Press "Enter" to skip to content

Klikkiotsikot

Uusi shokkipaljastus: Asiantuntija tunnisti videolla esiintyneen huumemyönteisen sanan

Uutissirkuksen haastatteleman asiantuntijan mukaan sosiaalisessa mediassa leviävällä tallenteella todellakin sanotaan ”kokkelipiimä”.

bailataan ankarasti
Kuva: Pexels/Pixabay

”Jos muuttaa 11 kilohertsin ääniraidan 32-bittiseksi 96 kilohertsin raidaksi ja kuuntelee sen puolinopeudella takaperin ja tekee spektrianalyysin, niin siellä esiinny sana kokkelipiimä, eikös esiinnykin, heti alussa vielä, kuunnelkaa kaikki vaikka tästä, biletys- ja diftongiasiantuntija Uolevi Ahonen sanoo.

Asiantuntija haluaa esiintyä esiintyä tässä jutussa omalla nimellään julkisuudenkipeytensä vuoksi.

Pääministeri Sanna Marinin (sd.) juhlimisesta vuodetulla sometallenteella esiintyvät sanat ovat herättäneet laajaa keskustelua suomalaisten mediatalojen uutishuoneissa. Keskeisissä mediataloissa jopa säännölliset ilta- ja aamurukoukset on jouduttu jättämään väliin valtaisan työmäärän tuottamissa paineissa.

Uutissirkuksen saamien tietojen mukaan Helsingissä huumausaineiden viihdekäyttäjät viittaavat kokkeli-sanalla yleisesti kokaiiniin.

”Voi olla niinkin, että tuo tieto tai kaikki tässä jutussa esiintyvät tiedot ovat vääriä, mutta eroaahan pääministeri nyt, eroaahan?” Ahonen kysyy.

Myös luoteissatakuntalainen somevaikuttaja Ilkka Raitaniitty on pöyristynyt pääministerin toiminnasta.

”Jos sota olisi syttynyt Marinin juhliessa, niin miten olisi käynyt? Esimerkiksi Hesarissa eilenaamulla Porvoossa sattunut ilmatilaloukkaus mainitaan vasta sivulla 17, koska Marin täyttää lehden kaikki alkupään aukeamat.”

Aiemmista Suomen pääministereistä ainoastaan Urho Kekkosen tiedetään joskus harvoin juhlineen.

”Muutoin Kekkosen käytös toki oli moitteetonta sekä työtehtävissä että vapaa-ajalla”, Raitaniitty korostaa.

Aiheesta muissa aviiseissa:
Tunti tunnilta yhä enemmän

Info Mediatiedot Toimitus Toimittajaksi Kauppa International

© 2024 Suomen Uutissirkus & Cheatingu Consulting, BOX 1047, 00101 HELSINKI, FINLAND | Uutissirkus on kansainvälinen ilosanomalehti verkossa eli satiirinen ilmaisjakeluverkkolehti | Vastaava päätoimittaja: Gilbert Granholm | ISSN 1798-5048 | Huumori, komiikka, satiiri, ajankohtaissatiiri, parodia, travestia ja muu burleski jonglööraus alkoi cheatingu.com -sivustolla vuonna 2004 | Entries (RSS) | Käytämme evästeitä, jotta kaikki liikehtimisenne internjetissä taltioituisi mahdollisimman moneen paikkaan ja edistäisi meidän ja etenkin yhden jos toisen muunkin tahon puuhailuja, jotka kaikki totta tosiaan kestävät päivänvalon, niin että eipä tässä sitten muuta kuin jatkat surffailua ja näin osoitat hyväksyväsi kaiken edellämainitun, mutta toisin kuin jokseenkin kaikki muut voit toki lukaista vielä tietosuojaselosteemme. Niin ja semmoista vielä, että Mastodonissakin ollaan.