Press "Enter" to skip to content

Uusimmat , Vierasmaa

Kurkiparvi vältteli yhteistyötä Vladimir Putinin kanssa – katso video!

Osa Siperiassa vapautetusta kurkijoukosta on yllättäen kieltäytynyt tunnustamasta Venäjän presidenttiä johtajakseen.

Russia Todayn Youtubessa julkaisemalta videolta käy ilmi, että kaksi kurkea seurasi Putinin moottoroitua riippuliidintä Toivon lento -tapahtumassa Jamalin niemimaalla. Suomessa julkaistujen tietojen mukaan Venäjän presidentin taakse asettui parhaimmillaan jopa viisi kurkea.

Vladimir Putinin tarkoituksena oli johdattaa vankeudessa kasvatetut kurjet muuttomatkalle. Tiedossa ei ole, mistä ja kuinka moneksi vuodeksi kurjet oli tuomittu Siperiaan.

Katso video:

Lue Uutissirkuksesta myös:
9.5.2012: Vladimir Putin voitti jääkiekon MM-kisat

Alfauroksesta muissa aviiseissa:
HS 6.9.2012: Putin johti kurkiauraa
Yle 6.9.2012: Näin Putin lentää kurkien kanssa

Den här artikeln har vi även hunnit publicera på svenska.Tykkäsitkö jutusta? Tietosuojadirektiivin vuoksi Tykkää-nappula näkyy tämän rivin yläpuolella vain jos olet kirjautunut Facebookiin ja hyväksynyt sen asetusten evästevalikosta valinnaiset evästeet.

Info Mediatiedot Toimitus Toimittajaksi Kauppa International

© 2021 Suomen Uutissirkus & Cheatingu Consulting & Pohjoisnapa-tuotanto, BOX 1047, 00101 HELSINKI, FINLAND | Uutissirkus on kansainvälinen ilosanomalehti verkossa eli satiirinen ilmaisjakeluverkkolehti | Vastaava päätoimittaja: Gilbert Granholm | ISSN 1798-5048 | Huumori, komiikka, satiiri, ajankohtaissatiiri, parodia, travestia ja muu burleski jonglööraus alkoi cheatingu.com -sivustolla vuonna 2004 | Entries (RSS) | Käytämme evästeitä, jotta kaikki liikehtimisenne internjetissä taltioituisi mahdollisimman moneen paikkaan ja edistäisi meidän ja etenkin yhden jos toisen muunkin tahon puuhailuja, jotka kaikki totta tosiaan kestävät päivänvalon, niin että eipä tässä sitten muuta kuin jatkat surffailua ja näin osoitat hyväksyväsi kaiken edellämainitun, mutta toisin kuin jokseenkin kaikki muut voit toki lukaista vielä tietosuojaselosteemme.