Press "Enter" to skip to content

Kulttuuri

Kerrostaloasukas joutui katsekontaktiin Vantaalla

Loimaalaissyntyinen mies ehti porraskäytävästä kotiinsa juuri ennen kuin olisi joutunut tervehtimään kuusitoista vuotta seinänaapurinaan asunutta eläkeläistä.

Äskettäin sattuneesta katsekontaktitapauksesta huolimatta Vantaata pidetään pääsääntöisesti erinomaisena ja viihtyisänä kaupunkina asua ja yrittää.

Tapaus sattui Länsi-Vantaalla viime viikolla, kun mies oli palaamassa työpaikaltaan ja tuijotti tavalliseen tapaansa jalkateriinsä. Koska eläkeläinen oli kompastunut ja makasi toisen kerroksen lattialla, hänen katsettaan oli hankala välttää.

“Kotini ulkopuolella suuntaan silmäni aina omiin kenkiini”, mies sanoo ja hämmästelee naapurinsa julkeaa käytöstä.

“Miltei kaksikymmentä vuotta on asuttu samassa talossa eikä koskaan ole tapahtunut niin, että naapuri olisi näin häikäilemättömästi yrittänyt ottaa minuun katsekontaktia”, mies sanoo.

Miehen mukaan 1990-luvun lopulla eräs nainen yritti sanoa hänelle kiitos, kun ennätti ulos rappukäytävästä juuri ennen edellään kiiruhtaneen miehen avaaman oven sulkeutumista.

“Muutoin tämä taloyhtiö on kyllä ollut kaikin puolin moitteeton. Toki nuoria olisi hyvä valistaa tällaisista vaaroista, jos he joutuvat minun tapaani muuttamaan lupsakoilta kotiseuduiltaan tällaisiin kivikaupunkeihin.”

Lue Uutissirkuksesta myös:
7.3.2009: Bussinkuljettaja puhui matkustajille

Aiheesta muissa aviiseissa:
Aviisi 04/2006: Naapuri tervehtii aina ensinTykkäsitkö jutusta? Tietosuojadirektiivin vuoksi Tykkää-nappula näkyy tämän rivin yläpuolella vain jos olet kirjautunut Facebookiin ja hyväksynyt sen asetusten evästevalikosta valinnaiset evästeet.

Info Mediatiedot Toimitus Toimittajaksi Kauppa International

© 2022 Suomen Uutissirkus & Cheatingu Consulting & Pohjoisnapa-tuotanto, BOX 1047, 00101 HELSINKI, FINLAND | Uutissirkus on kansainvälinen ilosanomalehti verkossa eli satiirinen ilmaisjakeluverkkolehti | Vastaava päätoimittaja: Gilbert Granholm | ISSN 1798-5048 | Huumori, komiikka, satiiri, ajankohtaissatiiri, parodia, travestia ja muu burleski jonglööraus alkoi cheatingu.com -sivustolla vuonna 2004 | Entries (RSS) | Käytämme evästeitä, jotta kaikki liikehtimisenne internjetissä taltioituisi mahdollisimman moneen paikkaan ja edistäisi meidän ja etenkin yhden jos toisen muunkin tahon puuhailuja, jotka kaikki totta tosiaan kestävät päivänvalon, niin että eipä tässä sitten muuta kuin jatkat surffailua ja näin osoitat hyväksyväsi kaiken edellämainitun, mutta toisin kuin jokseenkin kaikki muut voit toki lukaista vielä tietosuojaselosteemme.