Press "Enter" to skip to content

Huller och buller, Senaste inlägg, Världen

Världens mest kända familjföretag genomför generationsväxling

Världens mest kända familjföretag Nordkorea ska troligen ersätta direktören Kim Jong-Il av hans son Kim Jong-Un.

Det har ryktats att det är möjligt att nordkoreansk media har informerat folk om saken nyligen. Jourhavande kvinnlig hallåman som pratade på familjföretagets egen tv-kanal berättas att ha berättat att Kim Jong-Il blev helt utbränd och dog på grund av sitt hårt arbete för familjföretagets skull.

Kim Jong-Il var tvungen att själv ta ansvaret av hela företaget eftersom hans anställda inte hade kapasitet att kunna vara på väg att bli utbränd eftersom dom hade ingen mat att äta.

Kim Jong-ils företag har blivit känt bl a för sitt kännedom på kärnvapensbranschen.

Kim Jong-il blev chefen i företaget när hans pappa Kim Il-Sung dog år 1994. Döden av den älskade och ärade chefen Kim Jong-il publicerades för första gången redan år 2008, men nyheterna var starkt överdrivna.

Misstänker du att information om Nordkoreas generationsväxling är sand eller inte? Vi här på Nyhetscirkus litar bara på säkra informationskällor liksom internationella videostreamar på sajten Youtube. Ta en titt på videon (på engelska)!

Andra avisor om familjföretagets generationsväxling:
SvD 19.12.2011: En av världens mest gåtfulla ledare
DN 19.12.2011: Kim Jong-Il död (var försiktig med annons som börjar på full volym)
GP 19.12.2011: Kim Jong-Il död – efterträds av son
SR 19.12.2011: Nordkoreas ledare Kim Jong-Il död
Marmots Hole 19.12.2011: Kim-jong-il-reported-dead
Ohmynews international 19.12.2011: Kim Jong-il is dead
Voice of Korea: News

Dela!


© 2022 Nordpol Produktion, Cheatingu Consulting och Finska Nyhetscirkus, BOX 1047, 00101 HELSINGFORS, FINLAND | Nyhetscirkus är en internationel satirisk webzine, dvs en gratistidning på nätet | Ansvarig utgivare: Gilbert Granholm | ISSN 1798-5048 | Humör, komik, satir, parodi, travesti och andra slags av burlesk jonglering med text och bild började vi med sajten cheatingu.com år 2004 | Integritetspolitik