Press "Enter" to skip to content

Kotimaa

VR välitti tietoa matkustajille

Matkustajien epäillään saaneen tietoa myöhästyneistä junista Helsingin rautatieasemalla. Viestintäpäällikkö Hanna von Wendtin mukaan VR:llä ei ole osuutta asiaan.

Helsingin rautatieasemalla matkustajat saivat peruttuja junia odotellessaan esimerkiksi täsmällistä tietoa kellonajoista.
Helsingin rautatieasemalla matkustajat saivat peruttuja junia odotellessaan esimerkiksi täsmällistä tietoa kellonajoista.

Eteläsavolainen mies väitti myöhään eilen aamulla, että hän olisi saanut tiedon junansa uudesta lähtöajasta VR:ltä aseman aikataulunäytöstä. Viestintäpäällikkö von Wendtin mukaan VR ei hoida aikataulunäyttöjä.

Hän kertoo, että asemien aikataulunäytöt ja kuulutusjärjestelmä ovat Liikenneviraston vastuulla.

Eräs toinen Helsingin rautatieaseman läpi kulkenut Helsingin Sanomat -lehdessä työskentelevä savolaistaustainen mies puolestaan oli saanut tiedon kellonajasta asemahallissa olleesta kellosta.

Ennen toimittajamme kahville lähtöä emme kuitenkaan saaneet vahvistusta asiaan, koska tuiskuava lumi vaikeuttaa viestintäpäällikkö von Wendtin puheen kuulemista. Yhtä paljon pakkaslunta on viimeksi satanut VR:n viestinnästä vastaavien henkilöiden päälle vuonna 1967.

Mikäli matkustajat haluavat hakea korvauksia junien myöhästymisestä, VR on sijoittanut korvaushakemuslomakkeet nettisivuilleen. Jos lomakkeiden etsintään varaa aikaa pari päivää, ne löytää asiakaspalvelu-otsikon alta “Hyvitykset ja korvaukset” -osiosta.

Aiheesta lisää:
Hae korvausta VR:ltä
Mikäli mielialalääkitys ei jarruta avautumishaluasi, tuohdu asiasta Suomi24-keskustelupalstalla.

Info Mediatiedot Toimitus Toimittajaksi Kauppa International

© 2023 Suomen Uutissirkus & Cheatingu Consulting & Pohjoisnapa-tuotanto, BOX 1047, 00101 HELSINKI, FINLAND | Uutissirkus on kansainvälinen ilosanomalehti verkossa eli satiirinen ilmaisjakeluverkkolehti | Vastaava päätoimittaja: Gilbert Granholm | ISSN 1798-5048 | Huumori, komiikka, satiiri, ajankohtaissatiiri, parodia, travestia ja muu burleski jonglööraus alkoi cheatingu.com -sivustolla vuonna 2004 | Entries (RSS) | Käytämme evästeitä, jotta kaikki liikehtimisenne internjetissä taltioituisi mahdollisimman moneen paikkaan ja edistäisi meidän ja etenkin yhden jos toisen muunkin tahon puuhailuja, jotka kaikki totta tosiaan kestävät päivänvalon, niin että eipä tässä sitten muuta kuin jatkat surffailua ja näin osoitat hyväksyväsi kaiken edellämainitun, mutta toisin kuin jokseenkin kaikki muut voit toki lukaista vielä tietosuojaselosteemme. Niin ja semmoista vielä, että Mastodonissakin ollaan.