Press "Enter" to skip to content

Kulttuuri, Uusimmat , Videot

Paras paikka selfielle: Tallinnan televisiotorni – katso video!

Selfie-kuvat on kaikkein tehokkainta ottaa Tallinnan televisiotornin wc:ssä, asiantuntijamme arvioi.

Uutissirkuksen Pertti Usva tarkkaili omakuvien ottomahdollisuuksia vieraillessaan Tallinnassa viime viikolla. Usvan mukaan Tallinnan televisiotornissa otettujen selfieiden kokonaiskulut ovat matalimmillaan noin 17 euroa. Tehokkuudellaan ne kuitenkin hakkaavat helposti useimmat Suomen kamaralla otetut selfiet.

Katso video!

Info Mediatiedot Toimitus Toimittajaksi Kauppa International

© 2023 Suomen Uutissirkus & Cheatingu Consulting & Pohjoisnapa-tuotanto, BOX 1047, 00101 HELSINKI, FINLAND | Uutissirkus on kansainvälinen ilosanomalehti verkossa eli satiirinen ilmaisjakeluverkkolehti | Vastaava päätoimittaja: Gilbert Granholm | ISSN 1798-5048 | Huumori, komiikka, satiiri, ajankohtaissatiiri, parodia, travestia ja muu burleski jonglööraus alkoi cheatingu.com -sivustolla vuonna 2004 | Entries (RSS) | Käytämme evästeitä, jotta kaikki liikehtimisenne internjetissä taltioituisi mahdollisimman moneen paikkaan ja edistäisi meidän ja etenkin yhden jos toisen muunkin tahon puuhailuja, jotka kaikki totta tosiaan kestävät päivänvalon, niin että eipä tässä sitten muuta kuin jatkat surffailua ja näin osoitat hyväksyväsi kaiken edellämainitun, mutta toisin kuin jokseenkin kaikki muut voit toki lukaista vielä tietosuojaselosteemme. Niin ja semmoista vielä, että Mastodonissakin ollaan.