Pohjoismaiden dynaamisimmin pysähdyttävä satiirisivusto

valokatkaisija Tapetilla nyt

Sähkömies siivosi omat roskansa

Kun sähkötöitä teettänyt Sami Rantila palasi töistä kotiinsa Lohjan Ikkalaan, hän ei nähnyt missään johdonpätkiä eikä sähköjohdon kuoria. Katossa ja seinissä lamppujen ympärilläkään ei ollut likaisia sormenjälkiä.

Talous

Alko ja posti fuusioituvat»

Uuden yhtiön nimeksi on valittu kansainvälisen konsultin huutokaupassa korkeimman tarjouksen saanut Alpo.

Kehitystoiminta

Organisaation muutosvaje hämmensi työntekijöitä»

Pietarsaaren eläinruokajalostamon pakkausosaston esimies Uffe Sund lupaa aloittaa uudet organisaatiomuutokset mahdollisimman pian.

Videot

Pyöräilijä nautti työmatkastaan

Tapaus sattui Brysselissä toukokuun lopussa. Uutissirkuksen Pertti Usvan mukaan on täysin mahdollista, että vastaavaa voi sattua Suomessakin.

Katso Usvan tuore videotaltiointi suoraan Belgiasta!

Muut kohkaukset

Kiinteistönvälittäjä voi yltää Finlandiaan

Suomen Kirjasäätiö on lyhyen harkinnan jälkeen päättänyt lisätä kaunokirjallisuuden Finlandia-ehdokkaaksi turkulaisen kiinteistönvälittäjän Pirkkokerttuli Kutvonen-Guggenheimin (KiAT, Partner, LKV Tadaa! Oy).

Perheetön työntekijä sai jouluaaton vapaaksi

Turkulaisessa ravintolassa kahdeksan vuotta työskennellyt tarjoilija Minna Virtanen, 29, kertoo ettei hän tiedä yrityksessä tapahtuneen vastaavaa koskaan aiemmin.

Jeesus ilmestyi Talvivaarassa

Sotkamossa koettiin maanantaina ihme, kun Jeesus ilmestyi yllättäen Terrafamen kaivosalueelle. Jeesus kertoo, että hän aikoo muuttaa kipsisakka-altaan veden viiniksi.

USA siirtyy pysyvästi talviaikaan

Tammikuun puolivölin tienoilla Yhdysvalloissa käännetään kelloja 90 vuotta taaksepäin. Talviaika jatkuu asiantuntijoidemme mukaan ainakin 96 kuukauden ajan.

USA:n vaalit on käsikirjoitettu etukäteen

Yhdysvaltain presidentinvaaleilla ei ole mitään tekemistä presidentin tai hänen valitsemisensa kanssa. Saamamme tiedon mukaan kyseessä on tv-formaatti, jonka hallitus myi salaisessa huutokaupassa NBC:lle.

Tyttö pukeutui talvivaatteisiin

Espoolainen perheenisä Ilmari Kaikkonen hämmentyi vakavasti, kun hänen 11-vuotias tyttärensä suostui laittamaan ylleen talvitakin, ulkohousut, pipon ja lapaset tänä aamuna kouluun lähtiessään.

Vilkkua käyttänyt autoilija sekoitti liikenteen Salossa

Lumikaaoksen odottaminen keskeytyi pahasti, kun ulkopaikkakuntalainen henkilöauton kuljettaja laittoi yllättäen vilkun päälle ennen kääntymistään.

Yläasteikäinen poika petasi sänkynsä

Hämeenlinnalaista Tarvaisen perhettä syvästi sykähdyttänyt tapahtuma on herättänyt laajaa hämmästystä läpi koko Facebook-tuttavaryhmän.

Suomalainen kranaatinheitin pelasti miehen

Suomalaisvalmisteisella kraanaatinheittimellä laukaistun kranaatin sirpaleiden epäillään osuneen mieheen niin vähän, että hän pelastui täydellisesti.

Marketista löytyi kypsä mandariini

Mandariinin havaitsi ensimmäisenä kirjanpitäjä Sinikka Kuusela, joka oli mennyt tavanomaiseen tapaansa töiden jälkeen uusmaalaiseen markettiin ostamaan perheelleen ruokaa.