Press "Enter" to skip to content

Talous, Uusimmat , Videot

Tee kunnon tili yrittäjänä tai pätkätyöläisenä

Pätkätyöläinen tai itsensä työllistävä yrittäjä voi tehdä erityisesti joulun alla innovatiivisella osaamisellaan tilin, käy ilmi Pertti Usvan videosta.


Suomalaisesta työvoimasta vasta noin kolmannes eli 700 000 ihmistä ansaitsee elantonsa muulla tavoin kuin kuukausipalkkaisessa vakinaisessa työsuhteessa. Pätkä- ja silpputöiden sekä vuokratyön ohella kansantaloutemme kannalta tavoittelemisen arvoinen ammatti on myös itsensä työllistäjä eli itsenäinen yrittäjä.

Omalla osaamisellaan kuka tahansa meistä voi auttaa kansantalouttamme kehittymään suotuisampaan suuntaan. Katso video ja innostu innovoimaan omalla erityisosaamisalueellasi!

Aiheesta muissa aviiseissa:
Yle 23.11.2011: Yhä useampi on yrittäjä pakostaTykkäsitkö jutusta? Tietosuojadirektiivin vuoksi Tykkää-nappula näkyy tämän rivin yläpuolella vain jos olet kirjautunut Facebookiin ja hyväksynyt sen asetusten evästevalikosta valinnaiset evästeet.

Info Mediatiedot Toimitus Toimittajaksi Kauppa International

© 2021 Suomen Uutissirkus & Cheatingu Consulting & Pohjoisnapa-tuotanto, BOX 1047, 00101 HELSINKI, FINLAND | Uutissirkus on kansainvälinen ilosanomalehti verkossa eli satiirinen ilmaisjakeluverkkolehti | Vastaava päätoimittaja: Gilbert Granholm | ISSN 1798-5048 | Huumori, komiikka, satiiri, ajankohtaissatiiri, parodia, travestia ja muu burleski jonglööraus alkoi cheatingu.com -sivustolla vuonna 2004 | Entries (RSS) | Käytämme evästeitä, jotta kaikki liikehtimisenne internjetissä taltioituisi mahdollisimman moneen paikkaan ja edistäisi meidän ja etenkin yhden jos toisen muunkin tahon puuhailuja, jotka kaikki totta tosiaan kestävät päivänvalon, niin että eipä tässä sitten muuta kuin jatkat surffailua ja näin osoitat hyväksyväsi kaiken edellämainitun, mutta toisin kuin jokseenkin kaikki muut voit toki lukaista vielä tietosuojaselosteemme.