Press "Enter" to skip to content

Aseet ja neuleet

Pääsiäisen outo haju alkaa ehkä selvitä: Yllättävä muutos Venäjän eliittijoukon tukikohdassa

Tuoreet satelliittikuvat paljastavat, että lähes kaikki housut ovat hävinneet Pihkovan tukikohdasta. Ero on huomattava verrattuna vuosi sitten otettuihin kuviin. Uusista satelliittikuvista on voitu nähdä isojen erikoisjoukkojen ryhmittymiä paljas takalisto Natoon päin suunnattuna.

kerrostalo savuaa
Tiedustelutietojen mukaan myös eliittijoukon päämajan ylimpiin kerroksiin kokoontuneet kenraalit osallistuivat kaali- ja sipuliaterian nautittuaan pääsiäisen erikoisoperaatioon.

”Hybridivaikuttamisen uusimpana ilmiönä itärajan takana on otettu käyttöön niin kutsuttu megafarting”, arvioi Uutissirkuksen taistelukaasu- ja pieruhuumoriasiantuntija Uolevi Ahonen.

Kuvissa näkyy runsaasti ilman maastohousuja olevia sotilaita. Tiedustelutietojen mukaan kaasun vapauttaminen idän suuntaan on ollut rangaistavaa.

”Jonkin verran tätä vuotoa on ollut, koska osa pietarilaisista on saanut vihiä meneillään olevasta erikoisoperaatiosta nenänsä kautta.”

Ahonen kuitenkin korostaa, että pääsiäisenä Suomessa havaitun hajun lähde ei ole sataprosenttisen varma.

”Pitäisi vielä tarkistaa, montako tuhatta kiloa mämminvalmistajan lahjoittamaa mämmiä Juha Mieto söi tänä vuonna pyhien aikaan.”

Aiheesta muissa aviiseissa:
Yle 31.3.2024: Helsingin pelastuslaitos lopetti oudon hajun selvittämisen – myös Pietarissa havaittu epämiellyttävää hajua

Teksti: Martta Åkerblom, maakuntakirjeenvaihtaja & Gilbert Granholm, päätoimittaja

Info Mediatiedot Toimitus Toimittajaksi Kauppa International

© 2024 Suomen Uutissirkus & Cheatingu Consulting, BOX 1047, 00101 HELSINKI, FINLAND | Uutissirkus on kansainvälinen ilosanomalehti verkossa eli satiirinen ilmaisjakeluverkkolehti | Vastaava päätoimittaja: Gilbert Granholm | ISSN 1798-5048 | Huumori, komiikka, satiiri, ajankohtaissatiiri, parodia, travestia ja muu burleski jonglööraus alkoi cheatingu.com -sivustolla vuonna 2004 | Entries (RSS) | Käytämme evästeitä, jotta kaikki liikehtimisenne internjetissä taltioituisi mahdollisimman moneen paikkaan ja edistäisi meidän ja etenkin yhden jos toisen muunkin tahon puuhailuja, jotka kaikki totta tosiaan kestävät päivänvalon, niin että eipä tässä sitten muuta kuin jatkat surffailua ja näin osoitat hyväksyväsi kaiken edellämainitun, mutta toisin kuin jokseenkin kaikki muut voit toki lukaista vielä tietosuojaselosteemme. Niin ja semmoista vielä, että Mastodonissakin ollaan.