Press "Enter" to skip to content

Talous, Teknologia , Uusimmat

Tuore syy myöhästyttää pääradan junia

Pääradan junien myöhästelylle on löytynyt uusi syy. Tällä kertaa se on moitteettomasti toiminut höyryveturi. Höyryveturi on viimeksi aiheuttanut VR:lle myöhästymisiä 1960-luvulla.

Höyryveturit kuuluvat maamme luotettavimpaan rautatiekalustoon. Niillä ei ole moneen vuosikymmeneen ollut minkäänlaista osuutta junien myöhästymiseen.

Höyryveturista eilen lentäneet kekäleet aiheuttivat maastopaloja, jotka vaurioittivat radan turvalaitteita Vantaan Korsossa.

Viime vuosina junien myöhästelyn tyypillisin syy on ollut pakkanen tai pakkasen lauhtuminen. Myös häiriköiden elämää häirinneet turvalaitteet ovat toisinaan syttyneet palamaan, mikäli tuuli ei ole sammuttanut häiriköiden tupakansytyttimien liekkiä.

Valtiovarainministeriö on aina pitänyt huolta siitä, että maamme rataverkko olisi sellaisessa kunnossa kuin sen valtiovarainministeriön mielestä pitää olla. Ministeriö on herkeämättömillä toimillaan esimerkiksi mahdollistanut useimpien rataosien pitämisen kaksikiskoisina.

Lue Uutissirkuksesta myös:
22.2.2010: Toimittajan henkilöauton myöhästelyt jatkuvat
22.2.2010: VR välitti tietoa matkustajille

Myöhästelystä muissa aviiseissa:
HS 15.6.2012: Höyryveturi voi myöhästyttää pääradan junia vielä aamulla
Yle 14.6.2012: Höyryveturi aiheutti maastopaloja pääradalle

Info Mediatiedot Toimitus Toimittajaksi Kauppa International

© 2023 Suomen Uutissirkus & Cheatingu Consulting & Pohjoisnapa-tuotanto, BOX 1047, 00101 HELSINKI, FINLAND | Uutissirkus on kansainvälinen ilosanomalehti verkossa eli satiirinen ilmaisjakeluverkkolehti | Vastaava päätoimittaja: Gilbert Granholm | ISSN 1798-5048 | Huumori, komiikka, satiiri, ajankohtaissatiiri, parodia, travestia ja muu burleski jonglööraus alkoi cheatingu.com -sivustolla vuonna 2004 | Entries (RSS) | Käytämme evästeitä, jotta kaikki liikehtimisenne internjetissä taltioituisi mahdollisimman moneen paikkaan ja edistäisi meidän ja etenkin yhden jos toisen muunkin tahon puuhailuja, jotka kaikki totta tosiaan kestävät päivänvalon, niin että eipä tässä sitten muuta kuin jatkat surffailua ja näin osoitat hyväksyväsi kaiken edellämainitun, mutta toisin kuin jokseenkin kaikki muut voit toki lukaista vielä tietosuojaselosteemme. Niin ja semmoista vielä, että Mastodonissakin ollaan.