Press "Enter" to skip to content

Kotimaa

Toimittajan henkilöauton myöhästelyt jatkuvat

Pääkaupunkiseudulla työskentelevän toimittajan henkilöauto on myöhästellyt toistuvasti talven työmatkaliikenteessä. Maanantaiaamuna toimittajan työmatka peruuntui kokonaan.

Henkilöauto on osoittanut täydellisen epäluotettavuutensa työmatkaliikenteessä.
Henkilöauto on osoittanut täydellisen epäluotettavuutensa työmatkaliikenteessä.

“Auto ei ensin lähtenyt käyntiin. Ja kun moottori lopulta toimi, auto juuttui lumeen. Lähtönopeus täältä parkkipaikalta on niin pieni. Ja lumi on ihan kuin mannapuuroa”, toimittaja sanoo.

Toimittaja on tyytymätön autonsa myöhästymisestä saamaansa tietoon. “Esimerkiksi perjantain lumimyräkän jälkeen autoni lähtö viivästyi, koska jouduin kaivamaan sen hangesta esille. Mitään tietoa henkilöautoni uudesta lähtöajasta en kuitenkaan missään vaiheessa saanut.”

“Kun puolen tunnin odottelun jälkeen sain autoni lukon auki, matkustamo oli aivan kylmä”, toimittaja kritisoi.

Toimittajan mukaan henkilöauto on osoittanut täydellisen toimimattomuutensa. “Se on ylihinnoiteltu liikennemuoto, jonka käyttöä kansanedustajien enemmistö yhä pitää tavoittelemisen arvoisena.”

“Hybridiautojen mukanaan tuoma näennäisvihreys on vielä entisestään lisännyt yhteiskunnan halua edistää epäkäytännöllistä henkilöautoilua”, toimittaja arvioi.Tykkäsitkö jutusta? Tietosuojadirektiivin vuoksi Tykkää-nappula näkyy tämän rivin yläpuolella vain jos olet kirjautunut Facebookiin ja hyväksynyt sen asetusten evästevalikosta valinnaiset evästeet.

Info Mediatiedot Toimitus Toimittajaksi Kauppa International

© 2022 Suomen Uutissirkus & Cheatingu Consulting & Pohjoisnapa-tuotanto, BOX 1047, 00101 HELSINKI, FINLAND | Uutissirkus on kansainvälinen ilosanomalehti verkossa eli satiirinen ilmaisjakeluverkkolehti | Vastaava päätoimittaja: Gilbert Granholm | ISSN 1798-5048 | Huumori, komiikka, satiiri, ajankohtaissatiiri, parodia, travestia ja muu burleski jonglööraus alkoi cheatingu.com -sivustolla vuonna 2004 | Entries (RSS) | Käytämme evästeitä, jotta kaikki liikehtimisenne internjetissä taltioituisi mahdollisimman moneen paikkaan ja edistäisi meidän ja etenkin yhden jos toisen muunkin tahon puuhailuja, jotka kaikki totta tosiaan kestävät päivänvalon, niin että eipä tässä sitten muuta kuin jatkat surffailua ja näin osoitat hyväksyväsi kaiken edellämainitun, mutta toisin kuin jokseenkin kaikki muut voit toki lukaista vielä tietosuojaselosteemme.