Press "Enter" to skip to content

Mediatiedot

Kustantaja: Pohjoisnapa-tuotanto & Cheatingu Consulting.
Uutissirkus on säännöllisen epäsäännöllisesti täydentyvä satiirinen verkkosivusto, joka julkaisee uutta materiaalia päivittäin, viikoittain tai kuukausittain, jos toimituksemme osaajilla ei satu olemaan paremmin palkattua tekemistä kuten työvuoroja koulunkäyntiavustajana, taksituuraajana, raitiovaununkuljettajana, posteljoonina, lähikaupan kassana, viestintäpäällikkönä, toimittajana tahi vapaana toimittajana, kirjoittajana tai luennoitsijana.

Yleisö:
Uutissirkus-sivusto on viime aikoina houkutellut 5 000 – 6 000 yksilöidyn sivunäytön verran kävijöitä viikossa. Toukokuun 2020 vilkkaimpana yksittäisenä päivänä yksilöityjä sivunäyttöjä oli noin 20 000, minkä arvioimme johtuvan yhden tavanomaista laajempia kansanjoukkoja puhutelleen artikkelin julkaisemisesta. Kävijöidemme keskimääräinen yksittäisellä sivullamme viettämä aika on noin 1’39. Nämä tiedot ovat toki tuon jälkeen muuttuneet suuntaan tai toiseen, joten ehkä jonain lähivuonna pävitämme ne tuoreemmilla.

Ilmoitukset:
Ilmoituksen koko, hinta ja kesto sovittavissa. Neuvottelemme mielelellämme kaikesta. Lisäksi erikoistarkouksessa juuri nyt: Yhtiö loppuelämäksenne 891 930 euroa. Haluatteko oman sanomanne paitsi bannereihin myös artikkeleiden teksteihin? Ostakaa koko Suomen Uutissirkus ja hoitakaa myös tekstimainonta, tuotesijoittelu, toimitukselliset artikkelit ja niiden kuvitus itse! Kaupan päälle saatte yhden epäkuntoisen naistenpyörän, kaksi 1990-luvulla valmistettua tietokonetta ja 180 000 Helsinki-aiheista postikorttia!

Lisäpalvelut, alennukset, ylennykset ja arvonlisävero:
Mikäli myyntidivisioonamme havaitsee, että Teidän kanssanne on erinomaisen miellyttävää asioida, saatte alennusta 10 – 50 prosenttia. Mikäli myyntidivisioonamme havaitsee, että Teidän kanssanne on vaikeaa tai vastenmielistä asioida, lisäämme neuvotteluvaiheessa nettohintoihimme 42%. Mikäli te tunnette samoin meitä kohtaan, lisännemme yksissä tuumin em. hintaan toiset 42 %. Tosin meillä on jatkuva rahapula, joten periaatteessa ja etenkin käytännössä suhtaudumme myönteisesti kaikenlaisiin vedätyksiinne.

Kaikkiin ilmoittamiimme hintoihin lisätään kulloinkin voimassa oleva arvonlisävero, näillä lumilla (vuonna 202) 24%.

Älkää epäröikö asioida kanssamme! Sähköpostia luemme miltei kerran viikossa ja puhelimeenkin vastaamme jokseenkin lähes yhtä rivakasti! Mikäli otatte meihin yhteyttä sähköpostitse, huolehtikaa siitä, että teillä on etu- ja sukunimi ja puhelinnumero ja että olette valmiita kertomaan nuo tiedot meille viestissänne.

Yhteystiedot, myyntidivisioona:


Info Mediatiedot Toimitus Toimittajaksi Kauppa International

© 2024 Suomen Uutissirkus & Cheatingu Consulting, BOX 1047, 00101 HELSINKI, FINLAND | Uutissirkus on kansainvälinen ilosanomalehti verkossa eli satiirinen ilmaisjakeluverkkolehti | Vastaava päätoimittaja: Gilbert Granholm | ISSN 1798-5048 | Huumori, komiikka, satiiri, ajankohtaissatiiri, parodia, travestia ja muu burleski jonglööraus alkoi cheatingu.com -sivustolla vuonna 2004 | Entries (RSS) | Käytämme evästeitä, jotta kaikki liikehtimisenne internjetissä taltioituisi mahdollisimman moneen paikkaan ja edistäisi meidän ja etenkin yhden jos toisen muunkin tahon puuhailuja, jotka kaikki totta tosiaan kestävät päivänvalon, niin että eipä tässä sitten muuta kuin jatkat surffailua ja näin osoitat hyväksyväsi kaiken edellämainitun, mutta toisin kuin jokseenkin kaikki muut voit toki lukaista vielä tietosuojaselosteemme. Niin ja semmoista vielä, että Mastodonissakin ollaan.