Press "Enter" to skip to content

Uutissirkus, osasto “Kulttuuri”

Sivistystä ja kulttuuria edistää opetus- ja kulttuuriministeriö. Henkilöstö on yksi tärkeimmistä voimavaroista, joiden avulla opetus- ja kulttuuriministeriö toteuttaa toiminta-ajatustaan. Opetus- ja kulttuuriministeriön tavoitteena on olla kilpailukykyinen työnantaja, joka kehittää työyhteisöään ja noudattaa hyvää henkilöstöpolitiikkaa. Ministeriön toiminnan kehittämistä linjataan strategisen suunnittelun ja erilaisten toimenpide- ja kehittämisohjelmien avulla. Henkilöstön osaamisen kehittämiseen on panostettu monin tavoin. Osaamisen siirtämisen tehostamiseksi ministeriössä on käytössä monipuolinen perehdyttämisohjelma. Niinpä voimmekin olla onnellisia, että kulttuuria syntyy myös ilman ministeriön ponnisteluja.

Solvaamaton keskustelu ja Qatarin vaatimus jalkapallon TV-katsojien olutkiellosta innostavat Satiiriämpäri-kisan yleisöä

Kissa-aiheisessa keskusteluryhmässä täysin vailla solvauksia lähes kahden tunnin ajan jatkunut keskustelu ja Qatarin ja Fifan neuvottelut olutkiellosta jalkapallon MM-kisojen TV-katsojille kamppailevat Satiiriämpäri-kirjoituskilpailumme kultamitalista. Kumpikin kärkijuttu on onnistunut keräämään reilusti yli tuhat Facebook-tykkäystä.

» »

Rajuja skandaaleja Satiiriämpäri-kilpailussa: Voittaja paljasti oikean nimensä, pronssimitalisti kieltäytyi palkinnosta

Uutissirkuksen Satiiriämpäri-kirjoituskilpailun voittaja tekee historiaa. Paitsi että hän voitti kisan jo toistamiseen, hän julkisti myös oikean henkilöllisyytensä. Satiirinkirjoituskilpailumme kultamitalisti Julle Mandariin astuu esiin nimimerkkinsä takaa…

» »
Info Mediatiedot Toimitus Toimittajaksi Kauppa International

© 2024 Suomen Uutissirkus & Cheatingu Consulting, BOX 1047, 00101 HELSINKI, FINLAND | Uutissirkus on kansainvälinen ilosanomalehti verkossa eli satiirinen ilmaisjakeluverkkolehti | Vastaava päätoimittaja: Gilbert Granholm | ISSN 1798-5048 | Huumori, komiikka, satiiri, ajankohtaissatiiri, parodia, travestia ja muu burleski jonglööraus alkoi cheatingu.com -sivustolla vuonna 2004 | Entries (RSS) | Käytämme evästeitä, jotta kaikki liikehtimisenne internjetissä taltioituisi mahdollisimman moneen paikkaan ja edistäisi meidän ja etenkin yhden jos toisen muunkin tahon puuhailuja, jotka kaikki totta tosiaan kestävät päivänvalon, niin että eipä tässä sitten muuta kuin jatkat surffailua ja näin osoitat hyväksyväsi kaiken edellämainitun, mutta toisin kuin jokseenkin kaikki muut voit toki lukaista vielä tietosuojaselosteemme. Niin ja semmoista vielä, että Mastodonissakin ollaan.