Press "Enter" to skip to content

Mediatiedot

Kustantaja:
Pohjoisnapa-tuotanto & Cheatingu Consulting
Uutissirkus on säännöllisen epäsäännöllisesti täydentyvä satiirinen verkkosivusto, joka julkaisee uutta materiaalia päivittäin, viikoittain tai kuukausittain, jos toimituksemme osaajilla ei satu olemaan paremmin palkattua tekemistä kuten työvuoroja koulunkäyntiavustajana, taksituuraajana, raitiovaununkuljettajana, Alepan kassana, viestintäpäällikkönä tahi vapaana toimittajana, kirjoittajana tai luennoitsijana.

Yleisö:
Uutissirkus-sivusto on viime aikoina (tammi – joulukuussa vuonna 2016) houkutellut keskimäärin 5000 yksilöityä kävijää viikossa. Joulukuun 2016 vilkkaimpana päivänä yksilöityjä kävijöitä oli noin 15000, minkä arvioimme johtuvan yhden tavanomaista laajempia kansanjoukkoja puhutelleen artikkelin julkaisemisesta.

Ilmoituskoot:
– Banneri, sivun ylälaita, näyttö kaikilla sivuilla, 990 x 110 px. Hinta ja kesto sovittavissa.
– Pikkuilmoitus, neljä pienikokoista tekstiriviä tai 120 x 140 px niin huomaamattomassa paikassa, että tuskin itsekään löydämme ilmoitusta. Hinta ja kesto sovittavissa.
– Muita tarjouksia
Muunkinkokoisista ilmoituksista neuvottelemme mielelellämme. Lisäksi erikoistarkouksessa juuri nyt: Yhtiö loppuelämäksenne 781 930 euroa. Haluatteko oman sanomanne paitsi bannereihin myös artikkeleiden teksteihin? Ostakaa koko Suomen Uutissirkus ja hoitakaa myös tekstimainonta, tuotesijoittelu, toimitukselliset artikkelit ja niiden kuvitus itse! Kaupan päälle saatte yhden epäkuntoisen naistenpyörän, kaksi 1990-luvulla valmistettua tietokonetta ja 180 000 Helsinki-aiheista postikorttia!

Lisäpalvelut, alennukset, ylennykset ja arvonlisävero:
Mikäli myyntidivisioonamme havaitsee, että Teidän kanssanne on erinomaisen miellyttävää asioida, saatte alennusta 10 – 50 prosenttia. Mikäli myyntidivisioonamme havaitsee, että Teidän kanssanne on vaikeaa tai vastenmielistä asioida, lisäämme neuvotteluvaiheessa nettohintoihimme 42%. Mikäli te tunnette samoin meitä kohtaan, lisännemme yksissä tuumin em. hintaan toiset 42 %. Tosin meillä on jatkuva rahapula, joten periaatteessa ja etenkin käytännössä suhtaudumme myönteisesti kaikenlaisiin vedätyksiinne.

Kaikkiin ilmoittamiimme hintoihin lisätään kulloinkin voimassa oleva arvonlisävero, näillä lumilla (tammikuu 2017) 24%.

Älkää epäröikö asioida kanssamme! Sähköpostia luemme miltei kerran viikossa ja puhelimeenkin vastaamme jokseenkin lähes yhtä rivakasti!

Yhteystiedot, myyntidivisioona:

© 2018 Pohjoisnapa-tuotanto & Suomen Uutissirkus & Cheatingu Consulting, BOX 1047, 00101 HELSINKI, FINLAND | Uutissirkus on kansainvälinen ilosanomalehti verkossa eli satiirinen ilmaisjakeluverkkolehti | Vastaava päätoimittaja: Gilbert Granholm | ISSN 1798-5048 | Huumori, komiikka, satiiri, ajankohtaissatiiri, parodia, travestia ja muu burleski jonglööraus alkoi cheatingu.com -sivustolla vuonna 2004 | Entries (RSS) | Käytämme evästeitä, jotta kaikki liikehtimisesi internjetissä taltioituisi mahdollisimman moneen paikkaan ja edistäisi meidän ja etenkin yhden jos toisen muunkin tahon puuhailuja, jotka kaikki totta tosiaan kestävät päivänvalon, niin että eipä tässä sitten muuta kuin jatkat surffailua ja näin osoitat hyväksyväsi kaiken edellämainitun ja toisin kuin jokseenkin kaikki muut voit toki lukaista vielä tietosuojakäytäntömme, vaikka kyllä sateensuojakäytäntö maassamme on ainakin takavuosina ollut aavistuksen mielenkiintoisempi, semminkin kun siihen on voinut ja voi edelleen itse vaikuttaa.