Press "Enter" to skip to content

Vierasmaa

Republikaanit suunnittelevat: Trumpin mikrofoni suljetaan hänen loppukautensa ajaksi

Uutissirkuksen asiantuntijan mukaan Trumpin presidenttikauden viimeiset kaksi viikkoa eivät aivan riitä Joe Bidenin etumatkan saavuttamiseen.

Donald Trump, Year 2013
Kuva: Gage Skidmore/Flickr Lisenssi: CC BY-SA 2.0

”Neljä viikkoa vähintään tarvittaisiin”, Uutissirkuksen demokratia- ja sirkusasiantuntija Uolevi Ahonen arvioi.

Myös republikaanipuolueesta tavoittamamme nimettömänä pysyttelevä lähde on varovaisen toivoton.

”Mikäli olisimme keksineet tämän jo tammikuussa 2016, Trumpin uudelleenvalinta olisi lähes varma.”

”Tällöin tosin myös hänen Twitterinsä olisi pitänyt mykistää.”

”Jokainen valkoisen talon lehdistösihteeri on toki ehdottanut asiaa vuorollaan, mutta tullut erotetuksi”, tietolähteemme lisää ja lähtee hakemaan apteekista täydennystä jo ennestään vahvaan lääkitykseensä.

Trumpin mikrofonin sulkeminen aiheuttaisi kuitenkin niin laajaa taloudellista vahinkoa, että siihen tuskin mennään. Pahin kärsijä olisi Fox News, joka joutuisi täyttämään Trumpille varatun tilan jollakin muulla materiaalilla.

”Ei niitä heiluvia käsiä kukaan kovin kauan jaksaisi ilman ääntä katsoa”, Ahonen vahvistaa.

Hän korostaa, että Donald Trumpin työskentely USA:n presidenttinä on voimauttanut ihmisiä eri puolilla maailmaa.

”Se on osoittanut demokratian toimivuuden. Edes Trump ei ole onnistunut kokonaan tuhoamaan sitä. Lisäksi hän on antanut kaikille voimia omien haaveidensa toteuttamisessa osoittamalla, että kuka tahansa voi päästä mihin tahansa tehtävään, kuten tässä tapauksessa USA:n presidentiksi.”

Aiheesta muissa aviiseissa:
Yle 20.10.2020: Vaaliväittelyiden järjestäjä: Trumpin ja Bidenin mikrofonit suljetaan toisen puheenvuoron ajaksi viimeisessä tv-väittelyssä

Info Mediatiedot Toimitus Toimittajaksi Kauppa International

© 2024 Suomen Uutissirkus & Cheatingu Consulting, BOX 1047, 00101 HELSINKI, FINLAND | Uutissirkus on kansainvälinen ilosanomalehti verkossa eli satiirinen ilmaisjakeluverkkolehti | Vastaava päätoimittaja: Gilbert Granholm | ISSN 1798-5048 | Huumori, komiikka, satiiri, ajankohtaissatiiri, parodia, travestia ja muu burleski jonglööraus alkoi cheatingu.com -sivustolla vuonna 2004 | Entries (RSS) | Käytämme evästeitä, jotta kaikki liikehtimisenne internjetissä taltioituisi mahdollisimman moneen paikkaan ja edistäisi meidän ja etenkin yhden jos toisen muunkin tahon puuhailuja, jotka kaikki totta tosiaan kestävät päivänvalon, niin että eipä tässä sitten muuta kuin jatkat surffailua ja näin osoitat hyväksyväsi kaiken edellämainitun, mutta toisin kuin jokseenkin kaikki muut voit toki lukaista vielä tietosuojaselosteemme. Niin ja semmoista vielä, että Mastodonissakin ollaan.