Press "Enter" to skip to content

Info

Kolmastoista vuosikerta – Vastaava päätoimittaja: Gilbert Granholm – ISSN 1798-5048

Toimitus ja yhteystiedot | Mediatiedot | Pohjoisnapa-tuotanto
Cheatingu Consulting

Uutissirkus edustaa media-alalla täysin uudenlaista konseptia. Toimittajamme eivät pääsääntöisesti tarkista kirjoittamiaan uutisia yhdestäkään lähteestä. Vain jos heidän mielikuvituksensa loppuu, he turvautuvat faktoihin. Tämä toimintatapa mahdollistaa sen, että yleisömme saa uutisensa mahdollisimman tuotantotaloudellisesti.

Toivomme yleisömme ymmärtävän, että valitsemamme toimintatavan johdosta Uutissirkus-palvelussamme tarjotuilla uutisilla ja muulla aineistolla on monesti enemmän tai vähemmän tekemistä todellisuuden kanssa.

Tästä syystä kehotammekin yleisöämme suhtautumaan kaikkeen sivustollamme näkyvään aineistoon kriittisesti. Aineistomme saattaa sisältää virheitä, epätäsmällistä tai yksipuolista tietoa tai täysin totuudenvastaisiakin asioita.

Toivomme myös, että ennen kuin annatte sivustomme sisällön vaikuttaa millään tavoin omiin mielipiteisiinne tai että kun mainitsette jonkin uutisemme sisältämistä väitteistä jollekin kolmannelle osapuolelle, pyydätte häntä tarkistamaan puheena olevien asioiden paikkansapitävyyden vähintään kolmesta lähteestä.

Sivustoa julkaisee Cheatingu Consulting, jonka sähköpostiosoitteen alkuosa on arvoisa.paajohtaja ja loppuosa @tukehtukaaroskapostitukseennecheatingu.com. (Poistakaa tukehtukaaroskapostitukseenne @-merkin jälkeen).

Toivotamme Teille antoisia hetkiä palvelumme parissa.

Katsokaa myös cheatingu.com -portaalin yleiset käyttöehdot sekä tietosuojakäytäntömme.

Aiheen vierestä muualla:
Tampereen yliopiston kirjasto: Internet-aineiston arviointikriteerejä


Be First to Comment

Leave a Reply

Info Mediatiedot Toimitus Toimittajaksi Kauppa International

© 2024 Suomen Uutissirkus & Cheatingu Consulting, BOX 1047, 00101 HELSINKI, FINLAND | Uutissirkus on kansainvälinen ilosanomalehti verkossa eli satiirinen ilmaisjakeluverkkolehti | Vastaava päätoimittaja: Gilbert Granholm | ISSN 1798-5048 | Huumori, komiikka, satiiri, ajankohtaissatiiri, parodia, travestia ja muu burleski jonglööraus alkoi cheatingu.com -sivustolla vuonna 2004 | Entries (RSS) | Käytämme evästeitä, jotta kaikki liikehtimisenne internjetissä taltioituisi mahdollisimman moneen paikkaan ja edistäisi meidän ja etenkin yhden jos toisen muunkin tahon puuhailuja, jotka kaikki totta tosiaan kestävät päivänvalon, niin että eipä tässä sitten muuta kuin jatkat surffailua ja näin osoitat hyväksyväsi kaiken edellämainitun, mutta toisin kuin jokseenkin kaikki muut voit toki lukaista vielä tietosuojaselosteemme. Niin ja semmoista vielä, että Mastodonissakin ollaan.