Press "Enter" to skip to content

Uusimmat

Tutkimus: miehet voivat saada orgasmin autoilun aikana

Uutissirkuksen tutkimus vahvistaa huhut, joiden mukaan miehet voisivat saada orgasmin pelkästä henkilöautoilusta.

Uolevi Ahonen aikoo syventää seksuaalista mielihyvää koskevia tutkimuksiaan, kunhan saa käyttöönsä nykyistä nopeamman ja kookkaamman auton.

Tutkimuksessa ei selvitetty ilmiön yleisyyttä, mutta lehti-ilmoituksella tavoitettiin viidessä viikossa lähes neljäsataa miestä, jotka olivat saaneet orgasmin tai kokeneet seksuaalista mielihyvää henkilöauton käytön aikana.

“Tulokset viittaavat siihen, ettei orgasmi ole miehille välttämättä vain seksuaalisuuteen liittyvä asia”, sanoo tutkimusta johtanut Uutissirkuksen autoilu- ja mielihyväasiantuntija Uolevi Ahonen.

Tutkimuksessa haastateltiin 124 miestä, jotka olivat kokeneet orgasmin auton liikunnan aikana ja 246 miestä, jotka kertoivat kokevansa auton liikkuessa seksuaalista mielihyvää.

Orgasmiin ja seksuaaliseen mielihyvään liittyivät erityisesti autoilumuodot, joissa tarvittiin kaasujalkaa. Yksittäisistä tilanteista nousivat esiin etenkin nopeat kiihdytykset ja tarpeettomat ohitukset.

Muita henkilöautoiluun liittyviä orgasmimuotoja tuottivat yleisyysjärjestyksessä Bilteman luettelon pakoputki- ja lisävalotuotteiden tutkiminen ja Motonetin verkkosivujen selailu. Kunnallispolitiikkaan osallistuneet miehet saivat orgasmin myös moottoritie- ja liikenneympyrähankkeista sekä keskusta-alueen pysäköintiluolista päättäessään.

Uolevi Ahosen mukaan on täysin selvää, miten autoilu tai tienrakennushankkeet edistävät orgasmia, ja että ne kohentavat miesten kykyä saada orgasmi myös seksin aikana. Näihin asioihin hän pureutuu jatkotutkimuksissaan, kunhan saa käyttöönsä vielä nopeamman ja kookkaamman auton.

Muita mielihyvän tuntemuksia maamme aviiseissa:
HS 19.3.2012: Naiset voivat saada orgasmin liikunnan aikana

Info Mediatiedot Toimitus Toimittajaksi Kauppa International

© 2024 Suomen Uutissirkus & Cheatingu Consulting, BOX 1047, 00101 HELSINKI, FINLAND | Uutissirkus on kansainvälinen ilosanomalehti verkossa eli satiirinen ilmaisjakeluverkkolehti | Vastaava päätoimittaja: Gilbert Granholm | ISSN 1798-5048 | Huumori, komiikka, satiiri, ajankohtaissatiiri, parodia, travestia ja muu burleski jonglööraus alkoi cheatingu.com -sivustolla vuonna 2004 | Entries (RSS) | Käytämme evästeitä, jotta kaikki liikehtimisenne internjetissä taltioituisi mahdollisimman moneen paikkaan ja edistäisi meidän ja etenkin yhden jos toisen muunkin tahon puuhailuja, jotka kaikki totta tosiaan kestävät päivänvalon, niin että eipä tässä sitten muuta kuin jatkat surffailua ja näin osoitat hyväksyväsi kaiken edellämainitun, mutta toisin kuin jokseenkin kaikki muut voit toki lukaista vielä tietosuojaselosteemme. Niin ja semmoista vielä, että Mastodonissakin ollaan.