Press "Enter" to skip to content

Kulttuuri

Osallistu kilpailuumme! Kirjoita uutissatiiria – voita ilmainen ämpäri!

Oletko maailman hauskin tai ainakin toiseksi hauskin henkilö? Eikö lähipiirisi vieläkään kykene ymmärtämään asiaa? Tässä on tilaisuutesi! Näytä kykysi ja ilmaise itseäsi kirjoittamalla: Satiiriämpäri 2024 -kilpailu käynnistyy tällä sekunnilla!

Kirjoita uutissatiiria ja voita ämpäri! (Kuvassa vanhahko emaloitu laskiämpäri, jonka kyljessä teksti "Satiiriämpäri 2024"
Kirjoituskilpailumme voittajat palkitaan uutuuttaan kiiltävillä sinkkiämpäreillä! Kuvan ämpäri ei liity tapaukseen.

Uutissirkus etsii jälleen vuoden satiirisinta nettitekstiä kaikkien aikojen kuudennessa Satiiriämpäri-kilpailussaan. Voittajat ovat selvillä helmikuussa, ja he saavat palkinnoikseen sinkkiämpäreitä.

Kilpailuun odotamme aiemmin julkaisematonta uutissatiiria ajankohtaisista aiheista. Tee siis hauskaa tekstiä, joka kertoo nykyhetkessä ilmassa olevista aiheista uutismedian tyylillä siten, että lukijaa naurattaa.

Satiiriämpäri 2024 -kilpailu jatkuu lauantaihin 20.1.2024 asti.

Esiraadin valitsemat jutut julkaistaan Uutissirkuksessa saapumisjärjestyksessä. Voittajat ratkaistaan tekstien saamien Facebook-tykkäysten perusteella. Kilpailun ykkönen saa palkinnokseen yhden sinkkiämpärin, kakkonen kaksi ämpäriä ja kolmannen sijan saavuttanut kolme. Voittajat julkistamme sunnuntaina 4. helmikuuta 2024.

Halutessaan voittaja voi kieltäytyä ämpäreistä ja vastaanottaa silti roppakaupalla hyvää mieltä ja onnitteluja.

Aloita kirjoittaminen jo tänään, koska huomenna ämpärit loppuvat koko maailmasta! Lähetä tekstisi kilpailulomakkeellamme ja kerro sen jälkeen kaikille ystävillesikin teostasi!

Info Mediatiedot Toimitus Toimittajaksi Kauppa International

© 2023 Suomen Uutissirkus & Cheatingu Consulting & Pohjoisnapa-tuotanto, BOX 1047, 00101 HELSINKI, FINLAND | Uutissirkus on kansainvälinen ilosanomalehti verkossa eli satiirinen ilmaisjakeluverkkolehti | Vastaava päätoimittaja: Gilbert Granholm | ISSN 1798-5048 | Huumori, komiikka, satiiri, ajankohtaissatiiri, parodia, travestia ja muu burleski jonglööraus alkoi cheatingu.com -sivustolla vuonna 2004 | Entries (RSS) | Käytämme evästeitä, jotta kaikki liikehtimisenne internjetissä taltioituisi mahdollisimman moneen paikkaan ja edistäisi meidän ja etenkin yhden jos toisen muunkin tahon puuhailuja, jotka kaikki totta tosiaan kestävät päivänvalon, niin että eipä tässä sitten muuta kuin jatkat surffailua ja näin osoitat hyväksyväsi kaiken edellämainitun, mutta toisin kuin jokseenkin kaikki muut voit toki lukaista vielä tietosuojaselosteemme. Niin ja semmoista vielä, että Mastodonissakin ollaan.