Press "Enter" to skip to content

Uutissirkus, osasto “Klikkiotsikot”

Johtomme tarkastelee herkeämättä sivujemme saavuttamia klikkauksia ja niillä vietettyä aikaa, joten me alaiset pyrimme tämän osaston avulla palvelemaan heidän pyyteettömiä päämääriään.

Taneli vastasi oudosta numerosta tulleeseen puheluun – yllätti reaktiollaan sinnikkään yhteydenottajan ja suosittelee nyt toimintatapaansa kaikille

Yhä useampi suomalainen on raportoitunut joutuneensa kummallisista numeroista tulleiden soittojen uhriksi. Ilmiö todennäköisesti vain voimistuu juhlapyhien lähestyessä. Yksi tällaisia puheluita hiljattain vastaanottanut henkilö on Taneli, 55-vuotias sähköasentaja pääkaupunkiseudulta.

» »
Info Mediatiedot Toimitus Toimittajaksi Kauppa International

© 2024 Suomen Uutissirkus & Cheatingu Consulting, BOX 1047, 00101 HELSINKI, FINLAND | Uutissirkus on kansainvälinen ilosanomalehti verkossa eli satiirinen ilmaisjakeluverkkolehti | Vastaava päätoimittaja: Gilbert Granholm | ISSN 1798-5048 | Huumori, komiikka, satiiri, ajankohtaissatiiri, parodia, travestia ja muu burleski jonglööraus alkoi cheatingu.com -sivustolla vuonna 2004 | Entries (RSS) | Käytämme evästeitä, jotta kaikki liikehtimisenne internjetissä taltioituisi mahdollisimman moneen paikkaan ja edistäisi meidän ja etenkin yhden jos toisen muunkin tahon puuhailuja, jotka kaikki totta tosiaan kestävät päivänvalon, niin että eipä tässä sitten muuta kuin jatkat surffailua ja näin osoitat hyväksyväsi kaiken edellämainitun, mutta toisin kuin jokseenkin kaikki muut voit toki lukaista vielä tietosuojaselosteemme. Niin ja semmoista vielä, että Mastodonissakin ollaan.