Press "Enter" to skip to content

Uusimmat

Miehen epäillään aikoneen Keravan rautatieasemalla

Ilman naapurinsa tarkkaavaisuutta ja teleoperaattoreiden apua suomalaistaustainen mies olisi saattanut jäädä vapaalle jalalle, vaikka hän selvästi aikoi jotakin.

lähijuna ohittaa Keravan Prisman
Vantaalaismies pidätettiin heti kun hän astunut junasta Keravan maaperälle.

“Saamiemme tietojen mukaan mies oli toistuvasti selannut ja tallentanut juna- ja bussiaikatauluja sekä katsonut ainakin kahden keskiuusmaalaisen rautatieaseman pohjapiirroksia”, myöhään aamuyöllä juottamamme suojelupoliisin virkailija Antero Peltomaa toteaa.

“Hän oli myös tutkinut Keravan Prisman aukioloaikoja sekä tilannut nettikaupasta alkaliparistoja.”

Vantaan Korsossa asunut mies pidätettiin heti kun hänen junansa oli saapunut Keravan rautatieasemalle. Miehen ovinaapuri oli jo pitkään kiinnittänyt huomiota tämän käytökseen.

“Hän alkoi tervehtiä minua rappukäytävässä heti kun oli muuttanut samaan taloon runsaat kaksi vuotta sitten”, Teppo Lampinen sanoo.

Lampinen raportoi asiasta suojelupoliisille, kun oli tavannut miehen asiamiespostissa lähettämässä kahta kirjettä.

“Jos hänellä ei ole mitään salattavaa, niin miksi hän välttelee sähköpostia ja sulkee viestinsä kirjekuoreen?” Lampinen ja Peltomaa tiedustelevat yhteen ääneen.

Vantaalaismies on tällä hetkellä pidätettynä. Häntä epäillään jatketusta törkeästä aikomisesta.

Miehen omien sanojen mukaan hän saattoi syyllistyä pummilla matkustamiseen tai kenties vyöhykerajan ylittämiseen ilman asianmukaista matkalippua, “mutta Keravalle tulin kyllä ihan siitä syystä, että siitä aseman vierustan Prismasta sai lauantaimakkaraa halvemmalla kuin minun lähikaupastani.”

Aiheesta muissa aviiseisssa:
HS 27.1.2015: Armeijan tiedustelupomo: Nettivalvonta kuin Nelostien liikenteen seuraamista

Info Mediatiedot Toimitus Toimittajaksi Kauppa International

© 2022 Suomen Uutissirkus & Cheatingu Consulting & Pohjoisnapa-tuotanto, BOX 1047, 00101 HELSINKI, FINLAND | Uutissirkus on kansainvälinen ilosanomalehti verkossa eli satiirinen ilmaisjakeluverkkolehti | Vastaava päätoimittaja: Gilbert Granholm | ISSN 1798-5048 | Huumori, komiikka, satiiri, ajankohtaissatiiri, parodia, travestia ja muu burleski jonglööraus alkoi cheatingu.com -sivustolla vuonna 2004 | Entries (RSS) | Käytämme evästeitä, jotta kaikki liikehtimisenne internjetissä taltioituisi mahdollisimman moneen paikkaan ja edistäisi meidän ja etenkin yhden jos toisen muunkin tahon puuhailuja, jotka kaikki totta tosiaan kestävät päivänvalon, niin että eipä tässä sitten muuta kuin jatkat surffailua ja näin osoitat hyväksyväsi kaiken edellämainitun, mutta toisin kuin jokseenkin kaikki muut voit toki lukaista vielä tietosuojaselosteemme.