Press "Enter" to skip to content

Uusimmat , Videot

Mitä penkkareissa todella tapahtui? Katso video!

Uutissirkuksen Pertti Usvan lähes leikkaamaton kohuvideo paljastaa, mitä kaikkea abiturientit tekivät penkinpainajaispäivänä Helsingin Pohjoisesplanadilla.


Tapahtumaa läheltä seuranneen silminnäkijän mukaan lukio-opintojaan päättävät nuoret seisoivat kuorma-autoissa ja heittelivät yleisölle karamelleja. Villi karnevaalitunnelma tarttui myös ajelun katselijoihin. Suurin osa heistä riemastui niin vahvasti, että palasi työpaikoilleen vasta lähes viisitoista minuuttia ohiajon käynnistymisen jälkeen.

Ainakin yhden yleisön joukossa seisoneen miehen epäillään lopettaneen karppaamisen penkkariajelujen takia. Saamiemme tietojen mukaaan hän joutui täyttämään makeisilla sekä salkkunsa, kaksi muovikassiaan että läheisestä tavaratalosta tapahtuman kestäessä ostamansa matkalaukun.

Info Mediatiedot Toimitus Toimittajaksi Kauppa International

© 2024 Suomen Uutissirkus & Cheatingu Consulting, BOX 1047, 00101 HELSINKI, FINLAND | Uutissirkus on kansainvälinen ilosanomalehti verkossa eli satiirinen ilmaisjakeluverkkolehti | Vastaava päätoimittaja: Gilbert Granholm | ISSN 1798-5048 | Huumori, komiikka, satiiri, ajankohtaissatiiri, parodia, travestia ja muu burleski jonglööraus alkoi cheatingu.com -sivustolla vuonna 2004 | Entries (RSS) | Käytämme evästeitä, jotta kaikki liikehtimisenne internjetissä taltioituisi mahdollisimman moneen paikkaan ja edistäisi meidän ja etenkin yhden jos toisen muunkin tahon puuhailuja, jotka kaikki totta tosiaan kestävät päivänvalon, niin että eipä tässä sitten muuta kuin jatkat surffailua ja näin osoitat hyväksyväsi kaiken edellämainitun, mutta toisin kuin jokseenkin kaikki muut voit toki lukaista vielä tietosuojaselosteemme. Niin ja semmoista vielä, että Mastodonissakin ollaan.