Press "Enter" to skip to content

Uusimmat

Vieras mies käveli kadulla Kirkkonummella

Tapaus sattui Evitskogissa varhain keskiviikkoiltapäivällä. Ainakin yhden kirkkonummelaisen epäillään sanoneen tulokkaalle päivää.

simstrand i Evitskog, Kyrkslätt
Arkistokuvamme Evitskogin vilinästä ei liity tapaukseen.

“Jåå, se käveli minun tontin ohi ja minä sille sanoin, että morjens, mikä on meininki ja se sanoi, että se tulee Syyriasta”, paljastaa muukalaista vakavimmin tervehtinyt mies, joka ei halua nimeään julkisuuteen.

“Tarjosin sille kahvit ja se kertoi, että sen koti oli poltettu ja isä ammuttu ja sitten se oli piilottanut vaimonsa ja kaksi pientä lastaan sukulaisten luo, kun ne eivät sen mielestä olisi kestäneet venematkaa Euroopan puolelle ja nyt sitä kiinnostais, että miten se sais jotain työtä, jotta se voisi lähettää perheelleen rahaa”, mies kertoo.

“Ei pidä paikkaansa”, keskeyttää miehen naapuri, joka haluaisi nimensä julkisuuteen, mutta emme sitä kerro.

Suomen valtio aikoo säilyttää syyrialaismiestä Kirkkonummella toimettomana noin kolmen kuukauden ajan. Edellinen havainto vieraan miehen kävelemisestä Evitskogissa on taltioitu vuonna 1944.

Aiheesta muissa aviiseissa:
Yle 18.8.2015: Kirkkonummella kaivataan tietoa turvapaikanhakijoista

Den här artikeln har vi även publicerat på inte så flytande svenska i Nyhetscirkus.com

Info Mediatiedot Toimitus Toimittajaksi Kauppa International

© 2023 Suomen Uutissirkus & Cheatingu Consulting & Pohjoisnapa-tuotanto, BOX 1047, 00101 HELSINKI, FINLAND | Uutissirkus on kansainvälinen ilosanomalehti verkossa eli satiirinen ilmaisjakeluverkkolehti | Vastaava päätoimittaja: Gilbert Granholm | ISSN 1798-5048 | Huumori, komiikka, satiiri, ajankohtaissatiiri, parodia, travestia ja muu burleski jonglööraus alkoi cheatingu.com -sivustolla vuonna 2004 | Entries (RSS) | Käytämme evästeitä, jotta kaikki liikehtimisenne internjetissä taltioituisi mahdollisimman moneen paikkaan ja edistäisi meidän ja etenkin yhden jos toisen muunkin tahon puuhailuja, jotka kaikki totta tosiaan kestävät päivänvalon, niin että eipä tässä sitten muuta kuin jatkat surffailua ja näin osoitat hyväksyväsi kaiken edellämainitun, mutta toisin kuin jokseenkin kaikki muut voit toki lukaista vielä tietosuojaselosteemme. Niin ja semmoista vielä, että Mastodonissakin ollaan.