Pohjoismaiden dynaamisimmin pysähdyttävä satiirisivusto

sohjoa ja harmaata taivasta bussipysäkillä Tapetilla nyt

Mies kohteli kerjäläistä ystävällisesti

Pääkaupunkiseudulla asuva mies sanoi kerjäläiselle huomenta tänä aamuna Helsingin rautatieasemalla. Maamme takarivin poliitikot ovatkin jo tehneet aloitteen kerjäämisen kriminalisoinnista.

Kulttuuri

Kattoremontoijat käyttivät valjaita»

Äkillinen havainto työturvallisuudesta säikähdytti vaikeasti yhtä ohikulkijaa ja oli jopa aiheuttaa kolarin hämeenlinnalaisella kerrostaloalueella.

Koulutus

Koulujen alkaminen riemastutti veljeksiä»

Tapaus sattui Kouvolan keskustan liepeillä aamupäivällä, ja sillä on lukuisia silminnäkijöitä. Sekä teini-ikäisten nuorten lähipiiri että media ovat toistaiseksi vaienneet asiasta.

Media

Raju ihmiskoe: Huuhaa-dokumenttien katselu romutti terveyden»

Somerolaisnainen katseli kesälomallaan kuukauden ajan television huuhaa-dokumentteja. Seuraukset olivat järkyttävät.

Videot

Pyöräilijä nautti työmatkastaan

Tapaus sattui Brysselissä toukokuun lopussa. Uutissirkuksen Pertti Usvan mukaan on täysin mahdollista, että vastaavaa voi sattua Suomessakin.

Katso Usvan tuore videotaltiointi suoraan Belgiasta!

Muut kohkaukset

Pokémon Go uhkaa useiden alojen hyvinvointia

Pokémon Go -pelin pelätään aiheuttavan laajaa yhteiskunnallista häiriötä ja kansantaloudellista tappiota Suomessa.

Pariskunta paljasti marjapaikkansa sijainnin

Eteläsuomalaisen avioparin epäillään paljastaneen mustikkapaikkansa sijainnin ystävilleen. Asiasta kertoi ensimmäisenä pariskunnan naapuri.

Kadonnut graafikko löytyi säkkituolista

Outo haju johdatti etelähelsinkiläisen mediakoordinaattorin neljä vuotta sitten pikkujouluissa kadonneen graafikon jäljille.

Pyöräilijä soitti kelloa jalankulkijalle

Pyöräilijää epäillään myös vauhdin hidastamisesta lapsiperheen kohdalla sekä smalltalk-keskustelun viljelemisestä liikennevaloissa.

D-vitamiini oli myrkyttää nuoret Paltamossa

Tapahtumaketju sai alkunsa, kun teini-ikäisen pojan isä oli kadottanut kalanmaksaöljypullon korkin ja siirtänyt öljyn tyhjään viskipulloon.

Sopimusterminologia selveni yllättäen

SAK:n puheenjohtaja Lauri Lyly ja EK:n toimitusjohtaja Jyri Häkämies olivat silmin nähden helpottuneita kertoessaan, että 13 vuoden vatuloinnin jälkeen yhteiskuntakykysopimus syntyy vihdoin.

Mies oli vähällä muodostaa Nato-kannan

Varsinaissuomalainen mies onnistui täpärästi pidättäytymään Nato-kantansa muodostamisesta.

Lehti julkaisi täysin virheettömän artikkelin

Tommosjärven Sanomien uutisointi nostatti kohun, koska seudun yrittäjien vuosikokousta käsitellyt juttu oli täysin virheetön. Lukijoiden järkytys aiheuttaa pysyviä muutoksia lehden toimitusrutiineihin.

Robotit korvaavat yritysjohtajat ja poliitikot

Asiantuntijoidemme mukaan kaivosyhtiö Talvivaara ei olisi koskaan aloittanut toimintaansa, mikäli kaikki yhtiöön liittyvät päätökset olisi tehnyt ihmisen sijasta robotti.

Hallitus aikoo muuttaa veden viiniksi

Pääministeri Juha Sipilän (ps) hallituksen yksivuotisen Via Dolorosan kunniaksi hallituspuolueet saivat ensi vaiheessa sovituksi galluphyvitykset alkoholin jakeluun.