Press "Enter" to skip to content

Työurat

Aktivoitunut työtön valaisi taivaan tiistaiaamuna

Työttömän aktiivisuus synnytti taivaalle harvinaisen kirkkaan tulipallon, josta hallituksen joukot (kok) tekivät havaintoja ympäri Suomea.

täysikuu puun oksien takana
Työttömän Lounais-Suomen taivaalle synnyttämä valoilmiö näkyi ympäri Suomen. (Arkistokuva, jossa ei näy työtöntä eikä Lounais-Suomea, mutta kyllä tämä nyt sentään yhdestä valoilmiöstä käy).

Parhaiten tulipallo näkyi lounaisessa Suomessa, mikä saattaa johtua siitä, että työtön oli kiinnostunut Uudenkaupungin autotehtaan tarjoamista vuokratyöpaikoista.

Uutissirkuksen tavoittama työtön 55-vuotias mieshenkilö myöntää aiheuttaneensa tulipallon, kun onnistui päivän valjetessa jättämään nettihakemuksensa vuokratyövoimaa autotehtaalle välittävään yritykseen. Vuokratyöfirma kertoo, että haussa on 300 autonrakentajaa, jotka saavat opastuksen tehtäviinsä työvoimapoliittisena koulutuksena.

Hallituksen joukkojen mukaan tulipallon synnyttäminen ei riitä aktiivisuuden tuntomerkiksi, koska siitä ei makseta vähintään 6,41 euron tuntipalkkaa.

Tulipallo ehti olla näkyvissä viiden sekunnin ajan. Mikäli se hyväksyttäisiin työksi, työttömän täytyisi vielä ennen huhtikuuta olla aktiivinen vähintään 17 tuntia 59 minuuttia ja 55 sekuntia.

Työpaikkaa hakenut mies kertoo olevansa joustava työaikojen suhteen, vuorotyövalmius on hänellä vakiona ja lisävarusteena Suomen kielen taito.

Aiheesta muualla:
Yle 9.1.2018: Tulipallo valaisi taivaan tiistaiaamuna – Nosturinkuljettaja: Se oli tähdenlento potenssiin sata
HS 7.1.2018: Aktiivimalli on kömpelyydessään välivaihe – seuraava hallitus joutuu uudistamaan koko sosiaaliturvan
Kela 8.1.2018: Aktiivimallin karikoita
TE-palvelut 20.12.2017: Autonrakentajia, 300 paikkaa, Valmet Automotive Oy, Uusikaupunki

Info Mediatiedot Toimitus Toimittajaksi Kauppa International

© 2024 Suomen Uutissirkus & Cheatingu Consulting, BOX 1047, 00101 HELSINKI, FINLAND | Uutissirkus on kansainvälinen ilosanomalehti verkossa eli satiirinen ilmaisjakeluverkkolehti | Vastaava päätoimittaja: Gilbert Granholm | ISSN 1798-5048 | Huumori, komiikka, satiiri, ajankohtaissatiiri, parodia, travestia ja muu burleski jonglööraus alkoi cheatingu.com -sivustolla vuonna 2004 | Entries (RSS) | Käytämme evästeitä, jotta kaikki liikehtimisenne internjetissä taltioituisi mahdollisimman moneen paikkaan ja edistäisi meidän ja etenkin yhden jos toisen muunkin tahon puuhailuja, jotka kaikki totta tosiaan kestävät päivänvalon, niin että eipä tässä sitten muuta kuin jatkat surffailua ja näin osoitat hyväksyväsi kaiken edellämainitun, mutta toisin kuin jokseenkin kaikki muut voit toki lukaista vielä tietosuojaselosteemme. Niin ja semmoista vielä, että Mastodonissakin ollaan.