Press "Enter" to skip to content

Vierasmaa

Mustanmeren rannalta löytyi hylätty palatsi – Talon omistanee Venäjän kansa

Venäjän presidentti Vladimir Putin korostaa, ettei palatsi missään tapauksessa kuulu ainakaan hänelle.

Versailles
Kuva: Denis Cheyrouze / Pixabay

Ranskan Versaillesia jossain määrin muistuttavan palatsin havaitsi ensimmäisenä Aleksej Navalnyin säätiön tutkijaryhmä. Noin 18 000 neliömetrin rakennus nähtiin lähellä Gelendžikin kaupunkia.

Palatsissa lienee noin sata huonetta ja keittiö sekä ruokailutila ja vaatehuone. Lisäksi sen tontilla on mm. maan alle rakennettu jääkiekkostadion.

”Mikäli palatsin omistajaa ei saada selville, niin kansallehan sen silloin täytyy kuulua”, arvioi Uutissirkuksen Venäjä, Venäjä, ja Venäjä -asiantuntija Uolevi Ahonen.

”Kansan omistusoikeuden puolesta puhuisi ainakin Putinin oma muutaman vuoden takainen ansio- ja omaisuusilmoitus. Sen mukaan hänellä ei todellakaan ole mitään palatseja, koska hän omistaa Venäjällä vain 77-neliöisen asunnon, kaksi Volgaa ja yhden Lada Nivan sekä peräkärryn.”

Aiheesta muissa aviiseissa:
HS 25.1.2021: Putin Mustanmeren palatsista: Ei se ole minun, video on tekaistu

Info Mediatiedot Toimitus Toimittajaksi Kauppa International

© 2025 Suomen Uutissirkus & Cheatingu Consulting, BOX 1047, 00101 HELSINKI, FINLAND | Uutissirkus on kansainvälinen ilosanomalehti verkossa eli satiirinen ilmaisjakeluverkkolehti | Vastaava päätoimittaja: Gilbert Granholm | ISSN 1798-5048 | Huumori, komiikka, satiiri, ajankohtaissatiiri, parodia, travestia ja muu burleski jonglööraus alkoi cheatingu.com -sivustolla vuonna 2004 | Entries (RSS) | Käytämme evästeitä, jotta kaikki liikehtimisenne internjetissä taltioituisi mahdollisimman moneen paikkaan ja edistäisi meidän ja etenkin yhden jos toisen muunkin tahon puuhailuja, jotka kaikki totta tosiaan kestävät päivänvalon, niin että eipä tässä sitten muuta kuin jatkat surffailua ja näin osoitat hyväksyväsi kaiken edellämainitun, mutta toisin kuin jokseenkin kaikki muut voit toki lukaista vielä tietosuojaselosteemme. Niin ja semmoista vielä, että Mastodonissakin ollaan.

For our international audience: We are not afraid of the following terms:
activism, activists, advocacy, advocate, advocates, barrier, barriers, biased, biased toward, biases, biases towards, bipoc, black and latinx, community diversity, community equity, cultural differences, cultural heritage, culturally responsive, disabilities, disability, discriminated, discrimination, discriminatory, diverse backgrounds, diverse communities, diverse community, diverse group, diverse groups, diversified, diversify, diversifying, diversity and inclusion, diversity equity, enhance the diversity, enhancing diversity, equal opportunity, equality, equitable, equity, ethnicity, excluded, female, females, fostering inclusivity, gender, gender diversity, genders, hate speech, hispanic minority, historically, implicit bias, implicit biases, inclusion, inclusive, inclusiveness, inclusivity, increase diversity, increase the diversity, indigenous community, inequalities, inequality, inequitable, inequities, institutional, lgbt, marginalize, marginalized, minorities, minority, multicultural, polarization, political, prejudice, privileges, promoting diversity, race and ethnicity, racial, racial diversity, racial inequality, racial justice, racially, racism, sense of belonging, sexual preferences, social justice, sociocultural, socioeconomic, status, stereotypes, systemic, trauma, under appreciated, under represented, under served, underrepresentation, underrepresented, underserved, undervalued, victim, women, women and underrepresented.