Pohjoismaiden dynaamisimmin pysähdyttävä satiirisivusto

Pelto on sumuinen ja musta Tapetilla nyt

Ilmastonmuutoksen seuraus: arktinen tukialue supistuu

Lehmien kotihoidon tuen ja sitä kautta Suomen tulevaisuus on vaakalaudalla, oppositiojohtajat arvioivat.

Kehitystoiminta

Kauppakeskus uudistaa hoivapalvelumarkkinat»

Japanilainen yritys suunnittelee Päijät-Hämeeseen kauppakeskusta, joka tarjoaisi vaihtoehdon vanhustentaloille ja terveyskeskusten vuodeosastoille.

Kotimaa

Mies: tasa-arvoinen avioliittolaki ei olisi ollut tasa-arvoinen»

Espoolaismies sanoo, että lakiehdotus jäi puolitiehen, koska hän ei lainmuutoksen toteutuessakaan voisi mennä naimisiin älypuhelimensa kanssa.

Muut kohkaukset

Ex-pääministeri Kekkonen pyrkii takaisin eduskuntaan

Entinen keskustavaikuttaja ja entinen pääministeri ja tasavallan presidentti Urho Kekkonen lähtee tavoittelemaan eduskuntapaikkaa kevään vaaleissa.

Somesta syrjäytyneen miehen Amerikan-loma kiinnostaa poliisia

Tapauksesta tekee epäilyttävän matkasta kertovien sosiaalisen median viestien täydellinen puuttuminen.

Autoilija piti turvaväliä Turun moottoritiellä

Tapauksen havaitsi ensimmäisenä ohituskaistalla autoillut insinööri Simo Ranne, joka oli hämmästyksensä vuoksi pudottaa kännykkänsä sylissään olleeseen kahvikuppiin.

Lähikaupasta löytyi yli 9000 vuotta vanha pakastunut alaskanseiti

Uutissirkuksen tutkijat ovat kaivaneet itähelsinkiläisen lähikaupan kylmäaltaasta täydellisesti säilyneen kalapuikon pakastuneen muumion.

Uutissirkus löysi parhaat paikat nenäpäivän viettoon

Uutissirkuksen toimitus keräsi listan paikoista ja kadunnimistä, jotka sopivat nenäpäivästä innostuneelle ihmiselle kuin kaksi sierainta päähän.

Ristiintaulukointi paljasti miesten seksifantasiat

”Yllättävää kyllä, suomalaismiehen yleisin seksifantasia on seksi”, Seksitilastokeskuksen yliaktuaari Jorma Kapulainen kiteyttää kolmivuotisen tutkimushankkeen annin.

Yllättävä yksityiskohta vei innon Guggenheimin varjoraadilta

Uutissirkuksen varjoraadin jäsenen maininta, ettei Helsinki ole tehnyt rakennuspäätöstä Guggenheim-museosta sai raadin luopumaan museon arkkitehtuurikilpailun ehdotusten arvioinnista.

Miehen uusi ruokavalio oli tuhota perheen

Miehensä ruokavalioon rahkaa ujuttanut vaimo alkoi katua tekoaan vasta huomattuaan, että puolison vartalossa tapahtuneiden muutosten jälkeen mikään ei pysynyt entisellään.

Suomalainen yllätysnimi uudistaa stand upin

Ismo Leikolan menestys innostaa suomalaisia ensi vuoden “Maailman hauskin henkilö” -kilpailuun. Pisimmällä harjoittelussaan on kokoomuksen joukkueen Alexander Stubb.

Vahva vandalismiepäily: maaseudulta löytyi kuopaton tie

Liikenneministeriön perinnetietyöryhmä havaitsi Lappajärvellä sijaitsevasta syrjäkylästä kulkuväylän, jossa ei ole yhtään roudan aiheuttamaa monttua.