Press "Enter" to skip to content

Uusimmat

Mies pelkää: uudet asukkaat vaikeuttavat elämää Salossa

Paikallinen mies arvioi sadan euron tonttien perässä Saloon saapuvien asukkaiden uhkaavan kaupungin keskustan liikenteen sujuvuutta.

yksinäinen auto ajaa Salon Muotikadulla
Ari-Pekka Virtanen ei riemuitsisi, jos helsinkiläistaustaiset autoilijat yleistyisivät Salon seudulla.

“Ajatteles ny, et joku pääkaupunkiseurul asuva perhe päättää tul tänne”, Ari-Pekka Virtanen, 49, esittää itseään eniten kauhistuttavan tilanteen.

“Mitä tapahtuu, jos joku sillo lähtee ylittämää suajatiet ja tällase perhee isä tai äiti o auto ratis?” Virtanen kysyy keskusteluyhteyttä naapuriinsa hakien myöhään iltapäivällä kotitiensä postilaatikkoryhmän ääressä.

Naapuri ei sano mitään, koska hänen kuulolaitteensa paristo on lopussa. Virtanen joutuu siis vastaamaan itse itselleen.

“Tollane helsinkiläisii tapoihi tottunu kuljettaja voi yhtäkkii pysähtyy suajatie ettee, jos näkkee siäl ihmisii. Siin voi äkkii ol kolmeki autoo jonos, jos se ensimmäine tekkee stopi.”

“Tai jos liikennevalois o vihree valo ja autoilija kääntyy oikeel, misä myös jalakulkijal palaa vihree valo? Sillonki helsinkiläine on vaaraks, kun se voi täysi ennalt arvaamati lyär jarru pohjaa”, Virtanen jatkaa ja näyttää merkintää vanhassa kalenterissaan.

“Juur noi tapahtu vuan 2001 siin Mariakarul Homoparki lähel. Mää oli just sillo tullu tän hesast, mut kyl mää tähä päivää mennes jo melkkei käy salolaisest, käynksmää?”

Lue Uutissirkuksesta myös:
2.11.2016: Vilkkua käyttänyt autoilija sekoitti liikenteen Salossa

Aiheesta muualla:
TS 21.11.2017: Asukaskatoa poteva Salo myy tontteja polkuhintaan: kymppitonnien tontti satasella
Salon kaupunki, kaupunginhallitus 20.11.2017: Suomi 100 -tonttikampanja
Yle 17.11.2017: Salo myy omakotitontteja satasella sadan päivän ajan

Info Mediatiedot Toimitus Toimittajaksi Kauppa International

© 2023 Suomen Uutissirkus & Cheatingu Consulting & Pohjoisnapa-tuotanto, BOX 1047, 00101 HELSINKI, FINLAND | Uutissirkus on kansainvälinen ilosanomalehti verkossa eli satiirinen ilmaisjakeluverkkolehti | Vastaava päätoimittaja: Gilbert Granholm | ISSN 1798-5048 | Huumori, komiikka, satiiri, ajankohtaissatiiri, parodia, travestia ja muu burleski jonglööraus alkoi cheatingu.com -sivustolla vuonna 2004 | Entries (RSS) | Käytämme evästeitä, jotta kaikki liikehtimisenne internjetissä taltioituisi mahdollisimman moneen paikkaan ja edistäisi meidän ja etenkin yhden jos toisen muunkin tahon puuhailuja, jotka kaikki totta tosiaan kestävät päivänvalon, niin että eipä tässä sitten muuta kuin jatkat surffailua ja näin osoitat hyväksyväsi kaiken edellämainitun, mutta toisin kuin jokseenkin kaikki muut voit toki lukaista vielä tietosuojaselosteemme. Niin ja semmoista vielä, että Mastodonissakin ollaan.