi tuleen kesken palaverin

Keski-ikäinen kehityspäällikkö sai lievän palovamman sytyttyään tuleen myöhään aamupäivällä Espoossa. Palon syyksi epäillään ideasta lennähtänyttä kipinää.

Mies joutui olemaan minuutin ilman olutta

Tapaus sattui Lahdessa, kun kioskille saapunut mies luki kännykästään keskustan keskiolutlinjausta käsitellyttä uutista niin pitkään, että myyjä ehti lähteä tupakille ja sulkea puodin oven.

Miehen epäillään aikoneen Keravan rautatieasemalla

Ilman naapurinsa tarkkaavaisuutta ja teleoperaattoreiden apua suomalaistaustainen mies olisi saattanut jäädä vapaalle jalalle, vaikka hän selvästi aikoi jotakin.

Kokoomuksen syöksylasku mahtuu virhemarginaaliin

“Kuuden prosentin pudotus puolessa vuodessa selittyy täysin sillä, että kyselyitä on tehty Stubbin aikana kuusi ja jokaisessa on ollut yhden prosentin virhemarginaali”, asiantuntijamme arvioi.