Press "Enter" to skip to content

Huller och buller, Monarkin, Senaste inlägg, Svearike

Bröstbilderna ger fart åt kunglig tourism i Kvikkjokk

Det brittiska kungahuset har valt Kvikkjokk som hertiginna Catherines och prins Williams ny semesterort. Kvikkjokk valdes på grund av väderstatistiken.

Så ser kunglig person ut, om hon är i Kvikkjokk och vill ta av sig så många kläderna hon kan.

Enligt mediebolag som håller på att lyssna på kungliga familjen dag och natt ska paret i fortsättning ha lov att ha semester bara en gång om året, i januari eller i februari och bara i Kvikkjokk i Sverige.

Kvikkjokks första och främsta fördel är temperatur.

“Under vintern på balkongen i Kvikkjokk kan Catherine och William absolut inte vilja ta av sig kläderna”, konstaterar Nyhetscirkus monarki- och toplessexpert Uolevi Ahonen.

“Om det finns nån paparazzi i området ska han frysa ihjäl innan han hinner ta fram sin kamera. Och om någon kan ta bilder i den där kylan är jag ganska säker på att det är omöjligt att ta toplessbilder.”

Kvikkjokk är en livlig by nära Jokkmokk i svenska Lappland. I februari 2012 uppmättes där vinterns kallaste temperatur, minus 42,7 grader.

Den här artikelns originalversion har vi publicerat på finska.

Under en vecka har nästan alla redan glömt kungliga bröster:
SvD 23.9.2012: Därför är Kates bröst viktiga
AB 19.9.2012: Toplessbilder publicerad i Sverige

Dela!


© 2023 Nordpol Produktion, Cheatingu Consulting och Finska Nyhetscirkus, BOX 1047, 00101 HELSINGFORS, FINLAND | Nyhetscirkus är en internationel satirisk webzine, dvs en gratistidning på nätet | Ansvarig utgivare: Gilbert Granholm | ISSN 1798-5048 | Humör, komik, satir, parodi, travesti och andra slags av burlesk jonglering med text och bild började vi med sajten cheatingu.com år 2004 | Integritetspolitik