Press "Enter" to skip to content

Talous, Uusimmat , Videot

Näinkö pienennät sähkölaskuasi – katso video!

Uutissirkuksen politiikan toimittaja Pertti Usva näyttää, kuinka pakkaspäivänä voi leikata energialaskuaan. Mutta onko hän oikeassa vai väärässä? Katso video, kommentoi Facebookissa ja voita palkintoja!

Kun kylmä ja lämmin kappale ovat kosketuksissa, kylmä lämpenee ja lämmin jäähtyy.

“Näin ollen jääkaappiin tuomani jäät jäähdyttävät kaappia, vähentävät sen käyntitarvetta ja sen kuluttamaa sähköä”, Pertti Usva toteaa.

“Näin minä pienennän energialaskuani”, korostaa Usva, joka on yhtä oivaltavainen fysiikkanerona kuin journalistinakin.

Miten on, onko Pertti Usva oikeassa vai väärässä? Auttavatko ulkoa jääkaappiin kannetut jäät energiansäästössä? Esitä oma näkemyksesi Uutissirkuksen Facebook-sivulla juttumme kommenttiosastolla ja voita! Kaksi parhaat perustelut esittänyttä saa kumpikin sata talvista palkintoa!

Vastaukset arvioi Uutissirkuksen valitsema arvovaltainen tuomaristo, johon kuuluvat toimittaja Pertti Usva ja päätoimittaja Gilbert Granholm. Kisa on avoinna tammikuun 2012 loppuun asti.

Pertti Usvan näkemystä tukevia teorioita muualla:
Suomi24 -keskustelut 23.12.2005: Jäätä jääkaappiin, sähkönkulutus -90%

Info Mediatiedot Toimitus Toimittajaksi Kauppa International

© 2024 Suomen Uutissirkus & Cheatingu Consulting, BOX 1047, 00101 HELSINKI, FINLAND | Uutissirkus on kansainvälinen ilosanomalehti verkossa eli satiirinen ilmaisjakeluverkkolehti | Vastaava päätoimittaja: Gilbert Granholm | ISSN 1798-5048 | Huumori, komiikka, satiiri, ajankohtaissatiiri, parodia, travestia ja muu burleski jonglööraus alkoi cheatingu.com -sivustolla vuonna 2004 | Entries (RSS) | Käytämme evästeitä, jotta kaikki liikehtimisenne internjetissä taltioituisi mahdollisimman moneen paikkaan ja edistäisi meidän ja etenkin yhden jos toisen muunkin tahon puuhailuja, jotka kaikki totta tosiaan kestävät päivänvalon, niin että eipä tässä sitten muuta kuin jatkat surffailua ja näin osoitat hyväksyväsi kaiken edellämainitun, mutta toisin kuin jokseenkin kaikki muut voit toki lukaista vielä tietosuojaselosteemme. Niin ja semmoista vielä, että Mastodonissakin ollaan.