Press "Enter" to skip to content

Kehitystoiminta , Politiikka

Juoppojen palvelut paranevat Pirkanmaalla

Poliisi ryhtyy tarjoamaan Pirkanmaan pikkutaajamien aggressiivisille juopoille kyytejä Tampereelle.

Arkistokuvamme keski-ikää lähestyvän mieshenkilön Vantaalla kuljettama auto ei liity tapaukseen.
Juoppo saattaa saada poliisilta jopa sadan kilometrin putkakyydin Tampereelle. Poliisihallitus tutkii mahdollisuutta organisoida myös juoppojen paluukuljetukset mahdollisimman matalin laskennallisin kustannuksin.

“Todella hienoa asiakaspalvelua, että poliisi istuu ratin takana eikä itse tarvitse ajaa tai mankua ketään kuskiksi”, kehuu Itä- ja Koillis-Pirkanmaan juoppojen kunniapuheenjohtaja Mika Virtaoja.

“Et voi kuule uskoa, miten vaikea homma juoppokuskin löytäminen on ollut Ruovedellä sen jälkeen kun toi naapurin Jussikin meni naimisiin.”

Tähän asti poliisi on vienyt pahimmin juopuneet riidanhaastajat taajamissa sijaitseviin putkiin. Koska putkien ylläpito tuottaa laskennallisia tilakustannuksia, jotka ovat selvästi havaittavissa excel-taulukoissa, poliisivankiloista luovutaan eri puolilla Suomea, ensimmäisten joukossa ainakin Mänttä-Vilppulassa, Kankaanpäässä, Forssassa, Haapajärvellä ja Pieksämäellä.

Tilakustannusten leikkauksissa
epätasa-arvon siemen?

Ruovedellä ja Virroilla räyhäävien juoppojen saavutetut edut ovat ehtineet herättää närää Kankaanpäässä.

“Meitä ruvetaan kuljettamaan nyt Poriin, vaikka kyllä Tampereen menomestat olisivat paljon kiinnostavampia”, Pohjois-Satakunnan porvarillisen juopotteluyhdistyksen sihteeri Unski Äpätinkoski kiteyttää Kankaanpään torin laidallla ja jatkaa grillin seinän tukemista molemmilla käsillään.

“Ikaalisiinko tässä pitää muuttaa kunnon palvelujen perässä, että saisi mahdollisuuden päästä juovuksissa Tampereelle?”

Myös Tampereen putkapalveluissa
odotettavissa muutoksia?

Tuoreimpien lakkautusten jälkeen Suomeen jää jäljelle 56 putkaa, mutta niissäkin laskennalliset tilakulut saattavat muodostua esteeksi juoppojen asiakaspalvelulle. Näin saattaa käydä myös Pirkanmaan ainoassa poliisivankilassa Tampereella.

Uutissirkuksen saamien tietojen mukaan poliisihallitus on jo tutkinut mahdollisuutta sijoittaa maakunnasta Tampereelle kuljetettuja juoppoja hotelli Tammeriin.

“Tammerilla on yli 80 vuoden kokemus juopuneiden paimentamisesta ja vahvoja näyttöjähän he antoivat viimeksi itsenäisyyspäivänä”, Mika Virtaoja kehuu.

“Kunhan poliisi saa vielä meidän kotiinpaluukuljetukset organisoiduksi siten, että ei ihan heti seuraavana aamuna tarvitsisi jättää Tamperetta.”

Pohjia aiheelle otettavissa muista aviiseista:
HS 2.1.2014: Useita putkia lopetetaan
Koillissanomat 18.11.2013: Putkayöpymisten ennätykseen vielä matkaa
Verkkouutiset 31.5.2013: Kun päihtyneiden säilöönotto vähentyi, myös pakkokeinojen määrä laski
AL 1.6.2012: Juopuneita vietiin putkaan 78 000 kertaa vuoden aikana

Lue Uutissirkuksesta myös:
31.10.2013: Poliisi kokeilee itsepalveluratsioita Hämeenlinnassa

Info Mediatiedot Toimitus Toimittajaksi Kauppa International

© 2024 Suomen Uutissirkus & Cheatingu Consulting, BOX 1047, 00101 HELSINKI, FINLAND | Uutissirkus on kansainvälinen ilosanomalehti verkossa eli satiirinen ilmaisjakeluverkkolehti | Vastaava päätoimittaja: Gilbert Granholm | ISSN 1798-5048 | Huumori, komiikka, satiiri, ajankohtaissatiiri, parodia, travestia ja muu burleski jonglööraus alkoi cheatingu.com -sivustolla vuonna 2004 | Entries (RSS) | Käytämme evästeitä, jotta kaikki liikehtimisenne internjetissä taltioituisi mahdollisimman moneen paikkaan ja edistäisi meidän ja etenkin yhden jos toisen muunkin tahon puuhailuja, jotka kaikki totta tosiaan kestävät päivänvalon, niin että eipä tässä sitten muuta kuin jatkat surffailua ja näin osoitat hyväksyväsi kaiken edellämainitun, mutta toisin kuin jokseenkin kaikki muut voit toki lukaista vielä tietosuojaselosteemme. Niin ja semmoista vielä, että Mastodonissakin ollaan.