Press "Enter" to skip to content

Aseet ja neuleet , Uusimmat

Suojelupoliisi rekrytoi 1,5 miljoonaa työntekijää

Mikäli eduskunta tyrmää tiedustelulakien muutoksen, suojelupoliisi sijoittaa jokaiseen suomalaiseen talouteen yhden työntekijänsä.

Tunteellisuutta: Mies, nainen, auto ja jakohihna.
Suojelupoliisin edustaja tekisi havaintoja puolisonsa mielipiteistä ja aikeista tavanomaisen arjen lomassa.

Työntekijän tehtävänä on tarkkailla taloudessa asuvien henkilöiden sähköpostia, kirjeitä, nettisurffailua, joulukortteja, mielipiteitä ja aikomuksia.

Rajat ylittävän sotilastiedustelun edistämiseksi työntekijöitä palkataan myöhemmin myös ulkomaisiin perheisiin.

Seuranta aloitetaan parisuhteista, jotka eivät vielä ole syntyneet. Suojelupoliisin edustajia sijoitetaan baareihin, tanssiravintoloihin ja seuranhakupalstoille, jotta he voivat hakeutua sinkkumiesten ja -naisten elämänkumppaneiksi.

“Sama menetelmä toimii eronneiden kanssa”, suojelupoliisissa työskentelevä tietolähteemme kertoi.

Valvonnan aloittaminen on vaikeinta pitkään kestäneissä avioliitoissa.

“Paljon on avioliittoja, jotka eivät pääty eroon. Tällöin joudumme rekrytoimaan jomman kumman puolisoista. Se voi olla hidasta, mutta palkkausjärjestelmäämme kuuluva työterveyshuolto, joka sisältää myös hammashoidon, helpottanee asian edistymistä.”

Henkilökunta raportoi seurannastaan viikoittaisissa palavereissa.

“Mikäli tarkkailtavan ajatuksissa havaitaan poikkeavuuksia, hänet kutsutaan puhutteluun toimistoomme sen selvittämiseksi, voimmeko jatkaa asian hoitoa molemminpuolisen yhteistyön merkeissä”, kertoo lähteemme, jolle tarjosimme viime yönä suklaanappeja ja halpaa konjakkia.

“En voi sille mitään. Jo lapsena pidin suklaanapeista ja täysi-ikäiseksi tultuani myös konjakista. Eikä näillä palkoilla mihinkään kalliiseen konjakkiin pääse tottumaan.”

Vaikka ehdimmekin aloittaa tämän jutun uteliaisuutta herättävällä otsikolla, tietolähteenpenteleemme äityi hieman ennen aamuviittä väittämään, että suojelupoliisin massarekrytoinnin toteutuminen on tässä vaiheessa epätodennäköistä, koska suurin osa tiedustelulakien muutoksista saataneen toteutetuksi.

“Muutokset ovat välttämättömiä, koska Suomi tuhoutuu ilman niitä.”

Tällä hetkellä enemmistö suomalaisista joutuu hoitamaan arkaluonteisten tiedustelutietojen luovuttamisen itsepalveluna Facebookin kautta.

Lue Uutissirkuksesta myös:
3.2.2015: Miehen epäillään aikoneen Keravan rautatieasemalla

Aiheesta muualla:
Yle 19.4.2017: Suojelupoliisi saamassa oikeudet verkkotiedusteluun: Suomi haluaa suojautua terrorismilta ja vakoilulta
HS 19.4.2017: Lakiluonnos toisi Supolle ja Puolustusvoimille uusia laajoja keinoja tiedusteluun: HS perkasi ehdotusten sisällön
HS 18.4.2017: Kirjeet auki ja salaisia vierailuja työpaikalle – Supolle ja Puolustusvoimille ehdotetaan uusia tiedustelukeinoja
Valtioneuvosto 19.4.2017: Siviilitiedustelulainsäädäntö. Siviilitiedustelulakityöryhmän mietintö (PDF)Tykkäsitkö jutusta? Tietosuojadirektiivin vuoksi Tykkää-nappula näkyy tämän rivin yläpuolella vain jos olet kirjautunut Facebookiin ja hyväksynyt sen asetusten evästevalikosta valinnaiset evästeet.

Info Mediatiedot Toimitus Toimittajaksi Kauppa International

© 2021 Suomen Uutissirkus & Cheatingu Consulting & Pohjoisnapa-tuotanto, BOX 1047, 00101 HELSINKI, FINLAND | Uutissirkus on kansainvälinen ilosanomalehti verkossa eli satiirinen ilmaisjakeluverkkolehti | Vastaava päätoimittaja: Gilbert Granholm | ISSN 1798-5048 | Huumori, komiikka, satiiri, ajankohtaissatiiri, parodia, travestia ja muu burleski jonglööraus alkoi cheatingu.com -sivustolla vuonna 2004 | Entries (RSS) | Käytämme evästeitä, jotta kaikki liikehtimisenne internjetissä taltioituisi mahdollisimman moneen paikkaan ja edistäisi meidän ja etenkin yhden jos toisen muunkin tahon puuhailuja, jotka kaikki totta tosiaan kestävät päivänvalon, niin että eipä tässä sitten muuta kuin jatkat surffailua ja näin osoitat hyväksyväsi kaiken edellämainitun, mutta toisin kuin jokseenkin kaikki muut voit toki lukaista vielä tietosuojaselosteemme.