Press "Enter" to skip to content

Kotimaa, Uusimmat , Vierasmaa

Catherine ja William välttelemään nakukuvaajia Sallan Naruskaan?

Säätilastot ovat saaneet Britannian kuningashuoneen harkitsemaan Naruskaa herttuatar Catherinen ja prinssi Williamin pysyväksi lomanviettokohteeksi.

Tältä mahdollisimman niukasti pukeutunut kuninkaallinen näyttäisi tammikuisella lomallaan Sallassa.

Kuningashuonetta kuuntelevilta mediayhtiöiltä tihkuneiden tietojen mukaan Sallan Naruskan etuja ovat muiden muassa keskilämpötila ja hyttyset.

“Jos helle hellii Naruskaa, on siellä sen verran hyttysiä, mäkäräisiä ja muita ötököitä, että edes näille kuningasperheen nykynuorille ei tulisi mieleenkään keekoilla parvekkeella ilman peittäviä asusteita”, arvioi Uutissirkuksen päivystävä kuninkaallisuus- ja topless-asiantuntija Uolevi Ahonen.

“On myös sangen epätodennäköistä, että paparazzikuvaajatkaan viihtyisivät Sallan kulmilla. Ja jos viihtyvät, ovat niin täynnänsä paukamia, paleltumia tai karhunpuremia, etteivät pysty häiritsemään teleobjektiiveillaan brittiläistä imperiumia.”

Naruska on elinvoimainen kylä viiden peninkulman päässä Sallan keskustasta. Kylässä on useana talvena mitattu noin 50 asteen pakkaslukemia. Prinssi William ja herttuatar Kate “Catherine” Middleton ovat elinvoimaisia PR-tehtävissä työskenteleviä kolmekymppisiä brittejä, joiden kuvia mieluusti käytetään lehtitalojen myynninedistämisessä eri puolilla maailmaa.

Den här artikeln existerar även på svenska

Aiheesta muualla:
Ilmatieteen laitos: Suomen lämpimin ja kylmin paikka vuosittain

Katso reilun puolen kilometrin päästä napsitut kuvat!
Yle 16.9.2012: Brittihovi hakee kieltoa alastonkuvien julkaisemiselle
Kaleva 14.9.2012: Prinssi William ja Kate haastoivat nakukuvalehden oikeuteen

Info Mediatiedot Toimitus Toimittajaksi Kauppa International

© 2023 Suomen Uutissirkus & Cheatingu Consulting & Pohjoisnapa-tuotanto, BOX 1047, 00101 HELSINKI, FINLAND | Uutissirkus on kansainvälinen ilosanomalehti verkossa eli satiirinen ilmaisjakeluverkkolehti | Vastaava päätoimittaja: Gilbert Granholm | ISSN 1798-5048 | Huumori, komiikka, satiiri, ajankohtaissatiiri, parodia, travestia ja muu burleski jonglööraus alkoi cheatingu.com -sivustolla vuonna 2004 | Entries (RSS) | Käytämme evästeitä, jotta kaikki liikehtimisenne internjetissä taltioituisi mahdollisimman moneen paikkaan ja edistäisi meidän ja etenkin yhden jos toisen muunkin tahon puuhailuja, jotka kaikki totta tosiaan kestävät päivänvalon, niin että eipä tässä sitten muuta kuin jatkat surffailua ja näin osoitat hyväksyväsi kaiken edellämainitun, mutta toisin kuin jokseenkin kaikki muut voit toki lukaista vielä tietosuojaselosteemme. Niin ja semmoista vielä, että Mastodonissakin ollaan.