Press "Enter" to skip to content

Klikkiotsikot

Perheenäidin raju tilitys: “Pääministeri Marin rikkoi avioliittoni”

Tapaus lienee vain jäävuoren huippu. Haastattelemamme ajatushautomon mukaan Sanna Marin (sd.) on hallituskaudellaan aiheuttanut piikkejä avioerotilastoihin eri puolilla Suomea.

Sanna Marin kameran edessä
Kuva: Kosti Keistinen/Finnish Government/Flickr. Lisenssi CC BY 2.0

Yksi tuoreimmista avioeroista sattui Raumalla viikko sitten maanantaina.

”Olimme juuri aloittaneet syysloman. Kun olimme menossa varhaisteini-ikäisten lastemme kanssa ostamaan kevytuntuvatakkeja, mieheni katosi äkkiä rinnaltani”, Hentta-Maaria Laine-Junnala, 41, kertoo järkyttyneenä.

”Löysin puolisoni vasta useita minuutteja myöhemmin Rauman torilta syvästi vaikuttuneena. Hän kertoi kuunnelleensa torilla vierailleen Sanna Marinin puhetta. Kun yöllä tutkin mieheni puhelinta, huomasin, että hän oli jopa tallentanut Marinia videolle.”

Laine-Junnalan mukaan hänen suvussaan ei ole koskaan suhtauduttu myönteisesti kommunisteihin tai muihin demareihin.

”Eropaperit laitoin heti vetämään.”

Marinin käytös
aiheuttanut kriisejä
kaikkialla Suomessa

Uutissirkuksen Cheatingu Consulting -ajatushautomon johtava ajatushautoja, rakkaus- ja avioerovalmentaja Uolevi Ahonen sanoo nousujohteisen erotrendin käynnistyneen pian Marinin pääministeriksi nousun jälkeen.

”Trendi alkaa näkyä samana päivänä, kun valtioneuvosto järjesti Marinin johdolla ensimmäisen koronapandemiaa koskevan tiedotustilaisuuden valtioneuvoston linnassa suorana tv-lähetyksenä. Maaliskuussa 2020 siis. Kiinnostus oli poikkeuksellisen suurta.”

”Selviä hyppäyksiä määrissä on havittavissa myös biletysvideoiden ja muiden kohujen jälkimainingeissa. Marinin esiintyminen suositussa Maria Veitola -ohjelmassa näkyy sekin jo erotilastoissa.”

Asianajaja antaa
pitkän listan
esimerkkitapauksia

Avioeroihin erikoistuneen asianajotoimisto Käpynen § Hyyppä Oy:n asianajaja Sanelma Hyyppä-Käpynen valaisee muutamin esimerkein erohakemusten perusteluja viime vuosien ajalta. Henkilöt on valittu satunnaisotantana laajasta digiaineistosta. Otoksessa on naisia ja miehiä tasapuolisesti.

Liisa-Aulikki, 48 v, poliitikko, Helsinki (ikä ja nimi muutettu): ”Puoliso katsellut alusta loppuun asti kaikki ne koronatiedotustilaisuudet, joissa pääministeri on mukana. Kehunut pääministerin esiintymistä, vaikka perhe on yli neljännesvuosisadan äänestänyt oikeistoblokkia. Eropäätös 2021.”

Eetu, 42 v, toimittaja, Vantaa, (vaihtanut ammattia kolmesti): ”Vaimo hakee eroa, kun mies on kehunut kielloista huolimatta toistuvasti pääministerin esiintymisiä äänekkäästi muiden kuullen ja käyttänyt hänestä pelkkää etunimeä Sanna. Prosessi kesken.”

Jari, 65 v, kappalainen (emeritus) Espoo: ”Vaimon kertoman mukaan pastoripuoliso katsellut salaa Veitola-ohjelmia, joissa Sanna Marin mukana, samoin biletysvideoita ja kuunnellut pääministerin haastattelutunteja sohvalla maaten silmät puoliksi kiinni. Taltioinut jopa Marinin johtaman Tampereen ratikkapäätöskokouksen Youtube-videon nettiselaimen kirjanmerkkeihin. Käynyt myös luvatta vaaliteltalla Hakaniemen torilla. Tuttavatkin ihmetelleet. Ero voimaan joulukuussa 2022.”

Avioeroissa näkyy
kotoperäinen
syndrooma

Ajatushautoja Uolevi Ahonen arvelee, että Mariniin liittyvissä ihmissuhdeongelmissa on kyseessä vahvasti kotoperäinen syndrooma.

Oireyhtymällä on suomalaisten geeniperimässä jo ikivanhat juuret. Ahosen mukaan sitä synnyttää ja tartuttaa näinä kriisiaikoina kahden toksisen komponentin eli perinteisen kateuden ja hallitsemattoman sometuksen aggressiivinen kombinaatio.

”Ei siihen tavallisella tallaajalla jää oikein muuta lääkettä kuin somen käytön tai avioliiton lopettaminen. Arvannemme helposti, kumpaan suuntaan vaaka kallistuu.”

Teksti: Tapio Hämäläinen, maakuntakirjeenvaihtaja & Gilbert Granholm, päätoimittaja

Info Mediatiedot Toimitus Toimittajaksi Kauppa International

© 2023 Suomen Uutissirkus & Cheatingu Consulting & Pohjoisnapa-tuotanto, BOX 1047, 00101 HELSINKI, FINLAND | Uutissirkus on kansainvälinen ilosanomalehti verkossa eli satiirinen ilmaisjakeluverkkolehti | Vastaava päätoimittaja: Gilbert Granholm | ISSN 1798-5048 | Huumori, komiikka, satiiri, ajankohtaissatiiri, parodia, travestia ja muu burleski jonglööraus alkoi cheatingu.com -sivustolla vuonna 2004 | Entries (RSS) | Käytämme evästeitä, jotta kaikki liikehtimisenne internjetissä taltioituisi mahdollisimman moneen paikkaan ja edistäisi meidän ja etenkin yhden jos toisen muunkin tahon puuhailuja, jotka kaikki totta tosiaan kestävät päivänvalon, niin että eipä tässä sitten muuta kuin jatkat surffailua ja näin osoitat hyväksyväsi kaiken edellämainitun, mutta toisin kuin jokseenkin kaikki muut voit toki lukaista vielä tietosuojaselosteemme. Niin ja semmoista vielä, että Mastodonissakin ollaan.