Press "Enter" to skip to content

Kotimaa

Mies otti kantaa jääkiekkoilijoiden palkkoihin

Paikallinen mies on ottanut kantaa monen perheen talouden sekoittaviin jääkiekkoilijoihin. Hän kritisoi heidän palkkojaan.

piirros, jossa euron kolikko tyylitelty jääkiekkoilijaksi, joka luistelee jäällä ja kuljettaa kiekkoa
Kuva: Sergei Belozerov/Pixabay

”Pakottavat muut katsomaan pelaamistaan. Tekevät 15–20 kiloa kuussa”, paikallinen mies sanoi varhain tänä aamuna naapurilleen roskapussia jätekatokseen viedessään.

Mies ei selventänyt, mitä tarkoittaa pakottamisella. Miehen kritisoimien jääkiekkoilijoiden hyvätuloisuus pitää paikkansa.

TPS:n Pavol Skalickyn ansiottulot olivat viimeksi vahvistetussa verotuksessa noin 249 000 euroa, Pelicansin Lukas Jasekin 247 000 ja Kärppien Ludwig Bygströmin 237 000 euroa.

HIFK:ta ja Jokereita edustanut Iiro Pakarinen tienasi ansiotuloina 234 000, Tapparan Kristian Kuusela 222 000 ja Kärpissä ja Jokereissa kiekkoillut Julius Junttila 213 000.

Suomalaisista NHL-tähdistä 31 pelaajaa kuuluu yli miljoona dollaria vuodessa ansaitseviin.

Jääkiekkoilijoiden ökyansiot vaikuttavat paitsi pääsylippujen myös televisio-oikeuksien hintoihin. Esimerkiksi HIFK:n otteluihin halvin kausikortti maksaa tulevalla kaudella 279 euroa, kallein 2440. Kertalippujen hinnat liikkuvat parinkympin ja parinsadan euron välillä.

Uutissirkuksen saamien tietojen mukaan yksikään media ei ole tähän mennessä uutisoinut paikallisen miehen kannanotosta, vaikka se onkin yhteiskunnallisesti erittäin merkittävä.

Info Mediatiedot Toimitus Toimittajaksi Kauppa International

© 2024 Suomen Uutissirkus & Cheatingu Consulting, BOX 1047, 00101 HELSINKI, FINLAND | Uutissirkus on kansainvälinen ilosanomalehti verkossa eli satiirinen ilmaisjakeluverkkolehti | Vastaava päätoimittaja: Gilbert Granholm | ISSN 1798-5048 | Huumori, komiikka, satiiri, ajankohtaissatiiri, parodia, travestia ja muu burleski jonglööraus alkoi cheatingu.com -sivustolla vuonna 2004 | Entries (RSS) | Käytämme evästeitä, jotta kaikki liikehtimisenne internjetissä taltioituisi mahdollisimman moneen paikkaan ja edistäisi meidän ja etenkin yhden jos toisen muunkin tahon puuhailuja, jotka kaikki totta tosiaan kestävät päivänvalon, niin että eipä tässä sitten muuta kuin jatkat surffailua ja näin osoitat hyväksyväsi kaiken edellämainitun, mutta toisin kuin jokseenkin kaikki muut voit toki lukaista vielä tietosuojaselosteemme. Niin ja semmoista vielä, että Mastodonissakin ollaan.