Pohjoismaiden dynaamisimmin pysähdyttävä satiirisivusto

Ole muodin etulinjassa! Hanki itsellesi Uutissirkuksen T-paita!

Nyt löytyy hommeleita yli 13000 osaajalle!

Raportoi 28.04.2011 09.04 Muut kohkaukset, Tapetilla nyt, Työurat, Uusimmat, Uutiset ja vanhaset

Erityisesti lyhyillä toimeksiantosopimuksilla työskentelevistä yrittäjistä on valtava pula kaikilla aloilla.

Palaverissaramppaaja, muutoskohkaaja ja sähköpostinavaaja kuuluvat rekrytointisivustomme dynaamisimpiin ammattinimikkeisiin.

Uutissirkuksen ja sen emoyhtiön Cheatingu Consultingin visiona on olla johtava maailmankaikkeudessa ja sen ulkopuolella nääs. Jos jaat tämän vision kanssamme, tule ja yhdy meihin!

Rekrytoimme lähes päivittäin omiin ja asiakkaidemme työpisteissä tapahtuviin osaamistarpeiden tyydytysakteihin kaikkien alojen osaajia. Juuri nyt etsimme Sinua,

Palaverissaramppaaja (24 kpl)
Muutoskohkaaja (12 kpl)
Toimistossakyyköttäjä (30 kpl)
Pomonvitseillenauraja (30 kpl)
Netissäsurffaaja (AMK) (30 kpl)
Sähköpostinavaaja (12000 kpl)
Moottoripyörälläpaikallesaapuja (50 kpl)
Yrittäjyydenerinomaisuudestapaasaaja (1000 kpl)
Työntekijä (1 kpl)

Palaverissaramppaaja (24 kpl)

Ramppaat alvariinsa palavereissa. Mikään asia ei ole sinulle olemassa, ennen kuin se on otettu esille palaverissa. Mikään asia ei myöskään voi edistyä ilman että kaikki asianosaiset pitävät aiheesta ainakin yksitoista kokousta.

Mikäli sinulla on vaikeuksia mennä ripulille vessaan ilman että pidät asiasta palaverin vähintään neljän ihmisen kanssa, olet juuri etsimämme henkilö. Osaat myös sujuvasti istua tuolilla ja avata ja sulkea kannettavan tietokoneen kannen.

Muutoskohkaaja (12 kpl)

Muutoskohkaaja työskentelee läheisessä yhteistyössä palaverissaramppaajien kanssa, ja vastaa koko henkilökuntaamme koskevien organisaatiouudistusten suunnittelusta, valmistelusta ja toteuttamisesta. Olet valmis viemään läpi uuden organisaatiouudistuksen vähintään kahden viikon välein.

Niin mitätöntä tekniikan tai toimintatavan muutosta ei olekaan, ettet innostuisi siitä. Luet mielelläsi 40 vuotta vanhaa englanninkielistä markkinointialan kirjallisuutta ja pyrit tehokkaasti tuomaan kaikki näistä teoksista löytämäsi itsellesi uudet sanat kaikkien työntekijöidemme tietoisuuteen aiheesta joka viikko järjestettävissä pitching-tilaisuuksissa. Koska meidän täytyy juosta pysyäksemme paikallamme, on työpisteesi sijoitettu juoksumaton päälle.

Toimistossakyyköttäjä (30 kpl)

Tässä työssä näytät osaamisesi istumalla toimistossa 7,5 tuntia vuorokaudessa. Saavut aamulla klo 7.58, aloitat toimistossa kyyköttämisen klo 8.00. Juot kahvia viidentoista minuutin ajan klo 9.00 ja 14.00 sekä käyt syömässä 30 minuuttia klo 11.00. Poistut työstä klo 15.58, jotta voit mainita hississä mahdollisesti kohtaamillesi ihmisille “vähän varastaneesi”.

Hyvä ajanhahmotuskyky ja pakaralihaksisto ovat tässä tehtävässä eduksi. Lobotomialeikkauksesi maksaa työnantaja.

Pomonvitseillenauraja (30 kpl)

Kuulut kuusihenkiseen tiimiin, joka ympäröi yhtiösi tai osastosi johtajan työaikana ja töihin liittyvissä ilta- ja yötilaisuuksissa. Tehtävänäsi on nauraa kovaäänisesti ja lyödä kämmenillä reisiisi aina kun johtaja kertoo vitsin tahi sutkauksen.

Mikäli sinulla on kokemusta haastavista käskyntäyttötehtävistä ja mikäli lisäksi naurat katketaksesi TV2:n omatuotantoiselle viihteelle, tämä on juuri sinun tilaisuutesi näyttää osaamisesi.

Netissäsurffaaja (AMK) (30 kpl)

Surffailet netissä niin, että silmät päästä pullistuvat. Käytät samanaikaisesti vähintään Facebookia, Twitteriä ja sähköpostia. Tarkistat ne ainakin tasaminuutein ja tarvittaessa useamminkin. Muutoin toimit kuten toimistossakyyköttäjä, paitsi että et käy kahvilla etkä syömässä, koska silloin statuksesi joutuisi olemaan päivittämättä liian kauan.

Jos olet omistautunut netissä surffaamiseen jo AMK-opintojesi oppituntien aikana niin, että et edes muista, miltä alalta olet ehkä valmistunut, olet juuri etsimämme henkilö.

Sähköpostinavaaja (12000 kpl)

Päivittäisessä työssäsi avaat, luet, analysoit, tulostat ja mapitat kaikki työtovereidesi lähettämät ja heille saapuvat sähköpostiviestit. Työvuorosi päättyessä raportoit havainnoistasi suoraan ylimmälle johdolle.

Jos olet valmis kolmivuorotyöhön ja jos muiden asiat ovat aina kiinnostaneet sinua omia asioitasi enemmän, liity joukkoomme ja kehitä osaamistasi tällä tulevaisuuden mittavimmalla kasvuklusterilla. Stasi-menneisyytesi on rekrytoinnissa ylimääräinen meriitti.

Moottoripyörälläpaikallesaapuja (50 kpl)

Monilla yritysjohtajilla ja poliitikoilla on vain AB-kortti vailla aiempaa ajokokemusta kaksipyöräisistä. Koska he silti haluavat tulla ikuistetuiksi iltapäivälehtien kanteen mahdollisimman kookkaan moottoripyörän selässä, he ovat ulkoistaneet asian meille.

Työssäsi sinut maskeerataan asiakkaamme näköiseksi, jonka jälkeen saavut vähintään tuhatkuutioisella moottoripyörällä maatalousnäyttelyihin, kyläjuhliin, osavuosikatsausten julkistustilaisuuksiin tai erilaisiin kokouksiin ja konferensseihin.

Ominaisuuksistasi arvostamme eniten moottoripyörän käsittelytaitoa, myönteistä suhtautumista nykyiseen suomalaiseen kansanvaltaiseen yhteiskuntajärjestelmään sekä valmiutta viikonlopputyöskentelyyn.

Yrittäjyydenerinomaisuudestapaasaaja (1000 kpl)

Tässä täysin uudessa vakinaisessa kuukausipalkkaisessa veronmaksajien varoin kustannetussa yrittäjyydenerinomaisuudestapaasaajan tehtävässä vierailet päiväkodeissa, kouluissa, maakuntaliitoissa, työllisyyskursseilla, leipäjonoissa ja televisiouutisissa paasaamassa yrittäjyyden erinomaisuudesta. Yrittäjyyskasvatus, sisäinen yrittäjyys ja ulkoistaminen täyttävät ajatuksesi niin, että unohdat jopa välillä kysellä lomakorvauksesi perään.

Sopiaksesi tähän työhön sinulla tulee olla vähintään viidentoista vuoden kokemus kuukausipalkkaisesta työsuhteesta jonkin julkisyhteisön tai pörssiyhtiön palveluksessa.

Työntekijä-yrittäjä (1 kpl)

Määräaikaisena (2 kk) työntekijänämme teet kaikki päivittäisen toimintamme vaatimat työt, koska ne tahtovat jostain syystä jäädä edellä mainituilta henkilöiltä tekemättä.
Mikäli sinulla on oma toiminimi ja hoidat meidän sinulle antamamme toimeksiannot erinomaisesti ja joustavasti, saatamme ehdottaa sinulle määräaikaisen toimeksiantosopimuksesi päättyessä uutta kahden kuukauden sopimusta.

Hae hommeleitamme jo tänään!

Mikäli haluat hakea yhtiössämme avoinna olevia hommeleita, lähetä hakemuksesi postilokero-osoitteeseemme ja liitä papereihisi vuosipalkkatoivomustasi vastaava rahasumma pieninä seteleinä. Puhelin- tai sähköpostitiedusteluihin emme vastaa.


Ole muodin etulinjassa! Hanki itsellesi Uutissirkuksen T-paita!

Lue Uutissirkuksesta enemmänkin teemoista ,

Tutustu toki kaikkiin aihepiireihimme: 112 aikataulut alaiset aluehallinto aluepolitiikka alusasut ja päällysvaatteet amk anteeksipyynnöt arkkitehtuuri asuntopula autoilu autot avaruus bussikatokset bussit C2H5OH demokratia eduskuntavaalit2015 elintarviketeollisuus elokuvabusines elämä ja epäerotiikka elämän paras aika energia esimiehet Espoo estetiikka eurovaalit 2014 facebook fanitus Finland gladiaattorit graffitit Guggenheim havainnot Helsinki herkut humppa huvit hybridiautot ja -reet hyvä veli -verkostot idyllit ihmisyys ilotulitteet ja muu pauke In English Internet islam isyys ja äitiys jakamistalous jakeluautot jalankulku jatkosota jouluherkut julkisuus junat kaapelijakokaapit kaavoitus kannabis kansantalous katutaide kaupanteko keittiöideat keksinnöt kieli ja kirjoittaminen kierrätys kiinteistöhuollot ja talonmiehet kirjallisuus kodinhoito kodinkoneet kohtuullisuus kohut komeettakarriäärit korvaukset kotitalousvähennys koulut koulutus kristinusko kulinarismi kunnallispolitiikka kuntatalous kuntavaalit 2008 kuntavaalit 2012 kuntavaalit 2017 kuolemanvakavuus kutsunnat kybersota ja -rauha käteinen lakimiehet ja -naiset lapset latua! leikkaukset lentoturvallisuus levikkikierre liikenne likasankojournalismi lintsaus lottovoitot luovuus lyhenteet Länsimetro marjastus metsästys ja tuulastus markkinointitoimeliaisuus matkailu media merkkipäivät miehet miehet ja miehet miehet ja naiset mikrotalous monarkiat monikulttuurisuus moottorit mopoautot mopot motorismi muoti muoto muotoilu muuten vaan sota mäntsälä Mäntsälä mielessäin naapurisopu naiset naiset ja miehet naiset ja naiset nettihuijaukset nuoriso opinnot opiskelijaelämä Oulu paikallinen sopiminen palvelut parvekegrillaus perhe perinnöt piparkakkutalot pojat politiikka Posti presidenttipeli 2018 purjeet ja moottorit pyöräily raha rakentaminen ja remontit rap rasismi ravinto retoriikka reviirit rintamamiestalot robotiikka rock roskalavat, -säiliöt ja paperikorit roskasäiliöt ja paperikorit sairaus ja terveys Salo sapuska saunonta seteliraha siivous sijoittaminen Sipoo sisustaminen sisältö some Sote susihavainnot suurpedot sähköautot säästöt säät ja ilmat Tallinna talous taloyhtiöt talvi- ja normaaliaika talvisota Talvivaara Tampere tehokkuus tekniikka tiede tietojärjestelmät Tommosjärvi tortut Tour de ski tukiratkaisut tulevaisuus tunteet Turku turvallisuus ja turvattomuus tuulivoima twitter työ ja työttömyys työkalut ja räjähdysaineet uhat urheilu USA USA:n vaalit 2012 vaalikoneet vaarat vaatetus vakavuus vanhat vanhat lehdet kertovat vanhukset Vantaa vappu varainhoito Venäjä verotus vihreät arvot viina ja viini Viipuri vuosi 1918 väy ydinvoima Yle ylioppilaaksi yt-neuvottelut älypuhelimet