Press "Enter" to skip to content

Toimitus

Vastaava freelance-päätoimittaja, -pääjohtaja ja -tieto- ja -viestintätekniikkapäällikkö sekä muutoinkin mies jokseenkin kaiken tämän takana
Gilbert Granholm, yhteystiedot:

Seuratkaa päätoimittajaamme Twitterissä! Kaikki hänen siellä julkaisemansa ajatukset ovat hänen omiaan tai sitten jonkun muun.

Sisällöntuottajayrittäjä, tarjouskilpailun voittaja
Pertti Usva, kirjoittaa sivuillemme toisinaan useasti ja toisinaan harvakseltaan, koska johtaa myös espanjankielistä divisioonaamme

Sisällöntuottajayrittäjä, päätoimittajan kaveri
Zände Mattila, ilahduttaa lukijoitamme niinikään silloin tällöin

Asiantuntija: Uolevi Ahonen, antaa auliisti asiantuntijalausuntoja juttuihimme silloin kun ei itse niitä kirjoita

Maakuntakirjeenvaihtajat:
vierailevat sivuillamme säännöllisen epäsäännöllisesti
Jalmari Aalto
Niina Aimua
Raimo Alalaatikka
Heimo Erkinharju
Minni Hiironen
Bob Huttunen
Tapio Hämäläinen
Eerik Jokivirta
Ulpu Meri
Raivo Nauris
Kauno Pekkonen
Laila-Leea Pikkula
Eino Rajanus
Sirkku Selander
Teppo Tasanen
Hannes Uusirälssi

Sekä joukko muita vapaita kirjoittajia. Jotta kaikki kumppanimme kykenisivät muodostamaan julkaisumme avainhenkilöistä ja heidän yhteistyökyvystään mahdollisimman realistisen kuvan, vastaamme heidän puheluihinsa tai sähköposteihinsa vain satunnaisesti jos silloinkaan. Mikäli kaikesta huolimatta haluatte itsekin mukaan tähän joukkoon, hankkikaa itsellenne jokin muu säännöllinen tulonlähde ja ryhtykää avustajaksemme.

Toimittajien yhteystiedot:
Kaikki viestit toimittajillemme eli sisällöntuottajayrittäjillemme kulkevat pääjohtajamme sähköpostiosoitteella, jonka alkuosa on arvoisa.paajohtaja ja loppuosa @tukehtukaaroskapostitukseennecheatingu.com. (Poistakaa tukehtukaaroskapostitukseenne @-merkin jälkeen). Älkää epäröikö lähestyä toimitustamme esimerkiksi työtarjouksin ja luennointi- ja konsultaatiopyynnöin, koska kaikki meistä ovat nuoria ja nälkäisiä tai vanhoja, asuntovelkaisia ja nälkäisiä.

Uutissirkus-ohjelman radioon toteuttivat vuonna 2010 Pohjoisnapa-tuotanto ja Yle Radio 1/Viihde. Tuolloin Uutissirkus kokosi Yle radio yhden kuuntelijoille viikon varret meiltä ja muualta. Uutisähkeitä, raportteja ja sirkushuveja toimittivat Minna Lindgren, Holle Holopainen ja Gilbert Granholm.

“Uutissirkus on pioneeri.” (Sampsa Oinaala/HS)

Be First to Comment

Leave a Reply

Info Mediatiedot Toimitus Toimittajaksi Kauppa International

© 2018 Suomen Uutissirkus & Cheatingu Consulting & Pohjoisnapa-tuotanto, BOX 1047, 00101 HELSINKI, FINLAND | Uutissirkus on kansainvälinen ilosanomalehti verkossa eli satiirinen ilmaisjakeluverkkolehti | Vastaava päätoimittaja: Gilbert Granholm | ISSN 1798-5048 | Huumori, komiikka, satiiri, ajankohtaissatiiri, parodia, travestia ja muu burleski jonglööraus alkoi cheatingu.com -sivustolla vuonna 2004 | Entries (RSS) | Käytämme evästeitä, jotta kaikki liikehtimisenne internjetissä taltioituisi mahdollisimman moneen paikkaan ja edistäisi meidän ja etenkin yhden jos toisen muunkin tahon puuhailuja, jotka kaikki totta tosiaan kestävät päivänvalon, niin että eipä tässä sitten muuta kuin jatkat surffailua ja näin osoitat hyväksyväsi kaiken edellämainitun, mutta toisin kuin jokseenkin kaikki muut voit toki lukaista vielä tietosuojaselosteemme.