Press "Enter" to skip to content

Kulttuuri , Uusimmat

Lenkkeilijä tervehti vastaantulijaa

Tapaus sattui itäespoolaisella kuntoilureitillä myöhään alkuillasta. Tervehditty mies voi olosuhteisiin nähden hyvin.

lenkkeilyreitti etenee aukiolla metsikön reunassa
Näin tapahtumat etenivät: 1. Mika Meriperä havaitsi kuntoilureitillään vastaantulijan. 2. Meriperä kohtasi vastaantulijan, joka äkkiarvaamatta otti häneen katsekontaktin ja tervehti. 3. Meriperä kiihdytti juoksuvauhtiaan ja kaarsi kulkusuuntaansa nähden oikealle. Merirantaa tervehtinyt mies eteni vastakkaiseen suuntaan ja katosi metsikköön.

Tapahtumat saivat alkunsa, kun loivaa alamäkeä hölkännyt mies kohtasi vastaantulijan muutoin lähes tyhjällä ulkoilureitillä.

Kun lenkkeilijät olivat noin kahden metrin päässä toisistaan, ylämäkeen edennyt vastaantulija katsoi miehen silmiin täysin yllättäen.

“Hän otti katsekontaktin, nyökkäsi, heilautti kättään ja sanoi hei”, Uutissirkuksen tavoittama lenkkeilijä Mika Meriperä, 41, kertoo.

Koska kuntoilureitin toisella sivulla oli nokkosia ja toisella risukkoa, Meriperälle ei jäänyt minkäänlaista väistämismahdollisuutta. Hän joutui uhkaavaan tilanteeseen jokseenkin valmistautumattomana.

“Noin vuonna 2002 yksi sauvakävelijä nyökkäsi minulle, mutta myöhemmin minulle selvisi, että alkuvaiheessaan olleen Parkinsonin taudin vuoksi hänen päänsä nytkähteli muutoinkin.”

Useita tunteja jatkuneen herkeämättömän selvitystyön aikana Uutissirkus ei ole onnistunut löytämään ainoatakaan asiantuntijaa, kokemusasiantuntijaa, ystävää tai kylänmiestä, jonka mukaan tällä tuoreella tervehtimistapauksella olisi mitään tekemistä Barcelonan terrori-iskun kanssa.

Edit ke 23.8.2017 klo 17.10: Saatu täsmällisempää tietoa ja täsmennetty, kumpi miehistä eteni ylä- ja kumpi alamäkeen ja että mäki oli loiva.
Edit ke 23.8.2017 klo 17.22: Kirjoitettu Mika Meriperän etu- ja sukunimi oikein.
Edit ke 23.8.2017 klo 17.24: Kirjoitettu Mika Meriperän etu- ja sukunimi oikein myös jutun kuvatekstiin.
Edit to 24.8.2017 klo 8.07: Havaittu Facebook-kommentista, että Mika Merivainion nimi on kuvatekstisn viimeisessä virkkeessä yhä väärin, mutta ei ole ennätetty korjata sitä.

Lue Uutissirkuksesta myös:
21.8.2013: Tuntematon huuteli puskista
5.3.2013: Kerrostaloasukas joutui katsekontaktiin Vantaalla


Info Mediatiedot Toimitus Toimittajaksi Kauppa International

© 2020 Suomen Uutissirkus & Cheatingu Consulting & Pohjoisnapa-tuotanto, BOX 1047, 00101 HELSINKI, FINLAND | Uutissirkus on kansainvälinen ilosanomalehti verkossa eli satiirinen ilmaisjakeluverkkolehti | Vastaava päätoimittaja: Gilbert Granholm | ISSN 1798-5048 | Huumori, komiikka, satiiri, ajankohtaissatiiri, parodia, travestia ja muu burleski jonglööraus alkoi cheatingu.com -sivustolla vuonna 2004 | Entries (RSS) | Käytämme evästeitä, jotta kaikki liikehtimisenne internjetissä taltioituisi mahdollisimman moneen paikkaan ja edistäisi meidän ja etenkin yhden jos toisen muunkin tahon puuhailuja, jotka kaikki totta tosiaan kestävät päivänvalon, niin että eipä tässä sitten muuta kuin jatkat surffailua ja näin osoitat hyväksyväsi kaiken edellämainitun, mutta toisin kuin jokseenkin kaikki muut voit toki lukaista vielä tietosuojaselosteemme.