Press "Enter" to skip to content

Uutissirkus, osasto “Aseet ja neuleet”

Jokaisella vapaalla miehellä täytyy olla oikeus kantaa mukanaan ompelutarvikkeita ja parsia itse omat sukkansa

Pääsiäisen outo haju alkaa ehkä selvitä: Yllättävä muutos Venäjän eliittijoukon tukikohdassa

Tuoreet satelliittikuvat paljastavat, että lähes kaikki housut ovat hävinneet Pihkovan tukikohdasta. Ero on huomattava verrattuna vuosi sitten otettuihin kuviin. Uusista satelliittikuvista on voitu nähdä isojen erikoisjoukkojen ryhmittymiä paljas takalisto Natoon päin suunnattuna.

» »

Venäjän seuraava siirto: Alkaa ehkä taistellla tuulimyllyjä vastaan

Hajautetussa uusiutuvan energian tuotannossa on suuri vaara, toteaa Uutissirkuksen haastattelema hybridisodankäynnin asiantuntija.

"Venäläiset saattavat iskeä Suomen energiainfrastruktuuriin ryhtymällä taisteluun tuulimyllyjä vastaan", toteaa asiantuntija, jonka nimeä ei ole saatu kaivettua esiin edes järeimmällä Suomesta löytyvällä kaivinkoneella.

» »
Info Mediatiedot Toimitus Toimittajaksi Kauppa International

© 2024 Suomen Uutissirkus & Cheatingu Consulting, BOX 1047, 00101 HELSINKI, FINLAND | Uutissirkus on kansainvälinen ilosanomalehti verkossa eli satiirinen ilmaisjakeluverkkolehti | Vastaava päätoimittaja: Gilbert Granholm | ISSN 1798-5048 | Huumori, komiikka, satiiri, ajankohtaissatiiri, parodia, travestia ja muu burleski jonglööraus alkoi cheatingu.com -sivustolla vuonna 2004 | Entries (RSS) | Käytämme evästeitä, jotta kaikki liikehtimisenne internjetissä taltioituisi mahdollisimman moneen paikkaan ja edistäisi meidän ja etenkin yhden jos toisen muunkin tahon puuhailuja, jotka kaikki totta tosiaan kestävät päivänvalon, niin että eipä tässä sitten muuta kuin jatkat surffailua ja näin osoitat hyväksyväsi kaiken edellämainitun, mutta toisin kuin jokseenkin kaikki muut voit toki lukaista vielä tietosuojaselosteemme. Niin ja semmoista vielä, että Mastodonissakin ollaan.