Press "Enter" to skip to content

Klikkiotsikot

Tutkijaryhmän raju havainto: Näin monta pakaraa suomalaisilla on

Tuoreesta tutkimuksesta käy ilmi, että useimmat suomalaiset mediatalot ovat täysin pimittäneet yleisöltään pakaroiden todellisen lukumäärän.

pakarat
Pakaroiden lukumäärä hämmensi tutkijoita.

”Hieman yli 11 miljoonaa”, tutkimusta johtanut Luoteis-Satakunnan yliopiston Kärsämäen toimipisteen soveltavan paparazziikan ja hallintotieteiden yksikön vs. työelämäprofessori Gluteus Maximus kiteyttää.

Maximuksen mukaan tulos oli täysi yllätys.

”Ensin arvelin, että reilun viikon tauottoman havainnoinnin aikana kireät legginsit tahi löysemmät verkkarit ja pussihousut olivat vain syöpyneet verkkokalvoilleni, mutta kahden toisistaan riippumattoman lääkärin lausunnot vahvistivat, että näin ei ollut”, Maximus sanoo.

”Silmäni eivät valehdelleet: koska suomalaisia on 5 549 807, täytyy pakaroita olla kaksinkertainen määrä.”

Tutkijaryhmän mukaan on hämmästyttävää, miten pieni osa näistä pakaroista on ollut esillä mediassa.

Tutkimushanke käynnistyi, kun maamme viime aikojen eniten siteerattu julkaisu havaitsi, että Suomen nykyisellä pääministerillä on pakarat.

Tuntuu, että kaikki on tieteen kentällä nyt saavutettu ja asiaa koskeva somekeskustelukin on jo muutama päivä sitten hiipunut. Mitä seuraavaksi?

“Aika tyhjä olo kieltämättä. Ammatillinen huippu on kohdattu, enkä tiedä, kuinka voisin tästä enää kehittyä paparazzina, hallintotieteilijänä tai ihmisenä”, Maximus toteaa.

“Opin tästä kokemuksesta kuitenkin sen, että mitään ei voi pitää itsestäänselvyytenä. Jopa nykyisellä pääministerillä on ahteri ja kotimainen julkaisutoiminta muistuttaa meitä siitä mutta vaikenee jo aiempien hallitusten tai Kultaranta-keskustelijoiden pakaramäärän edessä.”

Teksti: Gilbert Granholm, päätoimittaja & Armas J. Olavi, maakuntakirjeenvaihtaja

Aiheesta muualla:
Pedros Heavy Gentlemen: Miljoonan markan pakarat

Info Mediatiedot Toimitus Toimittajaksi Kauppa International

© 2023 Suomen Uutissirkus & Cheatingu Consulting & Pohjoisnapa-tuotanto, BOX 1047, 00101 HELSINKI, FINLAND | Uutissirkus on kansainvälinen ilosanomalehti verkossa eli satiirinen ilmaisjakeluverkkolehti | Vastaava päätoimittaja: Gilbert Granholm | ISSN 1798-5048 | Huumori, komiikka, satiiri, ajankohtaissatiiri, parodia, travestia ja muu burleski jonglööraus alkoi cheatingu.com -sivustolla vuonna 2004 | Entries (RSS) | Käytämme evästeitä, jotta kaikki liikehtimisenne internjetissä taltioituisi mahdollisimman moneen paikkaan ja edistäisi meidän ja etenkin yhden jos toisen muunkin tahon puuhailuja, jotka kaikki totta tosiaan kestävät päivänvalon, niin että eipä tässä sitten muuta kuin jatkat surffailua ja näin osoitat hyväksyväsi kaiken edellämainitun, mutta toisin kuin jokseenkin kaikki muut voit toki lukaista vielä tietosuojaselosteemme. Niin ja semmoista vielä, että Mastodonissakin ollaan.