Press "Enter" to skip to content

Innovaatiot , Uusimmat

Action vangitsee mielenkiinnon vuonna 1919

Harry Hill kurottelee lentokoneen siiveltä kohti kuumailmapalloa vuoden 1919 toimintaelokuvassa
.

Viimeinen kino-ennätys.

Harry Hill -sarjaa varten otettu kuva. Etsivä seuraa lentokoneella irtopallossa pakenevaa roistoa. Kun on päässyt lähelle, nousee hän lentokoneen siivelle, tarttuu irtopallon laahusnuoraan ja kiipee pallon koriin tehdäkseen rikollisen vaarattomaksi.

Kuva ja teksti julkaistu Suomen Kuvalehden kansikuvana 22.11.1919 / Kansalliskirjasto

Harry Hill oli saksalainen toimintaelokuvasarja, joka käynnistyi vuonna 1918. Julkaisemamme otos lienee Valy Arnheimin tähdittämästä elokuvasta Aus tausend Metern Höhe.

Aiheesta muualla:
Wikipedia: Harry Hill (Filmreihe)

Info Mediatiedot Toimitus Toimittajaksi Kauppa International

© 2023 Suomen Uutissirkus & Cheatingu Consulting & Pohjoisnapa-tuotanto, BOX 1047, 00101 HELSINKI, FINLAND | Uutissirkus on kansainvälinen ilosanomalehti verkossa eli satiirinen ilmaisjakeluverkkolehti | Vastaava päätoimittaja: Gilbert Granholm | ISSN 1798-5048 | Huumori, komiikka, satiiri, ajankohtaissatiiri, parodia, travestia ja muu burleski jonglööraus alkoi cheatingu.com -sivustolla vuonna 2004 | Entries (RSS) | Käytämme evästeitä, jotta kaikki liikehtimisenne internjetissä taltioituisi mahdollisimman moneen paikkaan ja edistäisi meidän ja etenkin yhden jos toisen muunkin tahon puuhailuja, jotka kaikki totta tosiaan kestävät päivänvalon, niin että eipä tässä sitten muuta kuin jatkat surffailua ja näin osoitat hyväksyväsi kaiken edellämainitun, mutta toisin kuin jokseenkin kaikki muut voit toki lukaista vielä tietosuojaselosteemme. Niin ja semmoista vielä, että Mastodonissakin ollaan.