Press "Enter" to skip to content

Työurat , Uusimmat

Näin kirjoitat työnantajastasi Facebookiin oikein

Monesti töissä saa heti aamulla tarttua ripeästi toimeen ja olla rohkea suunnannäyttäjä.

“Työnantajani on minulle hyvin lojaali. En esimerkiksi koskaan ole joutunut tekemään yli 24 tunnin työpäiviä.”

Uutissirkus on tutkinut suomalaisten työnantajien arvoja ja rakentanut niiden pohjalta listan yrityksiä kunnioittavista Facebook-fraaseista. Jos viljelet niitä säännöllisesti omassa seinäkirjoittelussasi, sinun ei tarvitse kuvailla yksityiskohtaisesti työnantajaasi kohtaan tuntemaasi rakkautta esimerkiksi käräjäoikeudessa.

Mikäli Facebook-tilisi on täysin julkinen, seuraavien tekstinpätkien copypastaaminen viesteihisi voi auttaa sinua myös hakukoneoptimoinnissa ja uuden urapolun luomisessa.

Muista ihmisläheisyys ja kannustavuus

“Tänäänkin onnistuin yhdessä työnantajani kanssa luottamuksen, hyvien yhteistyösuhteiden, tiedon jakamisen, avoimuuden sekä verkostoitumisen avulla.”

“Ihmisläheisyys, kunnioittaminen, toisten huomioon ottaminen ja käyttäjäystävällisyys olivat tänäänkin koko päivän läsnä kaikessa työpaikkani kanssakäymisessä ja liiketoiminnassa.”

“Taas takana yksi ihastuttava päivä, jonka aikana työnantajani kannusti minua avoimeen keskusteluun ja pohdintaan.”

“Ai että me tänäänkin upeasti toimimme eettisesti kestävästi, oikeudenmukaisesti ja ympäristöarvoja kunnioittavasti.”

“Nautin taas työnantajani rohkeudesta, uudistumiskyvystä ja edelläkävijyydestä.”

“Fantastinen aamu: sain heti töihin tultuani olla rohkea ja luova suunnannäyttäjä!”

“Tuotan lisäarvoa, osoitan arvostusta ja tartun toimeen!”

Ilmaise se, että rakastat ja välität

“Meillä on reilu peli ja kaikille samat säännöt. Oikeudenmukaisuus perustuu hyvään johtamiseen.”

“Kello on 22.55, mutta aidosti yhdessä tehden tämä projekti saadaan valmiiksi deadlineen mennessä!”

“Luovuus on voimavara, jonka avulla jaksan uudistua ja menestyä.”

“Uudelle tasolle nousu vaatii aina tunnehintaa ja uhrauksia.”

“Minä kohtaan vaikeudet niin työssä kuin ihmissuhteissa rakastavasti ja anteeksiantavasti. Välitän asiakkaistamme, toisista, työstäni, tuloksistani, itsestäni!”

Mainitse uudesta lähestymistavastasi Facebook-kavereillesi

Voi olla hyvä varoittaa kavereitaan uudesta kirjoittelutavastaan. Ennen ensimmäistä julkaisemamme listan mukaisen lausahduksen käyttöä asiasta kannattaa mainita ainakin omille perheenjäsenilleen ja läheisimmille ystävilleen.

Ilman ennakkoilmoitusta tekemäsi työnantajaasi arvostava Facebook-päivitys voi pelästyttää ystäväsi pahanpäiväisesti. He saattavat esimerkiksi ruveta kantamaan huolta sinun mielenterveydestäsi.

Listan fraasit pohjautuvat pääosin Nokian, Stockmannin, Telia-Soneran, Ylen, Huittisten kaupungin, Stora-Enson, Staran ja Trainers Housen internetissä julkistamiin arvoihin.

Info Mediatiedot Toimitus Toimittajaksi Kauppa International

© 2023 Suomen Uutissirkus & Cheatingu Consulting & Pohjoisnapa-tuotanto, BOX 1047, 00101 HELSINKI, FINLAND | Uutissirkus on kansainvälinen ilosanomalehti verkossa eli satiirinen ilmaisjakeluverkkolehti | Vastaava päätoimittaja: Gilbert Granholm | ISSN 1798-5048 | Huumori, komiikka, satiiri, ajankohtaissatiiri, parodia, travestia ja muu burleski jonglööraus alkoi cheatingu.com -sivustolla vuonna 2004 | Entries (RSS) | Käytämme evästeitä, jotta kaikki liikehtimisenne internjetissä taltioituisi mahdollisimman moneen paikkaan ja edistäisi meidän ja etenkin yhden jos toisen muunkin tahon puuhailuja, jotka kaikki totta tosiaan kestävät päivänvalon, niin että eipä tässä sitten muuta kuin jatkat surffailua ja näin osoitat hyväksyväsi kaiken edellämainitun, mutta toisin kuin jokseenkin kaikki muut voit toki lukaista vielä tietosuojaselosteemme. Niin ja semmoista vielä, että Mastodonissakin ollaan.