Press "Enter" to skip to content

Työurat , Uusimmat

Työkokeilija sai vakinaisen työpaikan

Medianomiksi vuonna 2009 valmistunut Jennika Kinnunen, 33, on tänään tyytyväinen kuukausipalkkainen työntekijä. Vantaalaisnainen pääsi vakituiseen työsuhteeseen työkokeilunsa jälkeen.

ihmiset kulkevat meren jäällä suuntaan jos toiseen
Jennika Kinnunen löysi oman suuntansa työkokeilussa. Kinnunen kuvassa äärimmäisenä jokseenkin taka-alalla.

“En olisi tässä missä nyt olen, ellen olisi ollut opiskelujeni päätyttyä palkattomassa työharjoittelussa”, Kinnunen korostaa.

Valmistumisensa jälkeen Kinnunen oli huoltoaseman kahvilassa kesätöissä ja sen jälkeen työttömänä. Lähes vuoden työttömyysjaksoa seurasi kolmen kuukauden työkokeilu media-alan yrityksessä, mikä sai uuden lehden kääntymään hänen elämässään.

“Minut neuvottiin tuohon työkokeiluun, jotta voin selvittää, onko osaamiseni ajan tasalla ja olisiko yrittäjyys minulle sopiva vaihtoehto”, Kinnunen kertoo.

“Ja niin siinä kävi, että työkokeilun aikana löysin oman suuntani! Ymmärsin, että oma alani on sellainen, jolta saa töitä”, Kinnunen iloitsee.

Kun työkokeilu päättyi, nuori nainen hakeutui lähihoitajakoulutukseen. Hän valmistui vuonna 2014 eikä sen jälkeen ole ollut päivääkään työttömänä.

EDIT klo 10.51 Lounasruokalan jonossa juuri hetki sitten kuulemamme kokemusasiantuntijan arvion mukaan vuoteen 2025 mennessä noin 79 prosenttia suomalaisesta työvoimasta on koulutettu tai täydennyskoulutettu lähihoitajiksi, joten viimeistään silloin mahdollisen työttömän on työkokeiluun hakeutuessaan syytä saada johonkin muuhun alaan liittyviä oivalluksia varman leipäpuun löytääkseen.

Info Mediatiedot Toimitus Toimittajaksi Kauppa International

© 2024 Suomen Uutissirkus & Cheatingu Consulting, BOX 1047, 00101 HELSINKI, FINLAND | Uutissirkus on kansainvälinen ilosanomalehti verkossa eli satiirinen ilmaisjakeluverkkolehti | Vastaava päätoimittaja: Gilbert Granholm | ISSN 1798-5048 | Huumori, komiikka, satiiri, ajankohtaissatiiri, parodia, travestia ja muu burleski jonglööraus alkoi cheatingu.com -sivustolla vuonna 2004 | Entries (RSS) | Käytämme evästeitä, jotta kaikki liikehtimisenne internjetissä taltioituisi mahdollisimman moneen paikkaan ja edistäisi meidän ja etenkin yhden jos toisen muunkin tahon puuhailuja, jotka kaikki totta tosiaan kestävät päivänvalon, niin että eipä tässä sitten muuta kuin jatkat surffailua ja näin osoitat hyväksyväsi kaiken edellämainitun, mutta toisin kuin jokseenkin kaikki muut voit toki lukaista vielä tietosuojaselosteemme. Niin ja semmoista vielä, että Mastodonissakin ollaan.