Press "Enter" to skip to content

Toimitus

Vastaava päätoimittaja, pääjohtaja ja tieto- ja -viestintätekniikkapäällikkö sekä yleisnero tämän kaiken takana: Gilbert Granholm, yhteystiedot kuten puhelin eli GSM:

Seuratkaa päätoimittajaamme Twitterissä! Kaikki hänen siellä julkaisemansa ajatukset ovat hänen omiaan tai sitten jonkun muun.

Päivystävä asiantuntija: Uolevi Ahonen
antaa toimittajillemme asiantuntijalausuntoja kaikista mahdollisista ja mahdottomista aiheista, jos ei ole vetäytynyt valmistelemaan seuraavaa twiittiään.

Maakuntakirjeenvaihtajat ja vakituiset avustajat
vierailevat sivuillamme säännöllisen epäsäännöllisesti
Jalmari Aalto
Tapio Hämäläinen
Eerik Jokivirta
Zände Mattila
Ulpu Meri
Sirkku Selander
Teppo Tasanen
Pertti Usva

Sekä muutama lupaava maakuntakirjeenvaihtajakandidaatti, joista emme ole kuulleet pariin vuoteen yhtään mitään. Mikäli haluatte mukaan maakuntakirjeenvaihtajiemme joukkoon, hankkikaa itsellenne jokin muu säännöllinen tulonlähde ja ryhtykää kirjoittamaan meille.

Toimittajien yhteystiedot:
Kaikki viestit toimittajillemme eli sisällöntuottajayrittäjillemme kulkevat pääjohtajamme sähköpostiosoitteella, jonka alkuosa on arvoisa.paajohtaja ja loppuosa @tukehtukaaroskapostitukseennecheatingu.com. (Poistakaa tukehtukaaroskapostitukseenne @-merkin jälkeen).

Älkää epäröikö lähestyä toimitustamme esimerkiksi työtarjouksin ja luennointi- ja konsultaatiopyynnöin, koska kaikki meistä ovat nuoria ja nälkäisiä tai vanhoja, asuntovelkaisia ja nälkäisiä.

“Uutissirkus on pioneeri.” (Sampsa Oinaala/HS) [Sitaatti on reilun kymmenen vuoden takaa ja liittyy silloiseen satiiriseen radiosarjaamme, mutta tyhmää olisi olla käyttämättä sitä juuri tässä.]


Be First to Comment

Leave a Reply

Info Mediatiedot Toimitus Toimittajaksi Kauppa International

© 2024 Suomen Uutissirkus & Cheatingu Consulting, BOX 1047, 00101 HELSINKI, FINLAND | Uutissirkus on kansainvälinen ilosanomalehti verkossa eli satiirinen ilmaisjakeluverkkolehti | Vastaava päätoimittaja: Gilbert Granholm | ISSN 1798-5048 | Huumori, komiikka, satiiri, ajankohtaissatiiri, parodia, travestia ja muu burleski jonglööraus alkoi cheatingu.com -sivustolla vuonna 2004 | Entries (RSS) | Käytämme evästeitä, jotta kaikki liikehtimisenne internjetissä taltioituisi mahdollisimman moneen paikkaan ja edistäisi meidän ja etenkin yhden jos toisen muunkin tahon puuhailuja, jotka kaikki totta tosiaan kestävät päivänvalon, niin että eipä tässä sitten muuta kuin jatkat surffailua ja näin osoitat hyväksyväsi kaiken edellämainitun, mutta toisin kuin jokseenkin kaikki muut voit toki lukaista vielä tietosuojaselosteemme. Niin ja semmoista vielä, että Mastodonissakin ollaan.