Pohjoismaiden dynaamisimmin pysähdyttävä satiirisivusto

kylänraitilla yksi mopo, yksi polkupyörä ja yksi vino lyhtypylväs Tapetilla nyt

Lehti julkaisi täysin virheettömän artikkelin

Tommosjärven Sanomien uutisointi nostatti kohun, koska seudun yrittäjien vuosikokousta käsitellyt juttu oli täysin virheetön. Lukijoiden järkytys aiheuttaa pysyviä muutoksia lehden toimitusrutiineihin.

Kotimaa

Hallitus aikoo muuttaa veden viiniksi»

Pääministeri Juha Sipilän (ps) hallituksen yksivuotisen Via Dolorosan kunniaksi hallituspuolueet saivat ensi vaiheessa sovituksi galluphyvitykset alkoholin jakeluun.

Turvatarkastukset

Hallitus kohentaa turvallisuuttaan»

Suomen hallitus alkaa järjestää kaikki yleisistuntonsa Irakissa, Afganistanissa ja Somaliassa. Ratkaisu perustuu maahanmuuttoviraston tuoreisiin linjauksiin.

Videot

Pyöräilijä nautti työmatkastaan

Tapaus sattui Brysselissä toukokuun lopussa. Uutissirkuksen Pertti Usvan mukaan on täysin mahdollista, että vastaavaa voi sattua Suomessakin.

Katso Usvan tuore videotaltiointi suoraan Belgiasta!

Muut kohkaukset

Mies loukkaantui kiekkokeskustelussa

Ainakin yksi perheenisä loukkaantui vakavasti aamiaispöydässä sattuneessa keskustelussa, jossa hänen poikansa ylisti Suomen MM-hopeaa.

Normien purku etenee: liikennesäännöistä luovutaan

Hallituslähteidemme mukaan liikennenormien purkutalkoot edistäisivät työllisyyttä ja yrittäjyyttä.

Kirvesmies hyödynsi käytetyn laudan

Maassa lojunut lauta tuli käytetyksi uudelleen, vaikka siinä oli jo valmiiksi naula ja vaikka se oli katkaistu edellispäivänä omakotitalotyömaan sokkelin muuraustöiden helpottamiseksi.

Anteeksi-sana poistuu suomen kielestä

Hallituksen tilaama konsulttiselvitys esittää, että kilpailukykyä edistetään karsimalla tehottomat sanat pois suomen kielestä. Ensimmäisenä leikkauslistalla on sana anteeksi.

Valevirkamiesepäily järisyttää hallintoa

Tommosjärven kunnanviraston hallinnon ja palveluiden järjestämisen toimialueelta paljastui myöhään eilisaamuna yksi alle 45-vuotias virkamies. Häntä epäillään myös naiseksi.

Väylämaksuluokat innostavat hallitusta

Hallitus on määritellyt älypuhelinkokouksessaan julkisten väylien junailu-, autoilu- ja kävelymaksuluokat. Luokkia on kolme ja niiden pohjana ovat väylien rakennus- ja ylläpitokustannukset.

Kiinteistöhuolto laajentaa palvelujaan: alkaa myös huoltaa kiinteistöjä

Itäespoolainen kiinteistöhuolto ilmoitti tänään laajentavansa palveluvalikoimaansa tehokkaan ja nopean laskutuksen ulkopuolelle.

Työtön mies osaksi valtion kokonaan omistamaa yhtiötä

Mies esittää, että hänet siirretään kokonaan valtio-omisteisen yhtiön hallinnoitavaksi. Uusi yhtiö huolehtisi miehen perustoimeentulosta ja veronmaksukyvyn ylläpidosta.

Ehdotus: kesäaikaan porrastetusti vuonna 2017

Jotta koululaiset välttäisivät huhtikuisen aamuväsymyksen ja univaikeudet, eduskunta ottaa pikimmiten käsiteltäväkseen lakiehdotuksen, joka porrastaa kesä- ja talviaikaan siirtymiset.

Uusi työntekijä sai työpisteen ja -välineet

Ohjelmistotalon myyntiassistentti järkyttyi ensimmäisenä työpäivänään, kun hänen pöydälleen oli täysin yllättäen ja pyytämättä ilmestynyt läppäri, matkapuhelin ja niiden käyttöohjekirjanen.