Press "Enter" to skip to content

Uusimmat

Tietosuojakäytäntö

Kuten useimmat verkkopalvelimet myös Uutissirkus-sivusto tallentaa käynnistänne lokitietoja, kuten IP-osoite, selaintyyppi, vierailunne ajankohta ja vierailuunne käytetty aika. Lisäksi käytämme Google Analyticsia, joka tallentaa käynnistänne niinikään edellämainitun kaltaisia tietoja. Google Analytics käyttää evästeitä.

Sivuillamme näytetään Google Adsense -mainoksia. Google on ulkopuolinen toimittaja ja käyttää evästeitä mainosten näyttämiseen sivustossa.

Uutissirkus-sivusto käyttää kolmannen osapuolen mainosyrityksiä mainosten näyttämiseen verkkosivuston vierailijoille. Nämä yritykset saattavat käyttää käynneistänne tässä ja muissa verkkosivustoissa saatuja tietoja (ei kuitenkaan nimeä, osoitetta, sähköpostiosoitetta, puhelin- tai kengännumeroa) voidakseen näyttää Teitä kiinnostavien tuotteiden ja palveluiden mainoksia.

Googlen DART-eväste mahdollistaa mainosten näyttämisen sekä Uutissirkuksessa että muilla sivustoilla vierailleille käyttäjille. Käyttäjät voivat poistaa DART-evästeen käytöstä ja tutustua tarkemmin Googlen mainosten ja sisältöverkoston tietosuojakäytäntöön täällä.

Lukekaa myös lisätietoja Google Analyticsin evästeistä.

Haluaisitteko käyttää Internetiä nykyistä anonyymimmin? Tutustukaa avoimen lähdekoodin Tor Projectiin.

Haluaisitteko seurata, kuka teitä seuraa? Jos selaimenne on Firefox, ladatkaa siihen esimerkiksi Don Not Track Plus -lisäosa.

Katseleeko joku? Vaiko kuuntelee? Elokuvien katsomiseen käytettävän Adoben Flash Playerin oletusasetukset sallivat vieraan palvelimen ottaa käyttöönsä tietokoneenne kameran ja mikrofonin. Ohjelmassa ei ole omaa säätöpaneelia, mutta sen yksityisyysasetuksia voi muuttaa Adoben nettisivujen säätöpaneelin kautta.


© 2018 Pohjoisnapa-tuotanto & Suomen Uutissirkus & Cheatingu Consulting, BOX 1047, 00101 HELSINKI, FINLAND | Uutissirkus on kansainvälinen ilosanomalehti verkossa eli satiirinen ilmaisjakeluverkkolehti | Vastaava päätoimittaja: Gilbert Granholm | ISSN 1798-5048 | Huumori, komiikka, satiiri, ajankohtaissatiiri, parodia, travestia ja muu burleski jonglööraus alkoi cheatingu.com -sivustolla vuonna 2004 | Entries (RSS) | Käytämme evästeitä, jotta kaikki liikehtimisesi internjetissä taltioituisi mahdollisimman moneen paikkaan ja edistäisi meidän ja etenkin yhden jos toisen muunkin tahon puuhailuja, jotka kaikki totta tosiaan kestävät päivänvalon, niin että eipä tässä sitten muuta kuin jatkat surffailua ja näin osoitat hyväksyväsi kaiken edellämainitun ja toisin kuin jokseenkin kaikki muut voit toki lukaista vielä tietosuojakäytäntömme, vaikka kyllä sateensuojakäytäntö maassamme on ainakin takavuosina ollut aavistuksen mielenkiintoisempi, semminkin kun siihen on voinut ja voi edelleen itse vaikuttaa.