Pohjoismaiden dynaamisimmin pysähdyttävä satiirisivusto

Ole muodin etulinjassa! Hanki itsellesi Uutissirkuksen T-paita!

Tietosuojakäytäntö

Raportoi 26.03.2011 00.03 Tietosuoja

Kuten useimmat verkkopalvelimet myös Uutissirkus-sivusto tallentaa käynnistänne lokitietoja, kuten IP-osoite, selaintyyppi, vierailunne ajankohta ja vierailuunne käytetty aika. Lisäksi käytämme Google Analyticsia, joka tallentaa käynnistänne niinikään edellämainitun kaltaisia tietoja. Google Analytics käyttää evästeitä.

Sivuillamme näytetään Google Adsense -mainoksia. Google on ulkopuolinen toimittaja ja käyttää evästeitä mainosten näyttämiseen sivustossa.

Uutissirkus-sivusto käyttää kolmannen osapuolen mainosyrityksiä mainosten näyttämiseen verkkosivuston vierailijoille. Nämä yritykset saattavat käyttää käynneistänne tässä ja muissa verkkosivustoissa saatuja tietoja (ei kuitenkaan nimeä, osoitetta, sähköpostiosoitetta, puhelin- tai kengännumeroa) voidakseen näyttää Teitä kiinnostavien tuotteiden ja palveluiden mainoksia.

Googlen DART-eväste mahdollistaa mainosten näyttämisen sekä Uutissirkuksessa että muilla sivustoilla vierailleille käyttäjille. Käyttäjät voivat poistaa DART-evästeen käytöstä ja tutustua tarkemmin Googlen mainosten ja sisältöverkoston tietosuojakäytäntöön täällä.

Lukekaa myös lisätietoja Google Analyticsin evästeistä.

Haluaisitteko käyttää Internetiä nykyistä anonyymimmin? Tutustukaa avoimen lähdekoodin Tor Projectiin.

Haluaisitteko seurata, kuka teitä seuraa? Jos selaimenne on Firefox, ladatkaa siihen esimerkiksi Don Not Track Plus -lisäosa.

Katseleeko joku? Vaiko kuuntelee? Elokuvien katsomiseen käytettävän Adoben Flash Playerin oletusasetukset sallivat vieraan palvelimen ottaa käyttöönsä tietokoneenne kameran ja mikrofonin. Ohjelmassa ei ole omaa säätöpaneelia, mutta sen yksityisyysasetuksia voi muuttaa Adoben nettisivujen säätöpaneelin kautta.


Ole muodin etulinjassa! Hanki itsellesi Uutissirkuksen T-paita!


Tutustu toki kaikkiin aihepiireihimme: 112 aikataulut alaiset aluehallinto aluepolitiikka alusasut ja päällysvaatteet amk anteeksipyynnöt arkkitehtuuri asuntopula autoilu autot avaruus bussikatokset bussit C2H5OH demokratia eduskuntavaalit2015 elintarviketeollisuus elokuvabusines elämä ja epäerotiikka elämän paras aika energia esimiehet Espoo estetiikka eurovaalit 2014 facebook fanitus Finland gladiaattorit graffitit Guggenheim havainnot Helsinki herkut humppa huvit hybridiautot ja -reet hyvä veli -verkostot idyllit ihmisyys ilotulitteet ja muu pauke In English Internet islam isyys ja äitiys jakamistalous jakeluautot jalankulku jatkosota jouluherkut julkisuus junat kaapelijakokaapit kaavoitus kannabis kansantalous katutaide kaupanteko keittiöideat keksinnöt kieli ja kirjoittaminen kierrätys kiinteistöhuollot ja talonmiehet kirjallisuus kodinhoito kodinkoneet kohtuullisuus kohut komeettakarriäärit korvaukset kotitalousvähennys koulut koulutus kristinusko kulinarismi kunnallispolitiikka kuntatalous kuntavaalit 2008 kuntavaalit 2012 kuntavaalit 2017 kuolemanvakavuus kutsunnat kybersota ja -rauha käteinen lakimiehet ja -naiset lapset latua! leikkaukset lentoturvallisuus levikkikierre liikenne likasankojournalismi lintsaus lottovoitot luovuus lyhenteet Länsimetro marjastus metsästys ja tuulastus markkinointitoimeliaisuus matkailu media merkkipäivät miehet miehet ja miehet miehet ja naiset mikrotalous monarkiat monikulttuurisuus moottorit mopoautot mopot motorismi muoti muoto muotoilu muuten vaan sota mäntsälä Mäntsälä mielessäin naapurisopu naiset naiset ja miehet naiset ja naiset nettihuijaukset nuoriso opinnot opiskelijaelämä Oulu paikallinen sopiminen palvelut parvekegrillaus perhe perinnöt piparkakkutalot pojat politiikka Posti presidenttipeli 2018 purjeet ja moottorit pyöräily raha rakentaminen ja remontit rap rasismi ravinto retoriikka reviirit rintamamiestalot robotiikka rock roskalavat, -säiliöt ja paperikorit roskasäiliöt ja paperikorit sairaus ja terveys Salo sapuska saunonta seteliraha siivous sijoittaminen Sipoo sisustaminen sisältö some Sote susihavainnot suurpedot sähköautot säästöt säät ja ilmat Tallinna talous taloyhtiöt talvi- ja normaaliaika talvisota Talvivaara Tampere tehokkuus tekniikka tiede tietojärjestelmät Tommosjärvi tortut Tour de ski tukiratkaisut tulevaisuus tunteet Turku turvallisuus ja turvattomuus tuulivoima twitter työ ja työttömyys työkalut ja räjähdysaineet uhat urheilu USA USA:n vaalit 2012 vaalikoneet vaarat vaatetus vakavuus vanhat vanhat lehdet kertovat vanhukset Vantaa vappu varainhoito Venäjä verotus vihreät arvot viina ja viini Viipuri vuosi 1918 väy ydinvoima Yle ylioppilaaksi yt-neuvottelut älypuhelimet