Press "Enter" to skip to content

Kulttuuri , Uusimmat

Teini tervehti isäänsä

Helsinkiläinen perheenisä hämmentyi vakavasti, kun hän kohtasi 13-vuotiaan tyttärensä sattumalta kadulla. Isän mukaan tytär oli katsonut häntä silmiin ja huutanut iloisesti hei.

pyöräilijä polkee oranssi takki yllään
Ohikulkija nappasi kuvan Juuso-Pekka Liimataisesta vain hetkeä ennen kuin tämä kohtasi tyttärensä.

Isä Juuso-Pekka Liimatainen kertoo tapauksen sattuneen alkuviikosta Helsingin kantakaupungissa, kun hän oli menossa polkupyörällään työpaikalleen iltavuoroon. Perheen äiti ei ole suostunut uskomaan isän sanoja todeksi.

“En tunnista meidän Hilmaa tästä kuvauksesta”, Mari Liimatainen toteaa epäröimättä.

“Kaiken lisäksi mieheni väittää Hilman kulkeneen tervehtimishetkellä porukassa, jossa hänen lisäkseen oli kolme samanikäistä tyttöä. Jopa nuo muut olivat muka heilauttaneet kättään, vaikka ovatkin käyneet meillä useita kertoja viime vuosina.”

Myös perheen naapurusto epäilee isän puheita.

“Kyllä nämä Liimataiset ovat olleet kaikin puolin tavanomaista väkeä, niin että vaikeaa on minun käsittää, että tällaista voisi noin vain sattua kirkkaassa päivänvalossa keskellä pääkaupunkia”, samassa kerrostalossa seitsemän vuotta asunut Pirjo Virtanen sanoo.

Uutissirkuksen puberteetti-, isänmurha- ja äidinmurha-asiantuntija Uolevi Ahonen kummeksuu tapahtunutta.

“En pysty uskomaan, että kaikki asiansa muutoin ikäkaudelleen tyypillisesti hoitava teini tekisi yhtäkkiä jotain tällaista ilman minkäänlaisia ennakolta havaittavia merkkejä.”

“Voi tietysti olla niin, että vanhempien käytöksessä on vuosien varrella esiintynyt jotain provosoivaa, mikä sitten olisi jäänyt itämään. Itse muistan, että 14-vuotiaana olin kerran tervehtimäisilläni viereisen asunnon naapureita, mutta sain sitten viime hetkellä suunnatuksi katseeni omiin kenkiini. Selitystä tuolloiselle tervehtimisaikeelleni en ole onnistunut löytämään edes terapiassa.”

Koska Suomen ainoan lastenpsykiatrin Jari Sinkkosen puhelin tuuttasi soittohetkellämme varattua, joudumme päättämään tämän aiheen käsittelyn tällä erää tähän.

Lue Uutissirkuksesta myös:
12.4.2016: Puhelin irtosi teinin kädestä
28.12.2012: Teini teki virheen ja pyysi sitä anteeksi

Info Mediatiedot Toimitus Toimittajaksi Kauppa International

© 2023 Suomen Uutissirkus & Cheatingu Consulting & Pohjoisnapa-tuotanto, BOX 1047, 00101 HELSINKI, FINLAND | Uutissirkus on kansainvälinen ilosanomalehti verkossa eli satiirinen ilmaisjakeluverkkolehti | Vastaava päätoimittaja: Gilbert Granholm | ISSN 1798-5048 | Huumori, komiikka, satiiri, ajankohtaissatiiri, parodia, travestia ja muu burleski jonglööraus alkoi cheatingu.com -sivustolla vuonna 2004 | Entries (RSS) | Käytämme evästeitä, jotta kaikki liikehtimisenne internjetissä taltioituisi mahdollisimman moneen paikkaan ja edistäisi meidän ja etenkin yhden jos toisen muunkin tahon puuhailuja, jotka kaikki totta tosiaan kestävät päivänvalon, niin että eipä tässä sitten muuta kuin jatkat surffailua ja näin osoitat hyväksyväsi kaiken edellämainitun, mutta toisin kuin jokseenkin kaikki muut voit toki lukaista vielä tietosuojaselosteemme. Niin ja semmoista vielä, että Mastodonissakin ollaan.