Press "Enter" to skip to content

Ruoka, juoma, meno muu , Uusimmat

Perhe pääsi eroon piparkakkutalostaan

Koulunkäyntiavustajana työskentelevän äidin opettajainhuoneeseen unohtama piparkakkutalo katosi opettajien suihin jo kahden ensimmäisen välitunnin aikana.

piparkakkutalo, puoliksi syöty
Biojätepussissa opettajainhuoneeseen unohtunut puoliksi syöty piparkakkutalo nautittiin viimeistä murua myöten jo aamun kahden ensimmäisen välitunnin aikana.

“Jopa talon pohjalevylle roiskahtanut poltettu sokeri oli syöty viimeistä kokkaretta myöten”, Merituulia Mattila-Smith, 31, iloitsee.

“Tavallisesti lapsemme napsivat vain muutamia kattopaloja ja niistäkin suurimman osan yleensä jo ennen kuin taikina on laitettu uuniin”, hän kertoo.

“Niinpä piparkakkutalo pölyttyy meillä yleensä olohuoneen tai keittiön pöydällä pitkälle kevääseen. Tänä vuonna päätin ryhdistäytyä ja heittää talon pois heti ensimmäisenä loppiaisen jälkeisenä arkipäivänä. Aamulla tuli kuitenkin niin kiire, että kuljetin biojätepussin vahingossa pyöränsarvessa koululle saakka.”

Kun Mattila-Smith riisui takkiaan, hän laski pussin opettajainhuoneen pöydälle.

“Sitten pitikin jo kiiruhtaa luokkaan, joten unohdin koko asian. Ilmeisesti joku kurkisti kassiin ja kippasi sen sisällön tarjoiluvadille.”

Kertomansa mukaan Mattila-Smith aikoo seuraavaksi kokeilla, onnistuisiko myös hänen brittiläisen anoppinsa lahjoittamien munuaispiiraiden hävittäminen samalla menetelmällä.Tykkäsitkö jutusta? Tietosuojadirektiivin vuoksi Tykkää-nappula näkyy tämän rivin yläpuolella vain jos olet kirjautunut Facebookiin ja hyväksynyt sen asetusten evästevalikosta valinnaiset evästeet.

Info Mediatiedot Toimitus Toimittajaksi Kauppa International

© 2022 Suomen Uutissirkus & Cheatingu Consulting & Pohjoisnapa-tuotanto, BOX 1047, 00101 HELSINKI, FINLAND | Uutissirkus on kansainvälinen ilosanomalehti verkossa eli satiirinen ilmaisjakeluverkkolehti | Vastaava päätoimittaja: Gilbert Granholm | ISSN 1798-5048 | Huumori, komiikka, satiiri, ajankohtaissatiiri, parodia, travestia ja muu burleski jonglööraus alkoi cheatingu.com -sivustolla vuonna 2004 | Entries (RSS) | Käytämme evästeitä, jotta kaikki liikehtimisenne internjetissä taltioituisi mahdollisimman moneen paikkaan ja edistäisi meidän ja etenkin yhden jos toisen muunkin tahon puuhailuja, jotka kaikki totta tosiaan kestävät päivänvalon, niin että eipä tässä sitten muuta kuin jatkat surffailua ja näin osoitat hyväksyväsi kaiken edellämainitun, mutta toisin kuin jokseenkin kaikki muut voit toki lukaista vielä tietosuojaselosteemme.