Press "Enter" to skip to content

Vierasmaa

Mustanmeren rannalta löytyi hylätty palatsi – Talon omistanee Venäjän kansa

Venäjän presidentti Vladimir Putin korostaa, ettei palatsi missään tapauksessa kuulu ainakaan hänelle.

Versailles
Kuva: Denis Cheyrouze / Pixabay

Ranskan Versaillesia jossain määrin muistuttavan palatsin havaitsi ensimmäisenä Aleksej Navalnyin säätiön tutkijaryhmä. Noin 18 000 neliömetrin rakennus nähtiin lähellä Gelendžikin kaupunkia.

Palatsissa lienee noin sata huonetta ja keittiö sekä ruokailutila ja vaatehuone. Lisäksi sen tontilla on mm. maan alle rakennettu jääkiekkostadion.

”Mikäli palatsin omistajaa ei saada selville, niin kansallehan sen silloin täytyy kuulua”, arvioi Uutissirkuksen Venäjä, Venäjä, ja Venäjä -asiantuntija Uolevi Ahonen.

”Kansan omistusoikeuden puolesta puhuisi ainakin Putinin oma muutaman vuoden takainen ansio- ja omaisuusilmoitus. Sen mukaan hänellä ei todellakaan ole mitään palatseja, koska hän omistaa Venäjällä vain 77-neliöisen asunnon, kaksi Volgaa ja yhden Lada Nivan sekä peräkärryn.”

Aiheesta muissa aviiseissa:
HS 25.1.2021: Putin Mustanmeren palatsista: Ei se ole minun, video on tekaistu

Info Mediatiedot Toimitus Toimittajaksi Kauppa International

© 2024 Suomen Uutissirkus & Cheatingu Consulting, BOX 1047, 00101 HELSINKI, FINLAND | Uutissirkus on kansainvälinen ilosanomalehti verkossa eli satiirinen ilmaisjakeluverkkolehti | Vastaava päätoimittaja: Gilbert Granholm | ISSN 1798-5048 | Huumori, komiikka, satiiri, ajankohtaissatiiri, parodia, travestia ja muu burleski jonglööraus alkoi cheatingu.com -sivustolla vuonna 2004 | Entries (RSS) | Käytämme evästeitä, jotta kaikki liikehtimisenne internjetissä taltioituisi mahdollisimman moneen paikkaan ja edistäisi meidän ja etenkin yhden jos toisen muunkin tahon puuhailuja, jotka kaikki totta tosiaan kestävät päivänvalon, niin että eipä tässä sitten muuta kuin jatkat surffailua ja näin osoitat hyväksyväsi kaiken edellämainitun, mutta toisin kuin jokseenkin kaikki muut voit toki lukaista vielä tietosuojaselosteemme. Niin ja semmoista vielä, että Mastodonissakin ollaan.