Press "Enter" to skip to content

Uusimmat

Tietosuojaseloste

Viimeksi päivitetty 24.5.2018. Jos Te ette hyväksy tässä selosteessa esille tulevia yksityiskohtia, pidättäytynette ystävällisesti sivujemme käytöstä.

Kuten useimmat verkkopalvelimet myös Uutissirkus-sivusto (https://cheatingu.com/uutissirkus) tallentaa käynnistänne lokitietoja, kuten IP-osoite, selaintyyppi, vierailunne ajankohta ja vierailuunne käytetty aika. Tämä tapahtuu evästeiden avulla.

1. Mitä evästeet ovat?
Evästeet ovat pieniä tekstitiedostoja, jotka tallennetaan päätelaitteellenne, kun käytte verkkosivulla. Jokaisella myöhemmällä vierailukerrallanne ne lähetetään takaisin verkkosivullemme tai toiselle verkkosivulle, joka tunnistaa evästeen.
Evästeiden avulla pystymme esimerkiksi tunnistamaan laitteenne palatessassanne sivulle.
Lisätietoa evästeistä: www.aboutcookies.org.

2. Sivustomme käyttämät evästeet
Google Analytics
Uutissirkus käyttää sivuillaan Google Analytics –evästeitä. Niiden keräämät tiedot siirretään ja tallennetaan Googlen palvelimille, joista osa saattaa sijaita EU:n ulkopuolella ja joihin silloin sovelletaan paikallista tietosuojalainsäädäntöä. Google Analyticsin avulla saamme tietoa esimerkiksi surffailustanne sivuillamme, sivuillamme viettämästästänne ajasta ja siitä, oletteko uusi vai jo aiemmin sivuillamme piipahtanut käyttäjä. Lisäksi saamme tietoja mm. selaintyypistästänne ja päätelaitteenne tyypistä (tietokone, tabletti vaiko puhelin).

Lisätietoja Googlen yksityisyyskäytännöistä:
Google Analytics: Tietosuoja- ja turvallisuusperiaatteet
Ladatkaa selaimeenne lisäosa, joka estää Google Analyticsiä keräämästä tietoja.

Kolmannen osapuolen evästeet
Facebook, Twitter ja Google +1
Sivuillamme on painikkeita, jotka helpottavat sisällön jakamista sosiaaliseen mediaan. Jos käytätte painikkeita, valitsemanne palvelu voi asettaa evästeen päätelaitteellenne. Nämä evästeet eivät ole hallinnassamme.

Lisätietoja kolmannen osapuolen evästeistä saat palveluiden omilta verkkosivulta:
Facebook: Evästekäytäntö
Twitter: Our use of cookies and similar technologies
Google: Miten Google käyttää evästeitä

Verkkosivumme hyväksyy näiden kolmansien osapuolten palveluiden evästeet. Nämä voivat liittyä esimerkiksi Facebook- tai Google-palveluiden kautta näytettäviin mainoksiin. Myös oma sivustomme näyttää Googlen mainoksia.

Uutissirkus-sivusto käyttää kolmannen osapuolen mainosyrityksiä mainosten näyttämiseen verkkosivuston vierailijoille. Nämä yritykset saattavat käyttää käynneistänne tässä ja muissa verkkosivustoissa saatuja tietoja voidakseen näyttää selaushistorianne pohjalta Teitä kenties kiinnostavien tuotteiden ja palveluiden mainoksia.

3. Evästeiden hallinta ja poistaminen
Suurin osa verkkoselaimista hyväksyy oletusasetuksena evästeet, mutta voitte muuttaa selaimenne asetuksia ja estää uusien evästeiden tallennuksen, poistaa olemassa olevat evästeet käytöstä tai pyytää ilmoitusta ennen uusien evästeiden tallentamista.

Jos haluatte selaimenne estävän evästeiden käytön, määrittäkää asetukset selaimenne valmistajan ohjeiden mukaisesti (löytyvät useimmiten Ohje-, Työkalut- tai Muokkaa-valikosta). Yksityiskohtaisempia ohjeita saatte osoitteesta www.aboutcookies.org.

Jos estätte evästeiden tallennuksen tai poistatte ne käytöstä, jotkin verkkosivujemme toiminnoista eivät välttämättä toimi.

4. Muutokset
Ilmoitamme muutoksistamme tällä sivulla.

5. Mitä vielä voitte itse tehdä?
Yksityisyyttänne voitte suojella esimerkiksi näin:
– Älkää tykätkö mistään paitsi puolisostanne, mahdollisista lapsistanne ja muista lähimmäisistänne.
– Älkää jakako mitään somessa vaan ylistäkää meitä ja meidän juttujamme suullisesti kaikille ystävillenne ja vihaajillenne. Printatkaa juttuja sopivan tilaisuuden tullen muille ojennettaviksi. Voitte myös lukea niitä ääneen bussissa, vessassa, hississä ja liikenneaseman tai marketin jonossa.
– Älkää olko kirjautuneena mihinkään somepalveluun tai -sovellukseen samanaikaisesti kun vierailette muilla nettisivuilla.
– Älkää salliko sijaintinne käyttöä muutoin kuin poikkeustapauksessa eli esimerkiksi eksyessänne marjamatkalla metsään ja tällöin halutessanne tietää lähimmän kebabpaikan sijainnin.
– Älkää käyttäkö tai ladatko käyttöönne selainta, jonka käyttö tai lataaminen edellyttää kirjautumista.
– Käyttäkää pelkästään lankapuhelinta ja/tai kirjepostia.
– Käyttäkää surffaamiseenne suuren organisaation luotettavaa avointa verkkoa esimerkiksi kirjastossa.
– Noin ylipäänsä tehkää jotain aivan muuta silloin kun Teidän tekee mieli roikkua netissä tai hiplata puhelintanne.

Haluaisitteko käyttää Internetiä nykyistä anonyymimmin? Tutustukaa avoimen lähdekoodin Tor Projectiin.

Haluaisitteko seurata, kuka teitä seuraa? Jos selaimenne on Firefox, ladatkaa siihen esimerkiksi Don Not Track Plus -lisäosa.

Info Mediatiedot Toimitus Toimittajaksi Kauppa International

© 2024 Suomen Uutissirkus & Cheatingu Consulting, BOX 1047, 00101 HELSINKI, FINLAND | Uutissirkus on kansainvälinen ilosanomalehti verkossa eli satiirinen ilmaisjakeluverkkolehti | Vastaava päätoimittaja: Gilbert Granholm | ISSN 1798-5048 | Huumori, komiikka, satiiri, ajankohtaissatiiri, parodia, travestia ja muu burleski jonglööraus alkoi cheatingu.com -sivustolla vuonna 2004 | Entries (RSS) | Käytämme evästeitä, jotta kaikki liikehtimisenne internjetissä taltioituisi mahdollisimman moneen paikkaan ja edistäisi meidän ja etenkin yhden jos toisen muunkin tahon puuhailuja, jotka kaikki totta tosiaan kestävät päivänvalon, niin että eipä tässä sitten muuta kuin jatkat surffailua ja näin osoitat hyväksyväsi kaiken edellämainitun, mutta toisin kuin jokseenkin kaikki muut voit toki lukaista vielä tietosuojaselosteemme. Niin ja semmoista vielä, että Mastodonissakin ollaan.