Pohjoismaiden dynaamisimmin pysähdyttävä satiirisivusto

Uolevi Ahonen: Aamu Olkiluodossa. Öljy kankaalle, 70 x 45 cm. 2500 euroa. © 2011 Tapetilla nyt

Poliitikko kriisiytti yksimielisyyden

Ministeri Ville Niinistö (vihr.) aiheutti vakavan kriisin politiikkaan, kun hän yllätti myöhään keskiviikkona useat muut poliitikot olemalla eri mieltä heidän kanssaan.

Harrastukset

Naisen sieniretki päättyi vailla kuvia Somerolla»

Kolmekymppisen naisen syksyinen sieniretki päättyi karusti viikonloppuna, kun hän ei onnistunut jakamaan ensimmäistäkään valokuvaa omasta sienisaaliistaan.

Kehitystoiminta

Koodarin äiti kaipaa naisia poikansa työmaalle»

Espoolaisen diplomi-insinöörin äiti Annikki Kivipudas, 55, haluaa lisätä naisten osuuden poikansa työkavereista vähintään viidennekseen.

Muut kohkaukset

Luki nettilehtiä väärin – masentui vakavasti

Kemiläisen Janin masennuskierre alkoi, kun mediatalot ryhtyivät taloudellisista ja tuotannollisista syistä paljastamaan hänen tehneen lähes kaiken aina väärin.

Telepatiaa toteutettiin käytännössä – nainen onnistui viestimään puolisolleen

Nainen on ensi kertaa onnistunut lähettämään viestin aviomiehensä aivoihin ilman, että pariskunta olisi ollut kosketuksissa toisiinsa.

Putin epäonnistui pituuskasvunsa vauhdittamisessa

Tavallisesti asioista perillä olevien Kreml-lähteidemme mukaan Venäjän presidentti Vladimir Putin on edelleen vain 170 senttimetriä pitkä.

Härmän murre suojaa parhaiten NSA:n vakoilulta

Edward Snowden on julkaissut listan kohteista, joita NSA ei ole kyennyt vakoilemaan. Listan kärkipäässä ovat Etelä-Pohjanmaan kunnallispolitiikan vaikuttajat.

Valtion yt-neuvottelut: 200 lomautusta

Budjettiriihessä käydyt neuvottelut koskivat pelkästään valtion Arkadianmäen tehdasta, jossa 200 kansanedustajaa lomautetaan jouluun asti.

Arvokeskustelun ME alittui useilla sekunneilla

Suomalainen pääministeritähti Alex Stubb (kok) rikkoi arvokeskustelun sisäratojen maailmanennätyksen tiistaina Helsingissä.

Suomi käynnisti Turun evakuoinnin

Kaikessa hiljaisuudessa aloitetun operaation havaitsi turkulainen nainen, kun hänen avomiehensä ei palannutkaan ensimmäisenä kesälomansa jälkeisenä työpäivänä Helsingistä iltajunalla kotiinsa.

Autoilija oli pysähtyä ennen suojatietä

Henkilöautolla liikkunut mies epäilee olleensa vähällä antaa tietä jalankulkijalle Forssan keskustassa. Kaupunki on jo ryhtynyt toimiin, jotta vastaavat tilanteet voitaisiin välttää.

Sote-uudistuksesta apua alahyllyongelmaisille

Hallitus ottaa aimo harppauksen kotimaisen kysynnän elvyttämisen suuntaan, mikäli se yhdistää alahyllyongelmaisten norjistautumisjumpan sote-uudistuksen kokonaispakettiin.

Kadonnut perheenäiti löytyi internetin keskustelupalstalta

Vaasan poliisi tavoitti naisen hänen katoamispaikkansa lähettyviltä keskiviikkoiltana.