Press "Enter" to skip to content

Ruoka, juoma, meno muu, Uusimmat , Vierasmaa

Viinakermavaahto helpottaa nuorison humaltumista

Yhdysvaltalaisyrityksen kehittämä spraykermavaahto sisältää viisitoista prosenttia alkoholia.

etyylialkoholipullo, 96%
Arkistokuvamme ei liity tapaukseen.

Viinan paha maku on tähän asti hidastanut nuorison totuttamista alkoholiliikkeiden asiakkaiksi. Ongelman saattaa ratkaista spraypulloihin pakattu viinakermavaahto, joka on reilussa puolessa vuodessa noussut USA:n college-opiskelijoiden suosikiksi.

Viinakermavaahdon makuvaihtoehtoja ovat muiden muassa suklaa, vanilja, karamelli, kirsikka, appelsiini, vadelma ja hasselpähkinä-espresso. Kermavaahtoa valmistaa tällä hetkellä kaksi yritystä, jotka julkisesti suosittelevat sitä drinkkeihin ja jälkiruokiin.

“Kermavaahdosta ei edes pysty maistamaan alkoholia, mikä tekee siitä oivallista”, sairaanhoitajaopiskelija Joanna Crown toteaa floridalaiselle opiskelijalehti Eagle Newsille.

Viinakermavaahtoa on myynnissä hyvin varustetuissa viinakaupoissa useiden USA:n osavaltioiden tärkeimpien yliopistokampuksien lähettyvillä.

Aiheesta muualla:
State University Blog: Alcoholic Whipped Cream Raising Eyebrows Around Campus

Info Mediatiedot Toimitus Toimittajaksi Kauppa International

© 2023 Suomen Uutissirkus & Cheatingu Consulting & Pohjoisnapa-tuotanto, BOX 1047, 00101 HELSINKI, FINLAND | Uutissirkus on kansainvälinen ilosanomalehti verkossa eli satiirinen ilmaisjakeluverkkolehti | Vastaava päätoimittaja: Gilbert Granholm | ISSN 1798-5048 | Huumori, komiikka, satiiri, ajankohtaissatiiri, parodia, travestia ja muu burleski jonglööraus alkoi cheatingu.com -sivustolla vuonna 2004 | Entries (RSS) | Käytämme evästeitä, jotta kaikki liikehtimisenne internjetissä taltioituisi mahdollisimman moneen paikkaan ja edistäisi meidän ja etenkin yhden jos toisen muunkin tahon puuhailuja, jotka kaikki totta tosiaan kestävät päivänvalon, niin että eipä tässä sitten muuta kuin jatkat surffailua ja näin osoitat hyväksyväsi kaiken edellämainitun, mutta toisin kuin jokseenkin kaikki muut voit toki lukaista vielä tietosuojaselosteemme. Niin ja semmoista vielä, että Mastodonissakin ollaan.