Press "Enter" to skip to content

Bostad, Ekonomi, Huller och buller, Nyheter och gammelheter, På tapeten, Senaste inlägg, Svearike

Fastighetsbubblan hittades i Nordmaling

Efter att Nyhetscirkus publiserade artikeln om Nordmalings fastighetsbubbelfri zon, har tusentals investerare blivit intresserade av kommunen.

Nordmaling är mycket livlig och under vintertiden är kommunen även mer livilig.

“Fan, om det är möjligt att få en tomt gratis ska jag ta emot den”, konstaterar affärsmannen vi mötte vid Värtahamnen med sin skåpbil i morgon bitti.

Mannen hade inte hunnit ta reda på var nånstans Nordmaling är eller om den verkligen existerar, men enligt honom hade han redan för tio år sedan kört 95 mil för att fä en paket kaffe gratis.

“I Nordmaling ska jag bygga en lågpriskopia av ett Älvsbyhus och sen sälja den med 10 miljon spänn.”

Nordmalingstjäsntemän Sune Höglander konstaterar, att han har redan nästan tre tusen anmälningar i datorn. Kommunen vill ge bort ett hundra tomter för att få nya invånare.

Läs även:
Nyhetscirkus 22.3.2012: Här finns det ingen fastighetsbubbla!

Andra avisor om fastighetsbubblans anländning i Nordmaling
VF 4.4.2012: Allt fler tror på tomten
SvD 4.4.2012: Dålig publicitet gav tomtrusch
AB 4.4.2012: Dälig publicitet gav tomtrusch

Dela!


© 2023 Nordpol Produktion, Cheatingu Consulting och Finska Nyhetscirkus, BOX 1047, 00101 HELSINGFORS, FINLAND | Nyhetscirkus är en internationel satirisk webzine, dvs en gratistidning på nätet | Ansvarig utgivare: Gilbert Granholm | ISSN 1798-5048 | Humör, komik, satir, parodi, travesti och andra slags av burlesk jonglering med text och bild började vi med sajten cheatingu.com år 2004 | Integritetspolitik