Press "Enter" to skip to content

Klikkiotsikot

Asiantuntijamme raju havainto: Kaikki ministerit maksattavat kulunsa veronmaksajilla

Jokaisen suomalaisministerin epäillään käyttävän veronmaksajien rahoja yli kymmenentuhatta euroa kuukaudessa. Asia käy ilmi Uutissirkuksen asiantuntijan selvityksestä.

Setelinippu kuminauhalla yhteenliitettynä
Pääministerin palkkio on samansuuruinen kuin puhemiehen palkkio.

”Pääministeri Sanna Marin saa 13390 euroa kuukaudessa ja muut ministerit 10441 euroa kuukaudessa”, Uutissirkuksen politiikka- ja klikkiotsikkoasiantuntija Uolevi Ahonen listaa.

”Ja kaikki on peräisin veronmaksajien taskusta! Tässä on vielä huomattava, että myös puhemies ja varapuhemiehet käyvät koko ajan kansan kukkarolla.”

Kansa tuomitsee jyrkästi

“Ei voi olla niin, että ministerit käyttäisivät veronmaksajien rahoja”, jyrisee Suomen kovaäänisten miesten keskusliiton puheenjohtaja Tapani Karjalainen, jolle toimittajamme soittavat aina silloin kun lehtemme otsikkoon tai väliotsikkoon halutaan sijoittaa kansan mielipide.

“Jos Suomessa pitää olla ministereitä, niin maksakoot itse menonsa”, Karjalainen kiteyttää.

Kohu paisuu koko ajan

Uolevi Ahosen selvitystyössä on paljastunut, että ministereiden ja puhemiesten lisäksi kansanedustajatkin käyttävät koko ajan veronmaksajien varoja.

”Jo ensimmäisen kauden kansanedustaja 6614 euroa kuukaudessa!”

Tämänkertainen rahakohu alkoi uutisesta, jonka mukaan pääministeri Marin on vastaanottanut valtioneuvoston kanslialta 300 euron kuukausittaisen korvauksen aamupalatarvikkeisiin. Myöhemmin selvisi, että summa on 850 euroa ja sillä on hankittu myös kylmiä aterioita pääministerin virka-asunnolle Kesärantaan.

Seuraavaksi Ahonen aikoo tutkia, onko kylmien aterioiden lämmitykseen käytetty veronmaksajien maksamaa sähköä ja mikroaaltouunia.

”Kyllä pitäisi koko hallituksen ja kaikkien kansanedustajien ymmärtää erota”, Tapani Karjalainen korostaa. ”Tai ei nyt ihan kaikkien, opposition pitää jäädä jäljelle.

Tapani Karjalaisen saaman tiedon mukaan hallituksen kokoonpanosta äänestetään kuntavaaleissa 13.6.2021.

Aiheesta muualla:
Valtioneuvosto: Ministereiden palkkiot ja sidonnaisuudet
Eduskunta: Kansanedustajien palkkiot ja kulukorvaukset

Info Mediatiedot Toimitus Toimittajaksi Kauppa International

© 2024 Suomen Uutissirkus & Cheatingu Consulting, BOX 1047, 00101 HELSINKI, FINLAND | Uutissirkus on kansainvälinen ilosanomalehti verkossa eli satiirinen ilmaisjakeluverkkolehti | Vastaava päätoimittaja: Gilbert Granholm | ISSN 1798-5048 | Huumori, komiikka, satiiri, ajankohtaissatiiri, parodia, travestia ja muu burleski jonglööraus alkoi cheatingu.com -sivustolla vuonna 2004 | Entries (RSS) | Käytämme evästeitä, jotta kaikki liikehtimisenne internjetissä taltioituisi mahdollisimman moneen paikkaan ja edistäisi meidän ja etenkin yhden jos toisen muunkin tahon puuhailuja, jotka kaikki totta tosiaan kestävät päivänvalon, niin että eipä tässä sitten muuta kuin jatkat surffailua ja näin osoitat hyväksyväsi kaiken edellämainitun, mutta toisin kuin jokseenkin kaikki muut voit toki lukaista vielä tietosuojaselosteemme. Niin ja semmoista vielä, että Mastodonissakin ollaan.